Şimdi Ara

JUST CAUSE 4 [PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
8.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu dün oynama fırsatı buldum. Açıkçası beklentimin çok altında kaldı. Grafik vb unsurlar bir yana keyif almadım. Çerez bir oyun olmuş. Araç kullanabilme olayı zaten artık çoğu oyunda mümkün. Oyna, bitir, unut tarzı bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 9 Aralık 2018; 14:57:3 >
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Cerezlik ve eglencelik oyun. Ne bekliyordun yilin oyunu falan mi?
  • Malesef beklentimin çok çok altında kalan bir oyun oldu. Fiyatını da kesinlikle karşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

Cerezlik ve eglencelik oyun. Ne bekliyordun yilin oyunu falan mi?
    Çok daha iyi bir eğlence sunacağını düşündüm. Çerezlik zaten orası kesin. Zaman ve para çok daha iyilerine ayrılabilir. O sebeple demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Çok daha iyi bir eğlence sunacağını düşündüm. Çerezlik zaten orası kesin. Zaman ve para çok daha iyilerine ayrılabilir. O sebeple demiştim.

Alıntıları Göster
    Zaman ve parayi ortaya katarsan cok nadir oyun begenirsin zaten. Buna kimse birsey diyemez.
  • Oyunu toplamaya geldim açılalım arkadaşlar

JUST CAUSE 4 [PS4 ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Oyunu toplamaya geldim açılalım arkadaşlar

Bu oyun kadar zevkli eglenceli oyun mu var. Firma grafik sorunlarini duzelten update getirecek hala bu nefret niye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 12 Aralık 2018; 13:30:44 >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Şu cöp diyenlere sen de birsey solesene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 10 Aralık 2018; 0:41:58 >
  • Bir site den yarim yamalak ingilizcemle cevirdigime gore update onumuzde ki bir kac hafta icinde gelecegi yaziyor.
  • quote:

Şu cöp diyenlere sen de birsey solesene.
    JUST CAUSE 4 [PS4 ANA KONU]

• Update'in ne zaman gelecegiyle ilgili haber var mi?
  • quote:

Update'in ne zaman gelecegiyle ilgili haber var mi?
    Valla bende oynamıyorum update gelecek diye. 2-3 görev yaptım bıraktım. Umarım 1-2 hafta içinde gelir.
  • update teknik şeyleri düzeltiyor oyun moturunu değiştirmiyor ki çok büyük bir beklentiye girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

update teknik şeyleri düzeltiyor oyun moturunu değiştirmiyor ki çok büyük bir beklentiye girmeyin
    Bug vs. gibi duzeltmeler yapilir. En buyuk sikayet texture ve blur'un yani grafiklerin cok kotu olmasi bunlar gelecek olan update le duzeltilecek. Gelecek olan update'in icerigini okumamissiniz. Bir once ki sayfa da var update notlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 12 Aralık 2018; 15:41:43 >
  • Aynen öyle açıklama yaptılar blur ve texture lara bir el atacaklar. O yüzden bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Aynen öyle açıklama yaptılar blur ve texture lara bir el atacaklar. O yüzden bekliyorum bakalım.
    Aynen ben de o yuzden bekliyorum. Su an resmen göz bozacak kadar kotu.
  • Update geldikten sonra buralarda olurum ben o zaman anlarsınız ne demek istediğimi bekliyorum
  • Merhaba

Alınacak fiyatı belli oldu
    PC için 30-40 TL
    PS4 için 50-70 TL
    Fazlasını vermeye değmez

Güle Güle..

Gerçi PC severler genelde abi bedava oynarım ben diyerek hırsız modunda kırık oynuyor, onlara koymaz takılırlar beleş beleş çalıntı oyunlarıyla.
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    50 TL bu oyuna çok ama yine de siz bilirsiniz
  • Az kaldi ha sabrim tasiyor nerde kaldi bu update. Arkadas bunlar oyunu oynamadan mi piyasaya suruyor yahu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.