Şimdi Ara

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
11.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Justcause 2 yi ps3 te bu oyunun haberleri cikinca 50 tl ye alip oynamistim eglenceliydi ama bi sure sonrs sikmaya baslamisti zaten %60 la oyunu biraktim bitmiyor cunku haritasi cok genisti bu oyununda dsha iyi grafikli ayni oyun olacagi belliydi birde avalanche oyunu bozuk cikarinca bende alinacaklar listesinden oyunu cikardim 200 tl cebimde kaldi daha guzel oyunlar geliyor nasilsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim ve tüm haritayı ele geçirdim tabii onlarca toplanabilir şeyler ve yapılacak 100 den fazla challange duruyor oyun kendini aşırı tekrar ettiği için bunları yapmayacağım. Oyun serinin en vasat olması bir yana performansı da en düşük olan oyun. Büyük çatışmalar ve patlamalarda frame 10 larda geziyor ve alınan zevkin içine ediyor, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en büyük haritanın Just Cause 3 de olduğunu belirteyim benim puanım 10/6.8 boş zamanı olan arkadaşlara öneririm zamanı kısıtlı olan arkadaşlar uzak dursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşet merak ediyorum bu oyunun senaryosu bağlantılımı? Yani gta serisi gibi ayri ayri mi yoksa 1-2-3 baglantili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu bitirdim ve tüm haritayı ele geçirdim tabii onlarca toplanabilir şeyler ve yapılacak 100 den fazla challange duruyor oyun kendini aşırı tekrar ettiği için bunları yapmayacağım. Oyun serinin en vasat olması bir yana performansı da en düşük olan oyun. Büyük çatışmalar ve patlamalarda frame 10 larda geziyor ve alınan zevkin içine ediyor, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en büyük haritanın Just Cause 3 de olduğunu belirteyim benim puanım 10/6.8 boş zamanı olan arkadaşlara öneririm zamanı kısıtlı olan arkadaşlar uzak dursun.

Sırf eğlenceli olduğu için aldım birde heryerde konuşulan dev haritasını merak ettim yalnız PS4'de çok fazla frame düşmesi yaşıyorum çatışma olmayan sahnelerde dahil.

• Source kullanıcısına yanıt
    Oyun PS4 de 1080p XO da 900p frame olarak XO daha akıcı performans sergiliyor haliyle.

• Xbox One sürümü yoktu o yüzden PS4'e aldım baya baya kasiyo.

• Forumda oyunu pek oynayan yok galiba?
  • Oyunu merak edenler için azda olsa fikir vermesi için iki buçuk saatlik gameplayim arkadaşlar.

Oyun boş vakit oyunu olduğu için pek konuşulacak birsey olmuyo,benim okul öğlen 2 de başladığı için her gün sabah 6 7 ye kadar oturuyorum o vakitlerde kucağımda laptopla bakinirken aka planda oynuyorum. Onun dışında oturup konsamtre bir şekilde oynayınca konuşulacak pek biseyi yok zaten :D ama mesela youtube ta değişik araba kazası testleri,doğa videolari wingsuit videolari falan denk gelince adamin turlayasi geliyor ormanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Oyun boş vakit oyunu olduğu için pek konuşulacak birsey olmuyo,benim okul öğlen 2 de başladığı için her gün sabah 6 7 ye kadar oturuyorum o vakitlerde kucağımda laptopla bakinirken aka planda oynuyorum. Onun dışında oturup konsamtre bir şekilde oynayınca konuşulacak pek biseyi yok zaten :D ama mesela youtube ta değişik araba kazası testleri,doğa videolari wingsuit videolari falan denk gelince adamin turlayasi geliyor ormanda.

Oyunda görevler hariç kesfedilebilecek çok şey var, harita gerçekten çok buyuk gezdikçe yeni şeyler görüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun PS4 de 1080p XO da 900p frame olarak XO daha akıcı performans sergiliyor haliyle.

he daha akıcı he, izle bakalım hangisi daha akıcıymış. 21 fps leri görmüş xbone üstelik birde 900p

• Bu patch gelmeden önceki oyunun ilk halinden alınma şuan yağ gibi akıyor oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kouken K kullanıcısına yanıt
    Her oyun farkli bir hikaye tabi hikaye hep ayni bir yerde bir diktator var sende ajansin gidip ulkeyi karistirip kaos yaratip ortaligin icine edip her yeri patlatip ulke mulke birakmayip guya diktatoru devirip halki kurtariyosun olay buu ama inan bu oyuna bukadar para vermeye degmez git 30tl ye 2.sini al ayni zevki alirsin sana tavsiyem.

• Liberate 1 more province in insula fonte diyor bi gorevi acmak icin ne yapmam lazim birde haritadaki illerin icindeki kasabalari aliyorum ama genede il kirmizi olarak görünüyor yardimci olurmusunuz ??

• Kullanıcı incelememi merak edenler konuma bakabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_113470936/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMER76

Her oyun farkli bir hikaye tabi hikaye hep ayni bir yerde bir diktator var sende ajansin gidip ulkeyi karistirip kaos yaratip ortaligin icine edip her yeri patlatip ulke mulke birakmayip guya diktatoru devirip halki kurtariyosun olay buu ama inan bu oyuna bukadar para vermeye degmez git 30tl ye 2.sini al ayni zevki alirsin sana tavsiyem.

Şahsen ben sizin gibi düşünmüyorum hocam tamam aynı yapıya sahip olabilirler ama ucuz diye eski bir oyun oynamak bana mantıklı gelmiyor o zaman PS4 almaninda bir mantığı kalmıyor yeni oyun güzel ve sadece görsel şölen için bile bu oyun alınır.

• mertcanhkn1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kasabaları ele geçirebilmek için solda bulunan görevlerin tamamını yapmanız gerekiyor en son bayrağı çektiğinizde o kasaba muhaliflere geçiyor.

Bende hem ps3 hemde ps4 var ama var diye cikan her oyunu almiyorum hocam az para degil oyunlar 200 tl bu ben bu parayi veriyorsam oyun bunu haketmeli butun incekemekeri okudum level oyungezer hepside patlama sahnekerinde fps yerlerde diyor ki bu oyun patlamalsriyla reklamini yapti bide yani resmen patlamis hikaye desen oda yok yan gorevker birbirinin aynisi replay parayi sokakta bulmuyoz hocam hakedenlere veririz mesela witcher3 e 199 verdik son kurusuna kadar hekal olsun 270 saat oynsdim 1 dk bile sikilmadim mgs5 250 verdim kojimaya helal olsun super eglendim 1080 p 60 fps oyun birkez kasmadi ps4 de yag gibi akiyor ama buna vermem bence degmez

• GAMER76 G kullanıcısına yanıt
    Zaten hemen alınacak bir oyun değil. Bir kaç ay sonra fiyatı 100 liraya iner yamalarla da düzelir öyle alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMER76

Bende hem ps3 hemde ps4 var ama var diye cikan her oyunu almiyorum hocam az para degil oyunlar 200 tl bu ben bu parayi veriyorsam oyun bunu haketmeli butun incekemekeri okudum level oyungezer hepside patlama sahnekerinde fps yerlerde diyor ki bu oyun patlamalsriyla reklamini yapti bide yani resmen patlamis hikaye desen oda yok yan gorevker birbirinin aynisi replay parayi sokakta bulmuyoz hocam hakedenlere veririz mesela witcher3 e 199 verdik son kurusuna kadar hekal olsun 270 saat oynsdim 1 dk bile sikilmadim mgs5 250 verdim kojimaya helal olsun super eglendim 1080 p 60 fps oyun birkez kasmadi ps4 de yag gibi akiyor ama buna vermem bence degmez

Oyungezer bu oyuna 8+ puan vermiş şahsen ben beğendim eğer bir hikaye beklentisi olanlar varsa bu oyundan uzak dursun ama ben eğlenmeme bakarım diyenler mutlaka bu oyuna göz gezdirmesi gerektiğini düşünüyorum, evet oyunun performans sorunları var buna katılıyorum ama en azından Assassin's Creed Unity kadar kötü durumda değil, herkesin görüşüne saygımız sonsuz.

Kullanıcı incelememi okumak isterseniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_113470936/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.