Şimdi Ara

JVC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2tuh2n -- 20 Kasım 2013; 19:10:33 >

• hiç bakan yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2tuh2n

hiç bakan yok mu???
    malesef bilmiyorum en azından okuduğumu belirtmek adına cevap yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

malesef bilmiyorum en azından okuduğumu belirtmek adına cevap yazdım

Alıntıları Göster
    Teknosanın sitesini gezerken jvc lcd tv lerin gelmiş olduğunu gördüm.Verdiğim linkten bakabilirsiniz

Jvc 94 ekran lcd tv 2.799,00 YTL

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Teknosanın sitesini gezerken jvc lcd tv lerin gelmiş olduğunu gördüm.Verdiğim linkten bakabilirsiniz

Jvc 94 ekran lcd tv 2.799,00 YTL

Alıntıları Göster
    bende pek rastlamadım jvc ye ancak vestel jvc nin Tr deki satış haklarını almıştı.video kameralara daha çok ağırlık veriyordu vestel shoplar.Lcd sine hiç rastlamadım.
    Kolay gelsin
    not:yukarıda arkadaşın verdiği teknosa linkine baktım.ve yurt dışı siteleri araştırdım.Pek öyle ahım şahım bir seri değil.yaklaşık paralara samsung-lg tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 2 Mart 2007; 20:09:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilvarch

bende pek rastlamadım jvc ye ancak vestel jvc nin Tr deki satış haklarını almıştı.video kameralara daha çok ağırlık veriyordu vestel shoplar.Lcd sine hiç rastlamadım.
    Kolay gelsin
    not:yukarıda arkadaşın verdiği teknosa linkine baktım.ve yurt dışı siteleri araştırdım.Pek öyle ahım şahım bir seri değil.yaklaşık paralara samsung-lg tercih edilir.

Alıntıları Göster
    izlemek gerekir daha teknosa ya gitmedim gidince yorum yaparım.zaten daha almayı düşünmüyoruz temmuzda falan tam bi özellikler otursunda öyle.

• quote:

izlemek gerekir daha teknosa ya gitmedim gidince yorum yaparım.zaten daha almayı düşünmüyoruz temmuzda falan tam bi özellikler otursunda öyle.

Alıntıları Göster
    Teknosaya gittim ama jvc yi göremedim, daha gelmemiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 6 Mart 2007; 14:11:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vs Kenwood
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Teknosaya gittim ama jvc yi göremedim, daha gelmemiş..

Alıntıları Göster
    evet bende gittim telefon numaramızı aldılar gelince haber vereceklermişş.gelsede görsek artık adam da çok met etti.
  • quote:

evet bende gittim telefon numaramızı aldılar gelince haber vereceklermişş.gelsede görsek artık adam da çok met etti.

Alıntıları Göster
    Fiyatı çok uygun,görüntü kaliteside iyi ise neden olmasın...
  • quote:

Fiyatı çok uygun,görüntü kaliteside iyi ise neden olmasın...

Alıntıları Göster
    jvc nin kendi sitesindeki fiyatlarıda çok uygun burda 4-5 milyarlık bi tv yurtdışında 2.5-3 milyar kadar oluyo en fazla.yurtdışında olmak vardı.

bi de bu jvc ler hangi ülkede üretiliyo acaba??made in .......? boşlukları doldurun.

• quote:

jvc nin kendi sitesindeki fiyatlarıda çok uygun burda 4-5 milyarlık bi tv yurtdışında 2.5-3 milyar kadar oluyo en fazla.yurtdışında olmak vardı.

bi de bu jvc ler hangi ülkede üretiliyo acaba??made in .......? boşlukları doldurun.

Alıntıları Göster
    gelmedimi acaba teknosaya daha jvc gidip gören var mı acaba??

• quote:

gelmedimi acaba teknosaya daha jvc gidip gören var mı acaba??

Alıntıları Göster
    Dün teknosaya gittim, katologdaki tvyi görmek istiyorum dedim, yok dediler. Ankarada hangi mağazanızda var dedim, bilgisayardan baktılar hiçbir mağazamızda yokmuş dediler. Eğer alacaksanız, ödemeyi yaparsanız kapalı kutu halinde depomuzdan getirtelim dediler. Bende ürünü görmeden neden alayım, olurmu böyle saçmalık dedim,haklısınız dediler... Türkiyenin çoğu teknosa mağazasında yokmuş ürün zaten... Gelecekmiş, artık ne zaman gelecekse...

Olaya bak adam hem katoloğuna koyuyor hemde mağazasında bulundurmuyor. Bu işde bi sorun var herhalde, ürün çok kötü olmalıki adam deposundan mağazaya bile getirmiyor... Kimbilir...

Ödemeyi yaparsam depodan mağazaya getireceklermiş... Mantığa bakınız, teknosa mantığı işte!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 10 Mart 2007; 14:56:48 >

• quote:

Dün teknosaya gittim, katologdaki tvyi görmek istiyorum dedim, yok dediler. Ankarada hangi mağazanızda var dedim, bilgisayardan baktılar hiçbir mağazamızda yokmuş dediler. Eğer alacaksanız, ödemeyi yaparsanız kapalı kutu halinde depomuzdan getirtelim dediler. Bende ürünü görmeden neden alayım, olurmu böyle saçmalık dedim,haklısınız dediler... Türkiyenin çoğu teknosa mağazasında yokmuş ürün zaten... Gelecekmiş, artık ne zaman gelecekse...

Olaya bak adam hem katoloğuna koyuyor hemde mağazasında bulundurmuyor. Bu işde bi sorun var herhalde, ürün çok kötü olmalıki adam deposundan mağazaya bile getirmiyor... Kimbilir...

Ödemeyi yaparsam depodan mağazaya getireceklermiş... Mantığa bakınız, teknosa mantığı işte!!!

Alıntıları Göster
    ürünün kötü olacağını sanmıyorum banada aynısını dediler istanbul beylikdüzü migros mağazasında yoktu gelince biz sizi ararız orda teşhir de duran ve jvc den kötü olan birçok tv var bence teknosa işte salak salak işler yapıyo inserte koyuyo teşhire koymuyo var mı böle bişey yaww??????

• quote:

ürünün kötü olacağını sanmıyorum banada aynısını dediler istanbul beylikdüzü migros mağazasında yoktu gelince biz sizi ararız orda teşhir de duran ve jvc den kötü olan birçok tv var bence teknosa işte salak salak işler yapıyo inserte koyuyo teşhire koymuyo var mı böle bişey yaww??????

Alıntıları Göster
    Dün cevahir teknosada vardı gördüm fiyatıda diğerlerine göre baya bir uygundu

• quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Dün cevahir teknosada vardı gördüm fiyatıda diğerlerine göre baya bir uygundu

Alıntıları Göster
    izmir agora teknosa da jvc lcd var
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

izmir agora teknosa da jvc lcd var

Alıntıları Göster
    nasıl kalitesi izleyen var mı açıkmıydı yani??
  • quote:

nasıl kalitesi izleyen var mı açıkmıydı yani??

Alıntıları Göster
    Görüntü kalitesi nasıl acaba?...
  • quote:

Görüntü kalitesi nasıl acaba?...

Alıntıları Göster
    Nihayet JVC yi izleme fırsatı bulabildim. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum, görüntü kalitesi hoşuma gitti... Yoksa teknosa bu ürünü kolay satabilmek için bağlantı konusuda bişeylermi yapmış onu bilmiyorum ... Çünkü her gittiğim teknosada ısrarla bu ürünü satmaya çalışıyorlar bana... Başkasına bakma bunu al diyorlar. Var bunda bişey ama anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Mart 2007; 18:02:31 >
  • quote:

Nihayet JVC yi izleme fırsatı bulabildim. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum, görüntü kalitesi hoşuma gitti... Yoksa teknosa bu ürünü kolay satabilmek için bağlantı konusuda bişeylermi yapmış onu bilmiyorum ... Çünkü her gittiğim teknosada ısrarla bu ürünü satmaya çalışıyorlar bana... Başkasına bakma bunu al diyorlar. Var bunda bişey ama anlamadım...

Alıntıları Göster
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2tuh2n -- 20 Kasım 2013; 19:18:08 >
  • quote:

.........

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM ORJİNAL ***MADE İN JAPAN*** ARIYOSAN 82 İNÇ BİRKAÇ MODEL DOĞUBANKTA VAR NAKİT DÜŞÜNÜRSEN BU FİYATA RAHATLIKLA BULABİLİRSİN...

ARKADAŞIM TEKNOSADAKİLER ORJİNAL DEĞİL BEŞ PARA ETMEZ VE GÖRÜNTÜLERİDE KÖTÜ.....
    UCUZ OLMASININ NEDENİ JVC PİYAYAYA ORJİNAL MALLARI UCUZ VEREMİYOR DİĞER RAKİPLERİ
    BAZI MODELLERİNDE FİYATLARI DÜŞÜK TUTUYORLAR ONUN İÇİN JVC PİYASAYA GİRMEK İÇİN BÖYLE YAPIYOR.......

ORJİNAL JVC LCD TV ÇOK İYİDİR...JVC KALİTELİ VE SAĞLAMDIR..JAPONYADA YAPILAN MALLARI ÇOK DAHA KALİTELİDİR JAPONYANIN FAHRİ ELEKTRONİK TEMSİLCİSİDİR.JVC KULLANMAK AYRICALIKTIR
    PİYASADA KİMSE BU MARKAYI TANIMADIĞI İÇİN PEK TUTMAZLAR..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.