Şimdi Ara

Tinder'ın Suyu Çıktı ( fake atan kızlar ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainErturan

He ya bide ×Ünf yapıyorlar.O ne la öyle

yapmayanları da zaten ya şişman oluyor ya çirkin ya da belli bir yaşa gelip yamanmaya çalışan patlaklar.

O patlak dediklerinin kendi kendine patlamıyor, senin gibi fakat senden daha az seçiciler yapıyor o işi. O yüzden insanları eleştireceksen önce kendinden başla.

kendine kendine patlamıyor aynen öyle, patlıyorsa patlana gitsin birader kendini yamamasın başkasına.Bana laf çarpıyorsan şayet ben hiçbir kıza yanaşmadım.Hiçbir kıza gidip salça da olmadım cinsel yönden hep kendileri kaşındı.Asla da bakire bir kızı bozmadım , yanaşanı da uyardım.O yüzden böyle rahat konuşuyorum yoksa ona buna patlak demek haddime değil.

Ne güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainErturan

He ya bide ×Ünf yapıyorlar.O ne la öyle

yapmayanları da zaten ya şişman oluyor ya çirkin ya da belli bir yaşa gelip yamanmaya çalışan patlaklar.

O patlak dediklerinin kendi kendine patlamıyor, senin gibi fakat senden daha az seçiciler yapıyor o işi. O yüzden insanları eleştireceksen önce kendinden başla.

kendine kendine patlamıyor aynen öyle, patlıyorsa patlana gitsin birader kendini yamamasın başkasına.Bana laf çarpıyorsan şayet ben hiçbir kıza yanaşmadım.Hiçbir kıza gidip salça da olmadım cinsel yönden hep kendileri kaşındı.Asla da bakire bir kızı bozmadım , yanaşanı da uyardım.O yüzden böyle rahat konuşuyorum yoksa ona buna patlak demek haddime değil.

Ne güzel

HE COH HOJ

• SEN O KIZI BANA YÖNLENDİR ŞİŞMAN İYİ OLUR LAP LAP TOKATLARIM BEEEE OFFFF GÖZLÜK CAMLARINA... CUMSHOT YAPARUN BAĞA YOLLA O KIZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtygt47

SEN O KIZI BANA YÖNLENDİR ŞİŞMAN İYİ OLUR LAP LAP TOKATLARIM BEEEE OFFFF GÖZLÜK CAMLARINA... CUMSHOT YAPARUN BAĞA YOLLA O KIZI

bu nası bir açlık birader
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.