Kardeş herşeyi Allah görüyor o kişi/kişiler cezasını bulur
quote:
Orijinalden alıntı: InTheEnd
Alıntıları Göster
just4fun clanı diezin adını yapmıs clanlarından eski blood üyeleri ve lideri şu an bu clanda ben bu clandan bir kaç kişiyle human olsamda moradonda arena da vs vs yerlerde konustum sohbet ettim böyle birşey oldğuna acıkcası inanmak istemedim ss koyarsan daha ii olur
quote:
Orijinalden alıntı: InTheEnd
Alıntıları Göster
BOYLE İNSANLARIN
quote:
Orijinalden alıntı: WarrioR06
BOYLE İNSANLARIN
Alıntıları Göster
Peeh Adam konuyu açmış tüymüş, ss falan yok ortalıkta. inanmak güç..
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Bir İnsanı Kirlemek Karalamak Kolay O Clana Bir Garezin War Belkide Böyle Yapıyorsun Birşey Kanıtlamak İstiyorsan SS le Gel...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Bir İnsanı Kirlemek Karalamak Kolay O Clana Bir Garezin War Belkide Böyle Yapıyorsun Birşey Kanıtlamak İstiyorsan SS le Gel...
EVET OLABILIR EGER DEDIGINDE DOGRUYSA ALLAH ISLAH ETSIN
Bende görmedim??
bu topic i acan arkadas sunu da bil iftirada büyük günahtır kanıt olmadan kimse kimseye laf sölemesin bence
quote:
Orijinalden alıntı: 1ntrud3r
bu topic i acan arkadas sunu da bil iftirada büyük günahtır kanıt olmadan kimse kimseye laf sölemesin bence
quote:
Orjinalden alıntı: 1ntrud3r
dogru diyosun ortada kanıt yok hani ss
quote:
Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL
quote:
Orjinalden alıntı: 1ntrud3r
dogru diyosun ortada kanıt yok hani ss
Alıntıları Göster
ss GOREMEDİM ???
quote:
Orijinalden alıntı: timeless
ss GOREMEDİM ???
Alıntıları Göster
ss yok bir şey yok bu ne şimdi...sarı çizmeli mehmet ağa...küfreden kim sen kimsin? ne geçti aranızda ?? ne yani?? nedir??? birine çamur atmak isteyen ya da kötülemek isteyen başlıyo "allaha küfür etti bu adam" demeye... bu nasıl iş birini birşeyle suçlarken biraz insaflı ol lütfen ... nerede ss??
quote:
Orijinalden alıntı: :::aytuğ:::
ss yok bir şey yok bu ne şimdi...sarı çizmeli mehmet ağa...küfreden kim sen kimsin? ne geçti aranızda ?? ne yani?? nedir??? birine çamur atmak isteyen ya da kötülemek isteyen başlıyo "allaha küfür etti bu adam" demeye... bu nasıl iş birini birşeyle suçlarken biraz insaflı ol lütfen ... nerede ss??
Alıntıları Göster
GEBERSİNLER
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
GEBERSİNLER
Alıntıları Göster
konuyu acan arkadasın acı hatırası var hearlde bu clanla ıntıkam almak ıcın acmıs yada clan ıstedı vemedıler
quote:
Orijinalden alıntı: zorlubey
konuyu acan arkadasın acı hatırası var hearlde bu clanla ıntıkam almak ıcın acmıs yada clan ıstedı vemedıler
Alıntıları Göster
ilahi adalet var ya ha hackelenirler ya da itemleri silinir oyunda işlenen günah oyunda cezasını alır bence kendimden biliyorum soydum soyuldum