Şimdi Ara

Justin Bieber - Kızlar Hasta Bu Çocuğa!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
5
Favori
154.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Youtube'ye filan bakıyorum.Ufacık çocuk tıklanma rekorları kırmış ve galiba kızların yeni sevgilisi bu olucak herhalde.Edward gibi bunuda göklere çıkartıcaklar.Anlata anlata bitiremicekler.Nerden çıktı bir anda bu.

Birde kızların durum var tabiki.Kızların ulaşamıyacağı birşeyi neden severler hiç anlamam.Ay bitiyorum buna çıkmam lazım filan salakça hayaller.Adam işi gücü yok taa oralardan buraya gelip kızla çıkçak hey allahım akıl fikir ver insanlara yarabbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotize™ -- 13 Mayıs 2010; 17:27:39 >
  • yeter la kız kız
  • yaşın kaç bilmiyorum ama bu veledi allahtan liseliler dinlemiyor bi de bunu çıkarsalardı başımıza isyan ederdim valla edward ları yetmiyo gibi.
  • yakında buda türk kızları arasında tapılır. görün bak demedi demeyin
  • bu ne lan totoma kaş göz çizsem daha yakışıklı olur
  •  Justin Bieber - Kızlar Hasta Bu Çocuğa!

FAIL
  • Kim la bu zıbış ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O saç ne öyle.

Eve köpek diye alıp beslerim ben bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 11 Mayıs 2010; 22:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

Justin Bieber

Youtube'ye filan bakıyorum.Ufacık çocuk tıklanma rekorları kırmış ve galiba kızların yeni sevgilisi bu olucak herhalde.Edward gibi bunuda göklere çıkartıcaklar.Anlata anlata bitiremicekler.Nerden çıktı bir anda bu.

Birde kızların durum var tabiki.Kızların ulaşamıyacağı birşeyi neden severler hiç anlamam.Ay bitiyorum buna çıkmam lazım filan salakça hayaller.Adam işi gücü yok taa oralardan buraya gelip kızla çıkçak hey allahım akıl fikir ver insanlara yarabbi.

Forumda yüzlerce konu var o daha güzel bu daha güzel diye kızlar yapınca niye suç oluyor anlamadım? Erkeklerde de var aynısı emma watson jessica alba vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Kim la bu zıbış ?

Justin Bieber soy adında hayır yok
  • Bizim sınıfta da bir kız var bu çocuğa bayılıyor . Ergenlik işte . Salla gitsin .
  • Valla Bir Liseli Olaraktan Baby Şarkısını Dİnliyorum Tek. Videosu Ve Şarkı Bence Gayet Güzel Kızların İlgi Odağı Olması Beni İlgilendirmez Ben şarkımı Dinler, Videomu İzler Geçerim...
  • saça bak ya
  • Yeni çıkan ne varsa aşık olur onlar bakma sen sen de ünlü ol sanada aşık olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Kim la bu zıbış ?

Justin Bieber soy adında hayır yok

Castin Biber
  • zac efron özentisi
  • 16 yaşında ama velet 11 yaşında gibi gözküyor. Hatta Rihanna bunu ilk gördüğünde kim bu çocuk demiş :D
  • uyuz oluyorum bu velede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

zac efron özentisi

Aynen..
  • Geçende The Tonight Show With Jay Lenoya katılmıştı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.