Şimdi Ara

Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
26
Favori
39.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serihan

Bu gps bende de yok biliyorsun. Var bir sıkıntı ama anlamadım. Ayrıca televizyon da sd görüntüleri inceledim. Hiç hoşuma gitmedi. Plaka okuyamıyorum. İkinci görüntü dosyaları inceledim bu arada. İlkini tv desteklemediği için.

Normal videoları izlerseniz rahat görmeniz lazım tvde. Kalitesi gayet iyi bence de gps problemi devam ediyor. Sizde açıldığında gps ready diyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gps hazırlığı diyor açıldığı zaman. Ama bir türlü hazırlanıp bağlantı kuramıyor gps.

• Gps sorununu çözen var mı?

• Yaklaşık 10 gündür benim gps de gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Yaklaşık 10 gündür benim gps de gitti.

Çok ilginç, acaba uydular ile mi ilgili, şaşırtıcı.

• Olgu hocam kard a fad 32 formatında format atmıstım olmustu. Yalnız 5 dk gectıkten sonra card eror dedi tekrar format atıyorum ya bi süre calısıyor sonra tekrar eror veriyor. Yani soyle soylım fad32 formatı ile formatlamam yani bıcımlendırmem dogrumu? Birde içerisinde junsun h030 dosyalarınolmasına gerek yok dimi bıcımlendırdıkten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaP.

Olgu hocam kard a fad 32 formatında format atmıstım olmustu. Yalnız 5 dk gectıkten sonra card eror dedi tekrar format atıyorum ya bi süre calısıyor sonra tekrar eror veriyor. Yani soyle soylım fad32 formatı ile formatlamam yani bıcımlendırmem dogrumu? Birde içerisinde junsun h030 dosyalarınolmasına gerek yok dimi bıcımlendırdıkten sonra.

Kameraya wifi ile bağlanıp menüden format attırın.

Kartınız bozuk. Tavsiyelerim hep bu tarz ürünleri ( micro sd kart ) hepsiburada comdan alınması. Garanti konusunda sıfır kartla değiştiriyorlar.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bana da bu konuda çok şikayet geldi, yaptığım denemelerde sadece 1 kere bağlanmama sorunu ile karşılaştım ama sonra kendi kendine düzeldi.
    Bu sabah tekrar bir deneme yaptım, inanılmaz hızlı bağlandı ve sorunsuzdu. Cihazın yaptığı kaydı(telefondan ekran görüntüsü kaydı yaptım, kalitesine aldanmayın) ve çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum.

Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi

Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi

• Merhaba bu cihaza güncellemeyle birlikte 1080p 60fps seçeneği gelirmi ?

• Tadından yenmez :)
  • xxllsc kullanıcısına yanıt
    Hiç ihtimal vermiyorum. Bugüne kadar ne kameranın firmware'i güncellenmiş ne de adam akıllı mobil uygulaması. Kaç tane mail gönderdim adamlara, insan bi'geridönmez mi!
  • Gearbestten 23 aralık 2017'de 55$'a sipariş verdiğim Junsun H030 kameram o zamandan bu yana kargolanmayı bekliyordu. Bugün baktım parayı iade etmişler ve siparişi iptal etmişler. Ne bir özür ne bir bildilendirme. Zaten Sjcam kameram da bozuk çıktı geri gönderdim. Benim gearbestten yana yüzüm gülmedi malesef
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

"My Tickets/Biletlerim" kısmını kontrol edebilir misiniz?
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim. Yeni bildirim yok. En son SJCAM M30 iadesi ile ilgili açtığım ticket mevcut.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Ürünün stok sıkıntısı var diye biliyorum(hatta satıştan kalkmış olabilir).. bu sebeple iptal edilmiştir. Ancak geçmiş ticket içerisinde ya da yeni ticket oluşturarak durum hakkında bilgilendirme yapılması gerekirdi.

Çünkü böyle bir durumda bilgilendirme yapmadan ve onay almadan iptal işlemi yapamayız.
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi
  • Merhaba , ürünü nasıl temin edebiliriz acaba stokta gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

Merhaba , ürünü nasıl temin edebiliriz acaba stokta gözükmüyor.

Stoklarda mlsf artık yok, size tavsiyem T652 olabilir :

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Junsun H030 WiFi, GPS, 2K çözünürlük destekli. Bunları düşününce T652 nasıl alternatifi olabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Junsun H030 WiFi, GPS, 2K çözünürlük destekli. Bunları düşününce T652 nasıl alternatifi olabiliyor?

Ekonomik olması açısından önermiştim aslında, A119 da tercih edilebilir
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.