Şimdi Ara

Justice League (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
54
Favori
316.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the deadpool

Armie Hammer'da öyle bi tip varki sadece Batman'i değil Aquaman'i de oynayabilir.. Ona da çok benziyo bence..

Yok Aquaman olmaz pek

Justice League
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Armie Hammer'da öyle bi tip varki sadece Batman'i değil Aquaman'i de oynayabilir.. Ona da çok benziyo bence..

Yok Aquaman olmaz pek

Justice League

Biraz daha sarışın olsa olabilir hocam..Neyse Batman olsunda Aquaman'e biri bulunur elbet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yok Aquaman olmaz pek

Justice League

Biraz daha sarışın olsa olabilir hocam..Neyse Batman olsunda Aquaman'e biri bulunur elbet..

Evet şu anda önemli olan Batman. Aquapark kaçkını beklesin biraz daha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackfyre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: craxxbeta

christian bale'in oynamadığı bi batman izlenmez tutmaz nasıl thor iron man hulku oynayan insanlar avengerste bulustu sırf onlar için izlendi bununda aynısı olması gerekir kesinlikle bale bu filmde oynamalı söylediğiniz isimler hiç biri olmaz olamaz yakışmaz balenin batmani bukadar efsane olmuşken onsuz bi batmani hayel edemiyorum

Ben hala Bale'in o sıska vücuduyla nasıl Batman olduğuna şaşırıyorum

Adam sıskalıktan kırılacak.

Justice League

(Batman Begins)

Şunu anlatmaya çalışıyorum gerek kıyafeti gerekse Bale kendisi gerçek Batman'in vücudunun yanına bile yaklaşamazlar. Eğer Batman gibi bir karakteri canlandıracaksan Henry Cavill gibi işi biraz ciddiye alıp çalışmak gerek. Çalıştıysada çok yetersiz kalmış.

Justice League

Dostum Batman için oyunundaki gibi bir adam istiyosun ama bu iş sadece vücut değil Christian Bale gibi bir oyuncu bulman lazım bir de.Bu vücut olayı içinde Christhian Bale'ı suçlayamazsın adam elinden gelenin en iyisin yapıyor zaten.

Justice League

İsterse 120 kg kas yapsın Bale'den Batman olmaz arkadaşım ne tartışıyoruz biz burada. Batman'i oynayacak kişinin çene yapısı geniş olmalı. Ayrıca Bale ne kadar kas yaparsa yapsın adamda anlatamdığım şekilde bi sıskalık var. Batman olacak adamın vücudunun geniş olması lazım. Örnek isterseniz Armie Hammer adamın vücudu hem geniş, hem çene yapısı geniş. Biraz vücut çalışmayla inanılmaz bir Batman olabilir. Eğer New 52 batman veya herhangi bir Batman çizgi romanını okuduysanız ya da çizgi serisini izlediyseniz ne demek istediğmi anlardınız. Bu kadar insan boşuna Armie Hammer'ı istemiyor.

ya sen ne konuşuyorsun ya ?
    çizgi romanmış
    güzel kardeşim çizgi roman'ı ben belki okumadım emin ol okumayan bir sürü insan var.
    ve nolan'ın batmani en iyi seridir.
    aksine ben superman spiderman gibi filmleri saçma buluyorum
    çünkü gerçekcilikten uzak.
    BALE en iyi batman oyuncusudur.
    ve en iyi batman film'i nolan serisidir.
    hans zimmer gibi büyük bir üstat, film'e müzikleriyle mükemmeliyet katmıştır.
    sen inkar etsende ne olcak.
    kim istiyormuş armie hammer'i ?
    sen bale gibi bir oyuncuya resmen hakaret ediyorsun.
    ayıptır.
    DİLERİM BALE BU FİLM'LERİN HEPSİNDE OYNAR.
    ONDAN İYİ BİR BATMAN ASLA OLAMAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarlBenz -- 20 Ağustos 2013; 13:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

christian bale'in oynamadığı bi batman izlenmez tutmaz nasıl thor iron man hulku oynayan insanlar avengerste bulustu sırf onlar için izlendi bununda aynısı olması gerekir kesinlikle bale bu filmde oynamalı söylediğiniz isimler hiç biri olmaz olamaz yakışmaz balenin batmani bukadar efsane olmuşken onsuz bi batmani hayel edemiyorum

Justice League

(Batman Begins)

Şunu anlatmaya çalışıyorum gerek kıyafeti gerekse Bale kendisi gerçek Batman'in vücudunun yanına bile yaklaşamazlar. Eğer Batman gibi bir karakteri canlandıracaksan Henry Cavill gibi işi biraz ciddiye alıp çalışmak gerek. Çalıştıysada çok yetersiz kalmış.

Justice League

Dostum Batman için oyunundaki gibi bir adam istiyosun ama bu iş sadece vücut değil Christian Bale gibi bir oyuncu bulman lazım bir de.Bu vücut olayı içinde Christhian Bale'ı suçlayamazsın adam elinden gelenin en iyisin yapıyor zaten.

Justice League

İsterse 120 kg kas yapsın Bale'den Batman olmaz arkadaşım ne tartışıyoruz biz burada. Batman'i oynayacak kişinin çene yapısı geniş olmalı. Ayrıca Bale ne kadar kas yaparsa yapsın adamda anlatamdığım şekilde bi sıskalık var. Batman olacak adamın vücudunun geniş olması lazım. Örnek isterseniz Armie Hammer adamın vücudu hem geniş, hem çene yapısı geniş. Biraz vücut çalışmayla inanılmaz bir Batman olabilir. Eğer New 52 batman veya herhangi bir Batman çizgi romanını okuduysanız ya da çizgi serisini izlediyseniz ne demek istediğmi anlardınız. Bu kadar insan boşuna Armie Hammer'ı istemiyor.

çizgi romanmış
    güzel kardeşim çizgi roman'ı ben belki okumadım emin ol okumayan bir sürü insan var.
    ayıptır.

Tey'de tey biz ne diyoz millet ne anlıyo. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. hll knk spr dvm

• Haberdar et butonundan haberiniz yok mu sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 20 Ağustos 2013; 13:25:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Justice League

(Batman Begins)

Justice League

Justice League

çizgi romanmış
    ayıptır.

Tey'de tey biz ne diyoz millet ne anlıyo. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. hll knk spr dvm

he yav he boş konuşuyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMilyoner

hayallerinizi yıkmak istemem ama işin içinde warner bros şirketi+50miyon dolar var herkez balenin bu teklifi reddedemiyeceğini konuşuyor+ olarakda yeni bir kitap yazılıyor ve çıkacak olan yeni film o kitaba göre olcak

O olay oyle degil.kac yerde yazdim ama hala sizin dediginiz deniyo yaymayin su yanlis bilgiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger hersey gercekci olsaydi bu kahramanlar olmazdi kokeninde batman boyle degil. Daha onceki yazimi okuyun (bu sayfada). Tekrar yazamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

hayallerinizi yıkmak istemem ama işin içinde warner bros şirketi+50miyon dolar var herkez balenin bu teklifi reddedemiyeceğini konuşuyor+ olarakda yeni bir kitap yazılıyor ve çıkacak olan yeni film o kitaba göre olcak

O olay oyle degil.kac yerde yazdim ama hala sizin dediginiz deniyo yaymayin su yanlis bilgiyi

yav he he bütün dünya medyası bu nu konusuyor sen çıkmışşın yalan haber diyon

İspatla

@bLackMumbLe hocamızdan alıntılıyorum

''O haberin aslı zamanında yapılan teklifi kabul etseydi 50 milyon kazanabilirdi şeklinde. DC/WB yeni bir Batman aramaya çoktan başladı bile. ''

Anladınız sanırım

• Batman'in kostümü değişmeli.O çene kısmı genişletilmeli.Ayrıca o göz kısmındaki gereksiz siyahlık çıkmalı.Bir kere kostüm dediğin kahramanı kahraman yapan şeydir.Batman'in kostümü klasik olana göre kötüydü bence.En azından kafasını düzgün yapsalardı yine gam yemiycektim.Superman kostümünün Man of Steel'daki değişimiyle,Batman kostümünün Batman serilerindeki değişimi arasında binlerce kat fark var.Oyuncu olarakda Cavill tarzı aşırı tanınmayan ama role çok yakışacak biri bulunmalı.Kostüme bakın,ne kastettiğimi anlayacaksınız.Birde açın eski kostümlerine bakın.Çizgi romanlardakini diyorum.
    Justice League

• quote:

quote:

quote:

quote:

İspatla

''O haberin aslı zamanında yapılan teklifi kabul etseydi 50 milyon kazanabilirdi şeklinde. DC/WB yeni bir Batman aramaya çoktan başladı bile. ''

Anladınız sanırım

yav kardeşim sen nie hep böyle mualefet oluyon anlamadım gitti warner bros açıkladı yeni kitap yazılıyo die bu teklifde yeni yapıldı bale'den cevabı bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Batman'in kostümü değişmeli.O çene kısmı genişletilmeli.Ayrıca o göz kısmındaki gereksiz siyahlık çıkmalı.Bir kere kostüm dediğin kahramanı kahraman yapan şeydir.Batman'in kostümü klasik olana göre kötüydü bence.En azından kafasını düzgün yapsalardı yine gam yemiycektim.Superman kostümünün Man of Steel'daki değişimiyle,Batman kostümünün Batman serilerindeki değişimi arasında binlerce kat fark var.Oyuncu olarakda Cavill tarzı aşırı tanınmayan ama role çok yakışacak biri bulunmalı.Kostüme bakın,ne kastettiğimi anlayacaksınız.Birde açın eski kostümlerine bakın.Çizgi romanlardakini diyorum.
    Justice League

Justice League

Justice League

BATMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 20 Ağustos 2013; 16:34:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İspatla

Anladınız sanırım

yav kardeşim sen nie hep böyle mualefet oluyon anlamadım gitti warner bros açıkladı yeni kitap yazılıyo die bu teklifde yeni yapıldı bale'den cevabı bekleniyor

Tekrar söylememe gerek var mı? İSPATLA.

Siteyi verde bizde bakalım. Ben böyle duydum çünkü

• Batman : Arkham City'de Riddler hani dalga geçiyor ya "Dork Knight" diye tam Nolan'ın Batman'i için söylenmiş bir söz.
  • quote:

internete bale yazıdığın zaman çıkar zaten bi bakmayı denesen

mahmutzahitcelik doğru söylemiş. Haberin aslı onun dediği gibi. Sen muhtemelen çeviri hatası olan bir yerde falan okumuşsundur. O yüzden uzatmanın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 20 Ağustos 2013; 19:50:28 >
  • Ya beyler hiçbiriniz mi anlamıyosunuz?Bakın Nolan'ın Batman'ine başka bi çizgi roman hikayesi olarak bakarsanız çok güzeldir..Yani Nolan kendi Batman'ini yaotı ve o çizgi romandaki Batman'den bir kaç şey aldı..Ama asla tam bir Batman değildi..Gelmiş geçmiş en iyi Batman filmleri midir?Evet çünkü daha iyisi yapılmadı..Çoğunuz Arkham serisini biliyosunuzdur,bazılarınız oynamışsınızdırda..O işte gerçek Batman..Bissürü alet edevatı olan dünyanın en iyi dedektifi..Ayrıca mavi gözlü ve çenesi köşeli..ARMIE HAMMER !¡!¡!¡!¡

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

mahmutzahitcelik doğru söylemiş. Haberin aslı onun dediği gibi. Sen muhtemelen çeviri hatası olan bir yerde falan okumuşsundur. O yüzden uzatmanın manası yok.

Man of Steel'in devam filmi Man of Steel 2'de Henry Cavill'in canlandıracağı Süpermen'in Batman ile kapışacağı haberi verilmişti bir süre önce. Şimdi ise Kara Şövalye (The Dark Knight) üçlemesinde Batman'i canlandıran Christian Bale'e role bir kere daha geri dönmesi için 50 milyon dolarlık bir teklif yapıldı.

Batman hayranları bu kadar büyük bir rakam için daha önce bir kere daha Batman'i canlardırmayacağına söz veren Bale'e reddedemeyeceği bir teklif olarak bakıyor. London Sun'un raporuna göre Bale henüz kararını vermiş değil ve büyük bir baskı altında.Hatırlarsanız, Iron Man karakteriyle büyük beğeni toplayan aktör Robert Downey Jr. da sıradaki Iron Man filminde oynamak istemediğini söylemişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Man of Steel'in devam filmi Man of Steel 2'de Henry Cavill'in canlandıracağı Süpermen'in Batman ile kapışacağı haberi verilmişti bir süre önce. Şimdi ise Kara Şövalye (The Dark Knight) üçlemesinde Batman'i canlandıran Christian Bale'e role bir kere daha geri dönmesi için 50 milyon dolarlık bir teklif yapıldı.

Batman hayranları bu kadar büyük bir rakam için daha önce bir kere daha Batman'i canlardırmayacağına söz veren Bale'e reddedemeyeceği bir teklif olarak bakıyor. London Sun'un raporuna göre Bale henüz kararını vermiş değil ve büyük bir baskı altında.Hatırlarsanız, Iron Man karakteriyle büyük beğeni toplayan aktör Robert Downey Jr. da sıradaki Iron Man filminde oynamak istemediğini söylemişti.

Bu ilk haber değil işte..Aslı bu değil..Onda Bale eğer oynasaydı kazanabilirdi diyo.

• arkadaşlar neden bale batman olmalı. 1- Christopher Nolan'ın Batman'in de Bruce Wayne'in Batman olup ilk ortaya çıkması 1 saati aldı. Sen ortaya Batman/Superman filmi çıkarıyorsun Batman'in oluşum sürecini gösteremezsin. Diyelim 1 saat gösterdin herif hemen Batman olur olmaz Supermanle mi kapışacak? Hadi diyelim geçmişi göstererek nasıl Batman olduğunu gösterdin ne kadar sürecek 10 dakikacık mı? 2- Joker kilit bir kere artık bundan sonra Joker rolünü kime verirsen ver eskisinden daha iyi bir performans gösteremeyecek ama eskisinde hapiste olduğu biliniyor bu yüzden Joker'i kullanmazsan tepki göstermezler. 3- Kostum: Sen gidip aynı 3lemede kullanılan kostümü Batman/Superman filminde kullanırsan olmaz Sam Raimi'i Spider Man'iyle Marc Webb Spider Man'i farklı kostümlere sahip mesela ve böyle olması gerekiyor. Ama sen gidip yeni bir Batman kostümü yapmayı denersen de yapamazsın çünkü Dark Knight üçlemesinde ki kostüm bile çok zor yapıldı. Christian Bale Batman Begins filminde kullandığı kostümden hareket ettirmediği ve rahatsız ettiği için beğenmemiş The Dark Knight ve The Dark Knight Rises'da kostüm biraz daha değiştirilip bilmem kaç parça halinde yeni bir kostüm yapılmıstı ve bu yeni kostümde bayağı masraf etmişti. 4- Yalnış bir Bruce Wayne seçimi ileride çekilecek olan Justice League filmini bile tehlikeye atar 5- Bruce Wayne'in Batman'e dönüşmesi diğer kahramanlarda olduğu gibi hep aynıdır. Sen zaten Batman Begins'de bunu anlatmışsın yeni filmdede anlatırsan izleyeni sıkar. Ama anlatmazsanda sorarlar kaç senedir süper kahraman filmi çekiliyor hepsinde bir oluşum süreci anlatılıyor bunda niye yok diye. Marc Webb'in Spider Man'in de bile olay az çok değiştirildi yine anlatıldı ama tabi izlerken insanın sıkıldığı oldu. 6- Oyuncu kadrosu: Dark Knight üçlemesindeki oyuncu kadrosu inanılmazdı. Morgan Freeman Michael Caine Gary Oldman Anne Hathaway Christian Bale Tom Hardy Heath Ledger... yine böyle bir oyuncu kadrosu çıkar mı tabikide hayır. Kısacası daha yazamadığım çok sayıda dezavantajı var. Hiç bu sorunlarla baş etmeyip Christian Bale ikna edilip C.Nolan Batman'ini bir filmde demiyorum yavaş yavaş bir kaç filmde Dc Comics evrenine az da olsa uyarlarlarsa çok daha kolay olur ve izleyenide mutlu ederler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.