< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 3 Aralık 2018; 11:21:43 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 3 Aralık 2018; 11:21:43 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Neyi efsane ya tek kelimeyle çamur leş çöp grafik var oyunda bu oyunun grafiklerine efsane diyen adam hayatında oyun görmemiş demektir.
|
Grafikler 2008 den kalma. Hatta okadar çok grafik hatası varki ilk defa bir oyunda bu kadar çok gördüm. Ayrıca oyunun grafikleri bok gibi. Hikayesi zaten güzel değil öbür oyunlarında öyle ama bu sefer resmen baştan savmışlar. Adamlar koca bir seriyi mahvetti nediyelim. Eğer ben şu oyuna 10 tl bile versem fazlasıyla üzülürdüm, allahtan ücretsiz olarak deneyimledim. Belki bitiririm belki bitirmem şuan aşırı derecese oyunusuzum o yüzden silmiyorum
|
Guncellemeyi yaptim ozet geciyorum texture harika olmus ps2 grafigi gibi olan kaplama kalitesi ps4 e yakisir olmus. Blur u acma kapama gelmis o da harika. Belirtim normal ps4 te oynuyorum. Kisaca goruntu eskisine oranla daha net ve ps4 e yakisir grafige sahip olmus.
|
adamlar aynı tür ve oynanışla toplam kaç oyun yapabiliriz rekoru kırmak istiyor galiba
|
Sen oyunun içindeki tek ağacı modellemeyi becerebilde sonra çöp felan dilin varır konuşmaya sana laiğiyle cevap verirdimde siliyorlar
|
Merhaba
Alınacak fiyatı belli oldu PC için 30-40 TL PS4 için 50-70 TL Fazlasını vermeye değmez Güle Güle.. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 10 Haziran 2018; 12:37:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |