Şimdi Ara

Justice-Mu 97d99i Exp: 10 Drop %70 > Yeniden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Web Market açılmıştır. İtemlerinizi kredi karşılığında satın alıp, satabilirsiniz. Web Markete sunulan itemler 7 gün içerisinde satılmazsa kasanıza geri gelmektedir.

Oyunda geçirdiğiniz saatleri krediye çevirebilirsiniz. Bunun için siteye giriş yaparak "Exchange Time Online" sekmesine gitmelisiniz. 1 saat = 2 kredi.

Stadium ve tüm haritalarda PK Aktif haldedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 23 Nisan 2015; 19:10:07 >
  • Az önce ben mi yanlış gördüm dedim ama server sayısı 2 ye çıkmış :D

Bende diyorum oyunda bir yavaşlama var ama neden opium reyiz çalışıyormuş sabah sabah

Ben oyundan Vratyas
  • Oyuna giriyor fakat baglanamıyorum asırı kasma var birde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantix

Oyuna giriyor fakat baglanamıyorum asırı kasma var birde ?

Hiç farklı bir mu online denediniz mi ? Oyunda kasma veya lag olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz "Mu Online Launcher"a sağ tıklayıp Grafik İşlemciyle Çalıştır> Oradan Nvidia seçeneğini işaretleyerek giriniz.
  • Valla ben 2010 tarihli intelin 2. nesi core i3 lü casper bilgisayarında canavar gibi oynuyorum :D
  • Üniversiteye başladıktan sonra oynadığım ilk server oldu zevkli duruyor belki de 5 yıldan sonra ben ozlemisimdir ..
    yanısıra bir türlü tüy göremedim çok seyrek düşüyor olabilir .. yanısıra nerdeyse stat fullenecek halen box +5 için bossa 500 vuruyorum bi baksan ii oluE.(bence) ... çok da kolay olmasından yana degilim ama o kadar az vurmakta incitiyor insanı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AD@N!S

Üniversiteye başladıktan sonra oynadığım ilk server oldu zevkli duruyor belki de 5 yıldan sonra ben ozlemisimdir ..
    yanısıra bir türlü tüy göremedim çok seyrek düşüyor olabilir .. yanısıra nerdeyse stat fullenecek halen box +5 için bossa 500 vuruyorum bi baksan ii oluE.(bence) ... çok da kolay olmasından yana degilim ama o kadar az vurmakta incitiyor insanı :)

Golden Tantalos savunma gücü biraz fazla kesebilmek için exc damage veya inc. Özelliği olan bir silaha ihtiyacın var. Blade Knight isen daha kolay kesebilirsin. Tüy ise çoğunlukla sky event ve arena'dan düşüyor. :)

• Oyuncu sayısı ne durumda hocam? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Oyuncu sayısı ne durumda hocam? =)

Siz oyun mu oynamak istiyorsunuz ?
  • K E N kullanıcısına yanıt
    OYUN ICINDE GAYET II BIR ORTAM VAR COK FAZLA PLAYER YOK(ORT.20 CIVARINDA) SU AN ICIN AMA OLANLAR II HUYLU .. :) ..AYRICA YANLIS ANLASILMASIN OYNAYAN BIR PLAYERIM BENDE OTESI DEGILL..
  • Başlamayı düşünüyorum özledim oyunu yalnız biraz kasma var bende pc gayet iyi nasıl düzelir acaba

• Geliyorum bi bakınmaya
  • Arkadaşlar win7 kullanıyorum.Çift ekran kartı var birisi İntel HD 4000 diğeri Nvidia Geforce 635m serisi.

Oyun yarım ekran açılıyor. İntel HD 4000'nin ayarlarından tam ekran modu yaptım yine olmuyor oyun yarım ekran açılıyor.Var mı bu sorunu çözebilecek ?
  • Akşam bilgisayar başına geçince görsel olarak nasıl tam ekran yapılacağını anlatırım. 😊

• beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Arkadaşlar win7 kullanıyorum.Çift ekran kartı var birisi İntel HD 4000 diğeri Nvidia Geforce 635m serisi.

Oyun yarım ekran açılıyor. İntel HD 4000'nin ayarlarından tam ekran modu yaptım yine olmuyor oyun yarım ekran açılıyor.Var mı bu sorunu çözebilecek ?

Tam ekran ve oyun kasma sorunu için bu adımları deneyebilirsiniz.

Masaüstü > Sağ Tık > Ekran Çözünürlüğü >

Justice-Mu 97d99i Exp: 10 Drop %70 > Yeniden

Buradan çözünürlüğü bir tık düşürmek gerekiyor. Daha sonra tekrar eski haline getireceğiz. Örneğin standart çözünürlük 1366 x 768 olarak ayarlı bunu bir tık altında hangisi varsa onu ayarlıyoruz ben 1360 x 768 olarak ayarladım. Bu ayarları da yaptıktan sonra, sağ alt tarafta "Gelişmiş ayarlar" sekmesine tıklıyoruz.

Justice-Mu 97d99i Exp: 10 Drop %70 > Yeniden

Buradan Intel Grafik ve Medya Denetim Paneli'ne tıklıyoruz. Ölçeklendirme kısmını " Ekran Ölçeklendirmesini Koru " olarak seçip, ayarları kaydedelim. Çözünürlük ayarını değiştirmeden önce denemenizi tavsiye ederim. 97d Mu Online Launcher'a ( Sağ Tık > Grafik İşlemciyle Çalıştır > Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi "TAVSIYE ETTİĞİM" ) veya Intel seçerek oyunu açmaya çalışın. İkisini de denemeniz de fayda var.

Oyunu pencere boyutunda da oynayabilirsiniz. Launcher kısmında 800 x 600 gibi çözünürlükleri ayarlayarak oyuna girdikten sonra F12 tuşuna basarak pencere boyutuna getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 12 Mayıs 2015; 23:25:09 >

• Yine yarım ekran o dediklerini daha öncede yapmıştım ama aynı sorun var.
  • quote:

Yine yarım ekran o dediklerini daha öncede yapmıştım ama aynı sorun var.

Oyunun kurulu olduğu klasöre girin "Rezolution" klasörü içerinde "Click Full Screen.reg" dosyasını çalıştırıp deneyebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0p!uM

quote:

Yine yarım ekran o dediklerini daha öncede yapmıştım ama aynı sorun var.

Oyunun kurulu olduğu klasöre girin "Rezolution" klasörü içerinde "Click Full Screen.reg" dosyasını çalıştırıp deneyebilir misiniz.

Yine olmadı malesef.
  • Yeni indirdim kurdum oyuna giriş yapınca şifreyi tanımlıyor ama karakterlerin oldugu kısıma gelmeden takılıyor üstte AAEEBKALS gibi harfler yazılıyor beklediğimde 10dk bekledim herhangi bir açılma olmadı Forever_hh kullanıcı adım problem ne olabilir server off mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.