pathtopain hoşgeldin, müjdeli geldin Ben gene skoru burdan öğrendim. bianconera kardeşimiz cezalı, selamlar onada, oda veriyordu haberleri. Defansta büyük kayıp, Andrade sol dizkapağından ameliyat oldu, 5 ay yok . Roma maçında sakatlanmıştı, pozisyon sonrası pek acı çekmiyordu ama jestleri kötü birşey olduğunu gösteriyordu.Çok kötü.
Bu arada nostaljik bir video, Milan 1 - Juventus 6 (orta sahaya dikkat, Tacchinardi, Jugovic, Zidane)
beyler italya'ya giden bi tanıdığım vardı Juve forması istemiştim bugün geldi bu byeni sezonun mavi olandan hakketen çok kaliteli bir forma çok beğendim...
Hocam hayırlı olsun, ama yolla DH müzemize koyalım, gelsinler görsünler.
haftasonu resimlerini koyarım darsısı başınıza
Serie A - 5. Hafta Puan Durumu ve Golcüler
Trezegeut!
yarım saat var torino maçına hadi bakalım alırız gibi
rosina sız torino yu yenemiyorsanız bu ligde başa oynamanız çok zor.milan la 3. yarışına girersiniz.roma-inter arayı açtı.bu sene lşampiyonluk yarışı bu 2 takım arasında geçecek.roma nın da zorlu fikstürü bitti nihayet artık önümüz açık,seri galibiyetler gelecek.
hadi yine iyisiniz 93 de trezeguet attı golü
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
hadi yine iyisiniz 93 de trezeguet attı golü
ligde herkes hakettiği yerde şampiyon belli
Maç genelde ortada geçti, Torino ofansda çok zayıf, özellikle Corini ve Barone orta sahada etkiliydiler. Juvede ise Zanetti, Gygera ve Palladino çok çalıştı.
Juve zaten bu sene şampiyonluk için oynamıyor arkadaşlar, kimse Juveden şampiyonluk beklemiyor, yöneticiler bile bunu belirtti. Ama bu durumdaki Juve hala çok güçlü. Defans pozisyonunda çok eksik ve sakat var, orta sahada Tiago kayıp. Ocak ayında tekrar transfer operasyonu düzenlenecek ve eminim nokta transferler olacak.
Bu arada quaking "rosina sız torino yu yenemiyorsanız bu ligde başa oynamanız çok zor.milan la 3. yarışına girersiniz.roma-inter arayı açtı" demiş, biliyorsun Torino derby maçı, Rosina olsada olmasa %150 i performans ile oynuyorlar Juveye karşı. Ayrıca roma-İnter nasıl arayı açtı, bir haftada kopartmışşın ligi.
Selam demircibu kardeşim,hoşgeldin, fener-inter maçından sonra gözlerimiz çok aradı seni 1959, hocam süper, şey yapmak gibi olmasın da siyah - beyazı olsaymış.. Adı yeter ama. Bu mavi rengin büyük anısı da var, ayrıca.
torino derbisinden ilginç bir kare
quote:
Orjinalden alıntı: WinteR
Selam demircibu kardeşim,hoşgeldin, fener-inter maçından sonra gözlerimiz çok aradı seni 1959, hocam süper, şey yapmak gibi olmasın da siyah - beyazı olsaymış.. Adı yeter ama. Bu mavi rengin büyük anısı da var, ayrıca.
yaa aslında ben de siyah-beyaz istemiştim zaten övünmek gibi olmasın Beşiktaşlıyım ama giden arkadaş yeni sezon falan diyince ben geçen sezonun siyah beyazlarını bulammaış bi tek bunu bulmuşl yeni sezon almış ama çok kaliteli ben sevdim yani bi de zaten Torino'ya gitmedi Milano'daydı deplasmanda yani
Nedved'in sarı kartı vardi, büyük profesyonellik gösterdi bence, cevap verse 2. sarı kart yerdi. Corini ise ayrı bir alem, ama çok saygım var, 37 yaşında ama hala 27lik performansda.
Forma güzeldir, umarız şampiyonluk görürüz bunlada.
quote:
Orjinalden alıntı: WinteR
Selam demircibu kardeşim,hoşgeldin, fener-inter maçından sonra gözlerimiz çok aradı seni
bir maç vardır örnek gs trömse maçı 40yıl oynarsın 1kere kaybedersin öle maçlardan biriydi fb inter maçı sansiroda güzel günler bekliyor fbyi