Ramlerin 1066 da çalışması bir sorun değildir. Ramler anakart FSB değeriyle eş uyumlu olarak mhz değerini belirler ve 1066 ile 1600 arasında hiçbir performans farkı yoktur -veya önemsenmeyecek kadar azdır-. Önemli olan işlemci FSB değeridir. Size tavsiem anakart default ayarlarında sistemi çalıştamanız ve testi tekrar yapmanız. Bu arada eğer anakart üzeride onboard bir ekran kartı varsa bunu disable yapmanızı öneririm, bazen bu da sorun çıkarabilmekte.
Benim asıl kast ettiğim konuysa ekran kartı işlemci ve ramlerinin de uyumsuz çalışabilme ihtimaliydi. Ancak bunu anlayabilmek için öncelikle diğer sistem sorunlarını çözebilmeniz gerekli.
1066 ile 1600 arası performans farkı yoktur sözünüze katılmıyorum çünkü ben ramleri 1600 mhz e çıkarttığımda makine uçmuştu resmen, dedim bu kadar fark nasıl olur. Ofis dosyası (excel,word) açmada falan gözle görülür derecede hızlanmıştı makinem örnek olarak.
Ayrıca zaten bios u default ayarlara alarak 1066 mhz e çevirmiştim ramleri. Ben biosu default ayarlara aldım ramler de otomatikman 1066 mhz e geri döndü. Anakart üzerinde onboard olarak sadece ses kartı var o da disable zaten hep.
7 ye geçince bende koyarım fps değerlerimi
Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama söyleme gereği duydum. Bu oyunda çift gpu desteği yok. Bu yüzden kartınız gtx 275 performansı veriyor. Bu zamanda çıkmış ve nvidia'nın sponsor olduğu bir oyunda çift gpu desteğinin olmaması çok saçma geldi bana.
HD5870 ve intel core i7 860 ile Desert Sunrise da 60 FPS alıyorum Full ayar AA 8x AF 16x Vsync on Falan Filan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme