Şimdi Ara

jüpiteri öldür görevi kime teslim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba görev tamam ama vermek istediğimde lost soldier geese yerinde yok bu adam kaybolmuş heral yerini bilen var mı:Djüpiteri öldür görevi kime teslimjüpiteri öldür görevi kime teslim

• up
  • Jupiter'ın farklı farklı boyutları var. Harita aynı kalıyor ama mekan farklılaşabiliyor. Saçma sapan ya, hiç sevmem Jupiter'i.

Size bir dost tavsiyesi. Acilen orijinal SRO'yu bırakın. Paranıza, zamanınıza yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90cap deyken oynu bıraktım uzun süre private oynamaktan sıkıldım bailadım ve sbot aldım + 125 lv wiz satın aldım ama şuan soğudum oyundan 10 yıl olmyş hala lag sorunh çözebilmiş değiller pişmanım başladığıma tekrar ama yapacak bişey yok gittiği kadar 😂 bu arada tşk ederim heral partyle girmem gerek birde öyle deniyiym

• Ben 3.5 sene kesintisiz iSRO oynadım, son bir haftadır JoySRO oynuyorum. iSRO oynadığım zamanlara acıyorum resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Ben 3.5 sene kesintisiz iSRO oynadım, son bir haftadır JoySRO oynuyorum. iSRO oynadığım zamanlara acıyorum resmen.

Yakında bırakırım zaten benide 1ayda sıktı 24saatte 5expi nedir

• Benim 130 level parti char'larım parti halinde kasmalarına rağmen günde %2 kasarlarsa seviniyordum.

• Oha zülümya bilseydim bu kadar çile olduğunu başlamazdım bende kendi partyimi oluşturma hayalleri kuruyordum😔 sbot salıgününden sonra gğncelleyemedi kendini swler 500 çekiyor şaka gibi sro bidenbotu bitirmeye çalışıyor şaka gibi

• Bot yazılımcıları her türlü engeli aşıyorlar. Birkaç güne kadar yeni sürüm çıkar.

• Biz hep sroda botlardan para kazanıyor bir payı var diye düşünüyorduk yoksa banlar geçerdi öylemi değilmi anlam veremedim hala

• Tabii ki payını alıyor. sBot'un aylığı 5€, phBot'un aylığı 4$. Bunun yarısından fazlası Joymax'a akıyor, emin olabilirsiniz. sBot'un yapay zekasına şaşırıp kalırsınız. Char'ı öyle bir götürüyor ki kasma alanına, hiç durmuyor, sanki gerçek bir oyuncu tarafından kontrol ediliyor. Bu kadar ayrıntıyı, dışarıdan bir yazılımcının programlaması imkansız.

2007 yılında iSRO Bot kullanıyordum. Daha 80 cap zamanında; item filter'da D9-D10 item'ların isimlerini falan görüyordum. Kesinlikle bağlantı var. Zaten Silkroad Online bot üzerine kurulmuş bir oyun. Bot'suz bir Silkroad düşünülemez bu rate'ler ile. Görüyorsunuz, kusursuz bot'lar olmasına rağmen kasmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 20 Nisan 2017; 2:25:32 >
  • Doğru diyorsun kodları vermeseler nasıl yapsınlar 3gündür sbot çalışmıyor da dedim joymax botlara savaşmı açtıki para akan musluğu kapamazlar bot olmasa sro bitik swler 500 şuan belli yani birde kapanacak diyorlar öyle bi ihtimal varmıki sronun

• Geçtiğimiz ocak ayında da bot yasaklandı muhabbeti yaptılar, birkaç hafta sonra bot çalışmaya başladı. Yine bir yolunu bulurlar.

• Güzel para kaldırıyorlar her swde 1000 kişide olsa 5 sw 25bin dolar desen heral kapanmaz böyle dişününce sro

• Aeolus ve Ephesus server'larından çok para kazanıyorlar.

• bi zamanlar 1 çara 10bin 20bin verenler vardı şimdi herşey bol +20 basanı gördüm oha dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

bi zamanlar 1 çara 10bin 20bin verenler vardı şimdi herşey bol +20 basanı gördüm oha dedim

D1-D11 arası item'lar gidebildiği yere kadar gidiyor. D12 ve üstü giysi-takı-kalkan maksimum +12, silahlar ise maksimum +15 oluyor.

• o kadar sro oynadık bilmiyordum bak bunu eyvallah usta
  • 2009 yılında 12 dg blade görmüştüm .Youtube`da 2007 yılından roc kesme videosu duruyor hala.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.