Şimdi Ara

Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
26
Favori
39.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmsolak

Arkadaşlar cihaz çekim kalitesi gerçekten çok güzel lakin kulanım açısından bir işe yaramayan bir cihaz aldığıma pişman oldum. İsteyen olursa vereyim. aldığım fiyata sadece 4 saat kullanıldı. 70$ dır fiyatı.

Yoook artık

Abartmadan ama ciddi ciddi abartmadan yazıyorum.

Son 4 sene içinde incelediğim en iyi Araç kamerası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Aralık 2017; 9:1:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekım vs hersey süper. Tek eksiği cihazın park halinde araca darbeye baglı otomatik kaydetme özelliği olsa süper olurdu.

• Aldığımda Blueskysea yazılımlı göndermişlerdi üzülmüştük ama Olgu bey sağolsun orjinal yazılımı ekledi foruma buna rağmen kameradan çok çok memnunum alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaP.

Cekım vs hersey süper. Tek eksiği cihazın park halinde araca darbeye baglı otomatik kaydetme özelliği olsa süper olurdu.

Doğru ama devamlı enerji vermek gerekirdi

Bu işi en iyi çözen şu ana kadar ucuz segment kameralar için A119

• A119 dada cok geri donus aldığınızı okudum, yoksa alıcaktım a119

• quote:

A119 dada cok geri donus aldığınızı okudum, yoksa alıcaktım a119

V2 yi çıkardılar gps giriş yerindeki problemleri çözdüler bu ara iyi gibi gidiyor.
  • Android telefonlar için, wifi bağlı iken, wifi bağlantısını kesmeden interneti hücresel ağ dan almak mümkün mü?

Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Cihazda GPS sorunu var. Neden kaynaklandığını anladım. Çekmiyor mu ne? Normal GPS siz gibi çekim yapıyor.

• quote:

Cekım vs hersey süper. Tek eksiği cihazın park halinde araca darbeye baglı otomatik kaydetme özelliği olsa süper olurdu.

Özelden soran arkadaşlara da bilgi olması için yazayım. Junsun görüntü kalitesi ve diger yönlerden süper olmakla birlikte sürekli kayıt için uygun bir cihaz değildir. 70 dolarlık cihaz için 170 dolardan fazla ekipman aldım. (Akü, Akü sarj cihazı, envai çeşit kablo, dönüştürücüler vs) Ancak cihazı sorunsuz olarak 7X24 çalıştıramadım.

Harici akü ile çalıştığında bir süre sonra kaydı kesiyor. Kayıt ediyormuş gibi gözüküyor ancak kaydetmiyor. Süreler değişmekle birlikte 4 saatte 6 saate bazen 12 saate vs resetlemek gerekiyor. Galiba cihaz şişiyor.Veya akü zayiflayinca cihaz afallİyor.
    Bu ayarda wifi li başka bir cihaz denk gelir ise ya değiştirecem yada sadece park durumunda çalışması için kızılötesi gece görüşü olan İP kamera tarzı bişey alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 30 Aralık 2017; 21:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NetteTek

quote:

Özelden soran arkadaşlara da bilgi olması için yazayım. Junsun görüntü kalitesi ve diger yönlerden süper olmakla birlikte sürekli kayıt için uygun bir cihaz değildir. 70 dolarlık cihaz için 170 dolardan fazla ekipman aldım. (Akü, Akü sarj cihazı, envai çeşit kablo, dönüştürücüler vs) Ancak cihazı sorunsuz olarak 7X24 çalıştıramadım.

Harici akü ile çalıştığında bir süre sonra kaydı kesiyor. Kayıt ediyormuş gibi gözüküyor ancak kaydetmiyor. Süreler değişmekle birlikte 4 saatte 6 saate bazen 12 saate vs resetlemek gerekiyor. Galiba cihaz şişiyor.Veya akü zayiflayinca cihaz afallİyor.
    Bu ayarda wifi li başka bir cihaz denk gelir ise ya değiştirecem yada sadece park durumunda çalışması için kızılötesi gece görüşü olan İP kamera tarzı bişey alacam

Junsun en büyük eksikliği park modu doğrudur.

• Kamera sesli uyarılarda ne diyor?
    GPS Ready'i anlıyorum.

Start Recording diyor. Başka neler diyor? Hangi durumda ne söylediğini yazabilir miyiz buraya?
    Şerit dışına çıkıldığında da bir şey diyor ama çözemedim. Benim gibi cahillere yardımcı olmak adına sesli uyarıları toplayalım burada.
  • Micro sd kart olarak ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Micro sd kart olarak ne önerirsiniz?

http://www.hepsiburada.com/samsung-64gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mp64da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC64GB?magaza=Atn%20Elektronik

• Arkadaşlar ben de gsp kapalı duruma geçti. Menüden ayarlara da ulaşamıyorum. Bu şerit uyarı sistemi de çıkmıyor. Güncellemeden sonra mı oldu bilemedim.

• Bu gps bende de yok biliyorsun. Var bir sıkıntı ama anlamadım. Ayrıca televizyon da sd görüntüleri inceledim. Hiç hoşuma gitmedi. Plaka okuyamıyorum. İkinci görüntü dosyaları inceledim bu arada. İlkini tv desteklemediği için.

• Bendede 1 haftadır araba ılk calıstıgında 3.4 defa card eror diyor ondan sonra gps ready diyor acaba kartmı bozuldu ? @OLGU
  • quote:

Bendede 1 haftadır araba ılk calıstıgında 3.4 defa card eror diyor ondan sonra gps ready diyor acaba kartmı bozuldu ? @OLGU

Kartınız arızalanmış.

• Peki biçimlendirsek düzelmezmi ?

• quote:

Peki biçimlendirsek düzelmezmi ?

Hiç zannetmiyorum, garantiye yollayın değiştirsinler. Ben tüm micro sd kartlarımı hepsi burada comdan alıyorum. İade değişim kargo masrafı fatura bul derdi olmuyor.
  • Olgu hocam sonradan yine aynı olurmu bilmem ama bicimlendirdim düzeldi bakalım ne kadar gıdıcek. cihaz kingston 32 gb
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.