Şimdi Ara

Juventus dünyanın en iyisimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    World Football / Soccer Clubs Ranking - FootballDatabase
    http://footballdatabase.com/ranking/world/1

son seneler ve şuanki cl ve lig performanslarında juventus lider gözüküyor.

Juventus bu sezon yaptığı 10 maçın 10'unuda kazandı. kadrosu çok derin olduğu için çok iyi rotasyonlar yapılabiliyor.Allegride baya iyi td.

Rakipleri ;

Bayern, ligte 6.sırada kötü durumdalar hala verimsiz adamlar 11 de oynatılıyor

Real son 4 maçtır galip gelemiyor üstüne o 4 maçtır gol bile atamıyor. cr7 büyük kayıp oldu

Barca, kadrosu iyi olduğu halde td problemleri vs yüzünden bekleneni veremiyor. ligte 4 maçtır kazanamıyor

psg ve city cl için gerekli tecrübeye sahip değiller

liverpoolda juve ayarında değil, napoliye kaybettiler lige odaklanabilirler.

• Öyle aşırı iyi değiller bence ama şu an en iyisi onlar gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi italyada ben maçları izliyorum takımlar yürüyerek oynuyor vallahi adamlar çok mu yaşlı bilmiyorum koşmuyorlar hiç. juve için çok rahat italya zaten.. kadro çok üstün.

bayern çok düşüşte zaten bi tane klass oyuncu görmüyorum en iyileri zaten yaşlandı ve hoca ile oyuncular arasında birşey var oynamıyorlar satmışlar maçları.

real de forvet sıkıntı

barçada ise hoca tam kamil takıma çok güveniyor yada messiye nasılsa kazanırız bunlar yapar kafasında oyun okuyamıyor ve takıma extra daha güçlü oyun katamıyor laf olsun diye duruyor bence hoca messi yönetse takım daha iyi oynar
  • Değil
  • Orta sahada bir Verratti veya Kante olsa belki derdim de şu an değil.

• Takımların formu değişkenlik gösterebilir sürekli aynı olmaz. Şampiyonlar ligi bambaşka bir arena. Ligde kötü olup şampiyonlar liginde çok iyi oynayan takımlar da var.

Şuan Juve formda olabilir ama 1 ay sonra herşey tersine dönebilir belli olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allegri mi iyi hoca
  • Juve yari finalde elenir yaziyorum buraya ronaldoda yetmeyecek merkez orta sahasina dunya kalsinda bir oyuncu almasi sart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 10 Ekim 2018; 21:48:53 >
  • Ronaldo içimde en buyuk acıdır.. Ronaldo Milan da olmalıydı..
  • değil.

En formda takımı mı ? Evet.

Derinlik konusunda katılmıyorum. Aslında dar kadroları.

Ama yedekler o kadar kaliteli ki , serie'a 1-2 takım dışında çoğu yedeği her takımda 11 başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

abi italyada ben maçları izliyorum takımlar yürüyerek oynuyor vallahi adamlar çok mu yaşlı bilmiyorum koşmuyorlar hiç. juve için çok rahat italya zaten.. kadro çok üstün.

bayern çok düşüşte zaten bi tane klass oyuncu görmüyorum en iyileri zaten yaşlandı ve hoca ile oyuncular arasında birşey var oynamıyorlar satmışlar maçları.

real de forvet sıkıntı

barçada ise hoca tam kamil takıma çok güveniyor yada messiye nasılsa kazanırız bunlar yapar kafasında oyun okuyamıyor ve takıma extra daha güçlü oyun katamıyor laf olsun diye duruyor bence hoca messi yönetse takım daha iyi oynar
    serie a da 30 yildir agir top oynanir.

munihin en iyi topculari kimmich, coman. thiago, sule ve james.

yasli dediklerinin faydasi yok, cok zarari var.

senin yalniz la liga izleyip her sey hakkinda cok bilmis aslinda birsey bilmeyen mesajlarina hastayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Ronaldo içimde en buyuk acıdır.. Ronaldo Milan da olmalıydı..
    neden? sence bu milana gider miydi? adam sl icin gitti juveye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

neden? sence bu milana gider miydi? adam sl icin gitti juveye.

Alıntıları Göster
    Elbette şu durumdaki milan a gitmez.. Zaten Milan'ın bu durumda olmaması lazım.. Sadece CL için juve ye gitmiş olmaz.. Real de defalarca bu kupayı kazanmış bir adam.. Başka saikler bu imzada yön vermiş olmalı
  • Gülenler neye gülüyor anlamadım. Juventus şu anda dünyanın en formda takımı.

• Büyük maç performansları ile diğer rakiplere karşı baskın oyunları bir değil genelde takımların.

Real Madrid Atletico Madrid de ligde iyi değiller ama büyük maçları çok iyi oynuyorlardı geçen sezonlarda.

Bakalım Juve bu sene yapabilecek mi?Daha sezonun başı ikinci yarı bakacağız işlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.