Bildirim
Justice League (357. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yine görünce aklıma geldi bu rezil film. Batman'i hatırladıkça gülesim geliyor.
Affleck tarihin en rezil Batman'i olarak hafızalara kazındı. Bu adamı Bale ile kıyaslayan kafası iyi gezen bir tayfa vardı onlardan kurtulduk çok şükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Affleck > bale
Bu filmde Bale olsa daha iyimi olacaktı yani?quote:
Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner
Yine görünce aklıma geldi bu rezil film. Batman'i hatırladıkça gülesim geliyor.
Affleck tarihin en rezil Batman'i olarak hafızalara kazındı. Bu adamı Bale ile kıyaslayan kafası iyi gezen bir tayfa vardı onlardan kurtulduk çok şükür. -
Bale'ın çelimsiz Batman'inin Affleck'in haşmetli Batman'inden daha iyi olduğunu savunan insan beyni -
Cevap vermeyin de uzamasın yahu konu. Mesajı kenarda kuytuda kalsın bakıp bakıp övünür kendi kendine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sorun sadece bu JL Filminde'ki rolü yüzünden kötü demeleri zaten hocam, BvS filminde çok iyiydi kesinlikle, tabi Bale'de çok iyi ama filmlerin arasında çok fark var bence o yüzden kıyaslamak yanlış ikiside çok çok iyiydi, JL'de ise hiç bir karakteri sevmedim diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Ben Affleck'in 5 dakikalık Batman sahnesi >>>>>>>>>>>>>>> Bale'in üçlemedeki bütün Batman sahneleri
-
-
-
-
-
-
Nick konu uyumu. BvS ve JL rezaleti yüzünden DC'den de bu türden de soğudum. Marvel'da da sevdiğim bi' Spider-Man vardı onu da rezil ettiler.
spidermani ps4 oyunundaki gibi veya into the spiderverse'deki gibi yapsalar çok daha güzel olurdu. karakterin dışında oyunun hikayesi ve sahneleri de yeni çıkan iki filmi tokatlar bence. Aynı şekilde batmande oyundaki ve animasyondaki gibi yapılsa çok daha güzel olurdu. ben affleck beğenilse de sanki parodi gibi duruyor. bir türlü ısınamadım ona da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 16 Mart 2020; 14:9:2 >
-
Neyse ki oyunlar iyi de o bastırıyor film isteğini.
-
Haydaa -
Mükemmel haber. Şimdiden merakla bekliyoruz. BvS nin özellikle opening scene’nini müthiş çeken bir adamdan kötü bir şey beklemiyorum. Onun harici son kez Ben Affleck’i Batman ve Bruce Wayne olarak izleyecek olmam üzüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X