Şimdi Ara

Justice League (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
54
Favori
316.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfred'a gelen kişi Zack'in versiyonunda Superman değil Yeşil Fener'miş. Öyle izleseydik şu an GL kim bilecektik ve savaş sahnesini bile görebilirdik. Joss pisliğine sövmek için ayrı bir sebep daha.

• Yine görünce aklıma geldi bu rezil film. Batman'i hatırladıkça gülesim geliyor.

Affleck tarihin en rezil Batman'i olarak hafızalara kazındı. Bu adamı Bale ile kıyaslayan kafası iyi gezen bir tayfa vardı onlardan kurtulduk çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affleck > bale

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Yine görünce aklıma geldi bu rezil film. Batman'i hatırladıkça gülesim geliyor.

Affleck tarihin en rezil Batman'i olarak hafızalara kazındı. Bu adamı Bale ile kıyaslayan kafası iyi gezen bir tayfa vardı onlardan kurtulduk çok şükür.
    Bu filmde Bale olsa daha iyimi olacaktı yani?
  • Bale'ın çelimsiz Batman'inin Affleck'in haşmetli Batman'inden daha iyi olduğunu savunan insan beyni

Justice League
  • Cevap vermeyin de uzamasın yahu konu. Mesajı kenarda kuytuda kalsın bakıp bakıp övünür kendi kendine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Affleck'in 5 dakikalık Batman sahnesi >>>>>>>>>>>>>>> Bale'in üçlemedeki bütün Batman sahneleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Ben Affleck'in 5 dakikalık Batman sahnesi >>>>>>>>>>>>>>> Bale'in üçlemedeki bütün Batman sahneleri

Sorun sadece bu JL Filminde'ki rolü yüzünden kötü demeleri zaten hocam, BvS filminde çok iyiydi kesinlikle, tabi Bale'de çok iyi ama filmlerin arasında çok fark var bence o yüzden kıyaslamak yanlış ikiside çok çok iyiydi, JL'de ise hiç bir karakteri sevmedim diyebilirim.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zack Snyder'ın senaryosu olsaydı son sahnede Darkside, Batman'in mağrasına gelmeden önce Lois'i öldürecekmiş. Sanırım öyle bir şey doğru çevirememiş olabilirim. Superman'i bu sayede kendine düşman edecekti sanırım.

Son saniyelerde bunu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Gimli dostum duygularıma tercüman olmuş..

Şempanze gibi bir Thor'dansa

Evrende yalnız olunulmadığına değinilip, farklı dünyadan gelen bir varlığın gayet ciddi bir şekilde tv programlarında tartışmalara yol açtığını izlemek daha keyifli..

Ve ayrıca;
    Hulk taklidi yapan çocuğun değil

Çaresizce annesini arayan, korkan bir kız çocuğunun gösterildiği

Onca ölümün ardından sevinç dolu sokakların değil

Boş sokakların gösterildiği

Dünyadan bi haber dedelerin değil

Ölenlerin anıldığı, yas tutulduğu bir evreni tercih ederim..

Son olarak..

ahh ahh efsaneyi analım..

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

ahh ahh efsaneyi analım..

Alıntıları Göster
    O Flash'ın gelecekten gelip Wayne'i uyardığı sahne oraya bağlanacak bir film ve devamı. Ah Zack reis içine ettiler herşeyin...

Benim Batman ile ilgili hayalim bir gün o sarı yüzüğü taktığı filmin yapılması

Justice League

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Nick konu uyumu. BvS ve JL rezaleti yüzünden DC'den de bu türden de soğudum. Marvel'da da sevdiğim bi' Spider-Man vardı onu da rezil ettiler.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    spidermani ps4 oyunundaki gibi veya into the spiderverse'deki gibi yapsalar çok daha güzel olurdu. karakterin dışında oyunun hikayesi ve sahneleri de yeni çıkan iki filmi tokatlar bence. Aynı şekilde batmande oyundaki ve animasyondaki gibi yapılsa çok daha güzel olurdu. ben affleck beğenilse de sanki parodi gibi duruyor. bir türlü ısınamadım ona da.

Justice League

Justice League

Justice League

Justice League

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 16 Mart 2020; 14:9:2 >

• Neyse ki oyunlar iyi de o bastırıyor film isteğini.

• Haydaa
  • Mükemmel haber. Şimdiden merakla bekliyoruz. BvS nin özellikle opening scene’nini müthiş çeken bir adamdan kötü bir şey beklemiyorum. Onun harici son kez Ben Affleck’i Batman ve Bruce Wayne olarak izleyecek olmam üzüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.