Şimdi Ara

Justin Bieber Türkiye Konser Bileti Böyle Yırtılır [Edit] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
11.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=sLV2hCYkzSI videoyu çalmışlar beyler arkada Dh sayfası açık olduğu halde adamlar çalıyor
  • Lan keşke bana verseydin o bileti boşu boşuna yırttık kitabı la

• quote:

Orijinalden alıntı: cinci1

Cansu Solak 25 dakika önce
    Pardon bir kendinize gelin sevmiyosanız sevmiyorum der oturursunuz ugraşmazsınız hayranlarıyla kendisiyle.Bilet yırtmak nedir ya o bileti alamayan kaç tane Belieber var haberin var mı senin.Gerçekten ülkemizi gerileten saygısız ve geri kafalılarsınız.Gerçekten kendimden utanıyorum.Ülkemi resmen aşalıyosunuz şu duruma bak yaptıklarınıza bakın bir acındak durumdasınız.Eğer bu dediklerim beni ve tüm Belieberları ergen yapıyorsa düşüncesiz birisi olmak yerine ergen olurum ve bundan gurur duyuyorum !

Nasuh Oğuztürk 2 saat önce
    Doğrusunu söylemek gerekirse sizinle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Siz kendi rapçi , metalci falan sanıyorsunuzdur. Ergen diyorsunuz ama 19 yaşındayım. Erkeğim, Belieber'ım. Size onun neler yaptığını anlatma gereği duymuyorum çünkü sizin o var olduğundan şüphe duyduğum beyinlerinizin bunu algılayacağından şüpheliyim. Ama şunu söylemeliyim ki o biletini yırttığın insan dünyayı değiştirip hayat kurtarıyor , sen kulaklığınla ondan ilham alan kişilerin müziğini dinliyorsun

oha lan .

• Biri de demiyo ki kredi kartıyla ödeme yapıyorsun zaten, istediğin zaman gidip bastırabilirsin bileti diye.

İlginç gerçekten 3 sayfada tek örneği yok şu cümlenin.
  • Helal olsun valaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Beyler kezbanlar basmış videoyu

Be şu an kezbanlarla savaş içerisindeyim.Acil destek tim gerek beyler erkek kezban bile geldi

Hemen geliyoruz captain
  • Velede para kazandırdıktan sonra yırtmanın ne anlamı kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Onu bırakın Rihanna geliyomus be.Sahne onu 550TL idi galiba.Alınır valla

Bide seni seçerse.

rihannanın cesedini bulurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: berkhaninho

la o bilet için Kuran-ı Kerimi yırtan salak kızlar var

La o googledan bulduğu resmi koymuş dalga amaçlı hala inananlar var

onu yapan onu da yapar
  • Aferin la.
  • Para bok galiba.Vermiyeceksen git sat ne biliyim.Jastın BAYBIR nedir ya ?
  • kaç paraydı bu bilet?
  • iyide sen bileti yırtmamışsınki kendi paranı yırtmışsın , o çocuğun kaybettiği birşey yok hatta senin paran onun cebine girdi
  • Kezbanlarla savaş içerisindeyim çabuk yardıma gelin http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rj17WxTC9UU
  • Ciddi ciddi kezbanlar yorum atmışlar
  • intahar eden varmış :D gebersin gerizekalı. Popüler kültürün köpeği olmuş gençliği veya bütün insanları istediğiniz gibi kandırabilirsiniz. yeter ki elinizdekini pazarlamasını bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

ya bakmayın bunların artisliğine bilet yırtılsa bile parçaları var geçiyor yırtık olduguna rağmen sıkıntı olmaz onları camdan aşağı atında inanalım ...

barkot yırtıldımı o bilet yanar kardeş.

yok usta yanlışın var biletixi aradım aynen dedim paramparça oldu biletim dedim ama tüm parçaları elimde dedim tamam sıkıntı olmaz dedi bu ergenler kandırıyor sizi okadar zenginlerse bir çocuk sevindirsinler ;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.