Şimdi Ara

Just Browser - Tek parmak ile gezinin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: lug_

Alt menü sol/sağa kaydırılabilir. Yer imleri/Geçmiş/İndirmelere/Gece Modu/Ayarlar ikonları orada. Çıkış butonu da soldaki menü butonuna tıklayınca açılan menüde.

Eksiklikler sizlerin desteğiyle kapatılacak...

Tebrik ederim gerçekten hızlı stabil bir tarayıcı. Peki hocam gece.modu seçeneği nerede tam olarak?

Sağ taraftaki menüde (kaydırınca çıkıyor). Ayarlar ikonun hemen yanında "ay" simgeli ikon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekküler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bi tarayicida aradigim guvenilirlik ve pcim ile senkronize olmasi yıllardır her yerde sifre kredi karti kaydederim chromeda. Telefondanda kaydederim pcden girince telde yaptiklarimin olmasi hosuma gidiyor. Yillardir kullaniyorim bi sikintimda cikmadi gidip bi tarayiciya gecicem yillardir yaptiklarim ne olacak :)

• Tebrikler hocam başarılı olmuş bence yıllardır kullandığım yandex ten uygulamana gecebilirim hızı güzel speed dial de sağa sola kaydırma ile kapatabilme olması lazım gibi eksikleri gördükçe yazarim

• İndiriyorum. Biraz kullanıp fikirlerimi yazarım.

Edit: başarılı olmuş. Ama parola yöneticisi yok galiba. Eklerseniz güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 23 Ağustos 2016; 12:51:51 >
  • şimdikizaman kullanıcısına yanıt
    Beğendiğinize sevindim. Sekmeleri kaydırarak kapatma eklenecek bir sonraki sürümde.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize sevindim :) Parola yöneticisi açıkçası beni zorlayacak diye sonraya bıraktım. Olmazsa olmazlardan... Eklenecektir.

• Güzel düşünülmüş bir tarayıcı fakat eksikleri var bence sekmelerin görüntülenme sekli coklu acilista kullanım açısından zor, kart tıp yada dikey yerleştirme bu kadar sade değil ama sayfa görünümünü net olarak verdiği için kullanışlı
    İncognito mode gerektiği gibi çalışmıyor
    Zaman zaman siteleri açarken yavaşlıyor takılıyor sanki
    Yükleme nin sürdüğüne dair işaret temadaki renk sebebiyle zor fark ediliyor
    Smart search tarayıcı nın web sayfası içinde mobil görünüm sağlayan mobil görünüm de açmayı da daha kullanışlı hale getiren bir özelliği var sayfayı bir switch'e tıklandığında instapaper.com üzerinden açıyor özellikle internet üzerinden gazete okurken çok kullanışlı bunun eklenmesi güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrp -- 4 Aralık 2016; 10:51:43 >
  • Genel olarak izlenimlerim şöyle:
    Sade arayüzü güzel ve adres çubuğunun aşağıda olması çok iyi
    Diğer tarayıcıların girdiği birkaç siteye girmedi
    Bir de yenileme butonunu göremedim ben adres çubuguna basıp tekrar enter'lamak gerekiyor bu eksi
    Aşağı doğru çekince yenileme yapabilmeli sayfalar bunu ayarlayabilirsen pratik olur bence
  • Birkaç tavsiyem var görüntü ve işlevsellik açısından.
    Yükleme yapıldığını gösteren şey belli olmuyor. Bence diğer tarayıcılar gibi adres çubuğunun üstünde bir çubuk dolsa daha güzel olur.
    İlk açılış sayfası çok sade. Oraya da haber vs. eklenebilir ve en o kısma wallpaper ekleyebilmemiz güzel olurdu.
    Parola kaydetme kesinlikle eklenmeli.
    İndirme yöneticisi pek iyi değil. İyileştirilmesi çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarayıcı cidden sade ve standart siteler arasında gezinen kullanıcılar için çok ideal. Dh üyelerinin kullanması ve destek olması gerektiğini düşünüyorum

• - Düğmeler çok küçük.
    - Bazı mobil uygulamalar artık çevrimdışı çalışabilme özelliği getiriyor. Mesela Google Haritalar, Yandex.Navi, Here WeGo, Opera Browser, Chrome vs vs. Yani sayfayı kaydetme şart.
    - Ayarlar düğmesine dokunduğumda alışageldiğimiz ayarların yapıldığı sayfanın çıkmasını bekledim. Orada çıkan işlevlerin yeri en sağdaki 3 çizgili buton olmalıydı.
  • şarjı sömürmediği sürece bence kullanılabilir. yükledim bir süre deneyeceğim.
    edit: benim gibi facebook'a uygulama yerine internet tarayıcısı üzerinden giren kişileri kullanıcı adı ve şifrelerinin kaydedilmemesi zorlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 19 Ocak 2017; 16:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.