Şimdi Ara

Justin McCarty Atatürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Atatürk olmasaydı, Türk belki Özbekistan'da olurdu, ama Trakya ve Anadolu'da kalmazdı. 100 yılda tüm civar büyük coğrafyadan sürülmüş ve katledilmiş Türklerin Konya Ovası'ndan sürülmeleri ve atılımları ne kadar sürerdi sanıyorsunuz? Ne Türk ne de Türkiye kalırdı. Mustafa Kemal sadece ülkeyi kurtarmadı, Türk neslini de kurtardı!"
    ABD'li tarihçi, Prof. Dr. Castin MakKarti (Justin McCarty)

• Ben buna katılmıyorum. Bence yine bu coğrafyada olurduk. Belki güneydoğu Anadolu, Trakya ve boğazlar elimizde olmazdı. İç Anadolu Karadeniz ve Akdeniz elimizde kalırdı.

Ama Irak gibi Afganistan gibi olurduk. Bir Rus işgal ederdi bir İngiliz. Bir Fransız girerdi bir ABD.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Fatih olmasaydı Kanuni olmasaydı Atatürkte olmazdı bu konu aşırı saçma böyle uzar gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

O zaman Fatih olmasaydı Kanuni olmasaydı Atatürkte olmazdı bu konu aşırı saçma böyle uzar gider

Ben burda zaten senin dediğini demedim zeki arkadaşım.Burda denmek istenen şey ermeni, rum çeteleri Türkleri katledip nüfuslarını azaltmıştı Atatürk Kuva-i Milliye'yi kurup Milli Mücadeleyi başlatmasaydı sen İstanbulu,İzmiri rüyanda görürdün.
  • Onu bunu bilmemde m.kemal ve ittihatçılar olmasaydı bence 2.abdülhamid olsaydı daha kârlı olurduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Onu bunu bilmemde m.kemal ve ittihatçılar olmasaydı bence 2.abdülhamid olsaydı daha kârlı olurduk

Sonuna kadar katiliyorum Atatürkün milli mucadeleye baslama gayesi bile nasil biri oldugunun kanitidir. Baska yerlerde aramayin kaynagi bizzat kendisinin ve K. Karabekirin gunluklerinden okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Onu bunu bilmemde m.kemal ve ittihatçılar olmasaydı bence 2.abdülhamid olsaydı daha kârlı olurduk

Bunu çok düşündüm zamanında ,Atatürk ittihattan ayrılsa bile fikirler benzerdi ilerki zamanlarda ama sanmıyorum Atatürk ittihatçı olmasydı bile yine olacaktı devrim,bana kalırsa Atatürk ün çok büyük bir rolü yoktu orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.