Şimdi Ara

JVC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞIM YANLIŞ YAZDIM 82 EKRAN OLACAK
  • Ben de Teknosa'da JVC'yi izledim. Fiyatları uygun ama ben bu parayı o görüntüye vermem. Biraz daha fazlaya daha iyi görüntü(uydu-DVD) veren tv rahat alınır. Ne de olsa bir yıllığına tv alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 27 Mart 2007; 23:35:04 >
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2tuh2n -- 20 Kasım 2013; 19:17:51 >
  • CRT ALACAKSAN TAVSİYEM****BANG&OLUFSEN, LOEWE, JVC, PANASONİC 100 HZ TARAMALI MODELLERİDİR.**** DİR..GERİSİ SADECE YETİNMEKTİR...

LCD İÇİNSE TAVSİYEM **LOEWE , JVC, PANASONİC , PHİLİPS , ENOX OLUR....
  • Bazı arkadaşlar o para JVC ye verilmez diyolar ama gidin kendi gözlerinizle görün, JVC hakikaten güzel gösteriyor. Gidin izleyin, kendinizde bunu görüceksiniz. Ben normal DVD yayınını izledim,üstelik normal scartdan bağlamışlardı,görüntü gayet güzeldi. Ayrıca DVD de uyduruk bişeydi... kaliteli bi DVD ile altın uçlu scartdan bağlantı yapılsa demekki çok nefis göstericek bu cihaz...
  • JVC'yi hem uydu hem de DVD görüntülerinde (fabrika ayarlarında) izledim. Görüntüsü karanlık, kontrastı (800:1) yeterli gelmedi bana. O fiyata emsal bir sürü güzel görüntü veren tv varken maceraya atılmanın mantıklı olmadığını düşündüm. Örneğin SHARP LC-32GD8E LCD ile JVC LT32J70 LCD TV'nin fiyatı Teknosa'da eşit 1.799 YTL. Dikkatinizi çekerim Sharp'ın GA değil GD modeli. GA modeli 200 YTL daha da ucuz. Bakıyorsunuz Sharp 1200:1 kontrast ve çok çok daha güzel görüntü veriyor. Hem de pahalı LCD'lerden bile iyi görüntüsü var. Kasası bana göre alımlı değil. Kullanım amaçlarına uygun olarak ekstra özelliklerine bakmak lazım. HDMİ girişleri de fazladan.

Almayı düşünen arkadaşlar da gider bakar. Zaten görüntü ortada. İsterseniz uydu ve dvd görüntülerini izleyin, hatta iyi gösteren lcd'nin bağlantılarını daha vasat olana bağlatın, yapıyorlar. Ondan sonra kararınızı verin. Hatta PHILIPS 32PF7320 LCD TV fiyatı da 1.799 YTL.

37 inch'de de durum farklı değil. Siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz? Her yıl bir tv almayacağımıza göre iyice araştırıp ona göre karar vermek lazım. Diğer ilgili arkadaşların ve hatta kullanıcıların da izlenimlerini almak da yarar var.

• teknosadakiler made in japan kendi gözümle gördüm arkasında yazıyodu inanamadım
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2tuh2n -- 20 Kasım 2013; 19:16:57 >

• jvc crt tv türkiyede satılıyor mu?
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2tuh2n -- 20 Kasım 2013; 19:16:31 >
  • arkadaşlar illada jvc olacak diye bir şartmı var. sharp lcd ye bakın harika görüntüsü var. jvc ye göre çok güzel. sony lcd ile kıyaslanabilir. toshiba dan da iyi. teknosa da var birebir inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihatsan

arkadaşlar illada jvc olacak diye bir şartmı var. sharp lcd ye bakın harika görüntüsü var. jvc ye göre çok güzel. sony lcd ile kıyaslanabilir. toshiba dan da iyi. teknosa da var birebir inceleyebilirsiniz.

evet var çünkü jvc çok kaliteli kendini aşmış bir firma.birçok ilke imza atmıştır.bizim evdede kullandığımız crt tv si mükemmel görüntü veriyor,bu yüzden jvc'yi tercih ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.