Bildirim
pıoneer - kenwood - alpine ??? yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
PIONEER DEH 7250 SD
İPOD İN VE USB GİRİŞLİ
USB 2.0(FULL SPEED)
ANİMASYONLU EKRAN
ÖZELLİKLER
iPod direct control with CD-IU50 (optional)
•USB 2.0(full Speed)
•Pure Blue OEL Display
•MP3/ WMA playback
•itunes AAC playback
•WAV file playback
•Direct Sub Drive
•3 RCA pre-outs (front+ rear+ subwoofer)
•AUX in(rear)
•24 bits Delta Sigma D/A converter(USB)
•level indicator
•Spectrum Analyzer
•Multi Language display
•Auto Slide face
•BMX
•EEQ- 7 band graphic equalizer
•Rotary Commander
•Remote Controller
+++++++++++
Alpine CDE-111R Oto CD USB Çalar
Güç çıkışı : 50Wx4 Yüksek Çıkışlı? Amplifikatör
Ekran Beyaz LCD ( 14 Bölüm)
Kontrol tipi: Yuvarlak kontrol düğmesi
Cihaz rengi: Siyah
Aydınlatma düğmeleri: CDE-111R:Yeşil Aydınlatma, CDE-111RM: Amber Aydınlatma
Çıkış adedi: 1 çıkış
Aux : Tam Hız Aux girişi (KCE-237B gerektirir)
Direksiyon uzaktan kumandası kontrolü hazır
Bass ve Tiz Kontrolleri
On ve Arka Seviye ayarlar
Ayrlabilir çerçeve
Ayrılabilir ön panel
Anten güç çıkışı
Amfi remote açma kapama
Ses kesme girişi
+++++++++++++
KENWOOD KDC-4047 USB CD CALAR
Kenwood KDC-W4047UA AAC/WMA/MP3 CD / USB
4X50 Waat Mosfet Yüksek Çıkış Gücü
Çıkaratılabilir Ön Panel
Ön Aux Girişi
Ön Usb Gİrişi
Mp3-WMA-CD Çalma Özelliği
RDS Radyo Özelliği
Anfi ÇIkışı 1 Adet
Kumanda
Avrupa Araçlara Birebir Uyumlu ISO Bağalantı Soketi
Suprame
Orjianal Araçlar İçin OEM Kumanda Uyumlu
Bluetooth Uyumlu
İ-pod Uyumlu
Bass Boost Özelliği (Daha Yüksek Bass)
bunlardan hangisi sizce tercih olmalı tabiki önemli olan ses kalitesi
-
üçüde güçlü sistemlerde saatlerce cd çalıp ateş gibi olsada tık demez
usb farklı olay ses kalitesi cd deki gibi olmaz pıoneer artık çok sıradanlaştı 2 sene evvel 3050ub almıştım ekran kötüydü basitti bu modeli daha iyi her açıdan alpıne bana hep daha profesyonel geldi çoğu zaman yaş 22 çocukluğumuz pıoneer jbl kolon anfilerle geçti ben olsam apıne yada kenwood alırdım fiyatlar nasıl peki ? -
BİRDE BU VAR TABİKİ
JVC KD G646
Power Output: 50W x 4 Max.
MOS-FET Power Amp
24-bit DAC
3-Band iEQ
MP3/WMA Compatible with ID3/WMA Tag
USB Port (MP3/WMA)
J-BUS Terminal
Line Output Terminals: Rear/Subwoofer Output Switchable
Subwoofer Level/Frequency Control
Oval-Shaped Wireless Remote Control
MP3/WMA Compatible with ID3 Tag/WMA Tag : Yes
CD-R/RW Compatible : Yes
CD Text : Yes
Direct Track Access (1-12) : Yes
Random/Repeat Play : Yes
+/-10 Skip Function : Yes
Frequency Response : 5 -20,000 Hz
Dynamic Range : 96dB
Signal-to-Noise Ratio : 98dB
Channel Separation : > 85dB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macun -- 14 Aralık 2010; 14:01:53 >
-
mediamarktta bu 3 markayıda deneme fırsatım oldu. pioneer ses kalitesi ve güç olarak hepsinden ileride. 230 tl lik pioneer 450 tllik kenwood ve alpine den çok daha iyiydi. -
HOCAM BENDE UCUZ MODELLERDEKİ PIONEER İMALAT KALİTESİNE PEK GÜVENMİYORUM AMA 7250 FENA GÖRÜNMEDİ GÖZÜME BİRDE SD KART AVANTAJI VAR TABİKİ.
KENWOOD MALEZYA MALI OLMASINDAN AVANTAJI ALPİNE İSE SES KALİTESİNDEN AVANTALI FAKAT BEN ESKİ ALPİNLERİ ÇOK TİZ SESİ VEREN ALETLER OLARAK HATIRLADIĞIM İÇİN BU MODELLER NASILDIR BİLEMEDİM
FİYATLAR ....
PIONEER DEH 7250 ...... 340 TL
KENWOOD KDC-4047.... 235 TL
ALPİNE CDE 111R ........ 328 TL
JVS KD G646 ............... 249 TL
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
üçüde güçlü sistemlerde saatlerce cd çalıp ateş gibi olsada tık demez
usb farklı olay ses kalitesi cd deki gibi olmaz pıoneer artık çok sıradanlaştı 2 sene evvel 3050ub almıştım ekran kötüydü basitti bu modeli daha iyi her açıdan alpıne bana hep daha profesyonel geldi çoğu zaman yaş 22 çocukluğumuz pıoneer jbl kolon anfilerle geçti ben olsam apıne yada kenwood alırdım fiyatlar nasıl peki ?
-
BENDE TEST ETMEYE ÇALIŞDIM FAKAT ORDAKİ GÖREVLİ ARKADAŞ BU ŞEKİLDE PEK DOĞRU KARAR VEREMİYEBİLİRSİN ARAÇTA FARKLI DAVRANIŞ GÖSTEREBİLİRLER DEDİ.
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
mediamarktta bu 3 markayıda deneme fırsatım oldu. pioneer ses kalitesi ve güç olarak hepsinden ileride. 230 tl lik pioneer 450 tllik kenwood ve alpine den çok daha iyiydi.
-
aynı kolona bağlılar, ne farklılık gösterecek.. o zaman herşey mediamarktta farklı evde farklı, arabada farklı. niye oraya bir araba koyup içine kurmamışlar test sistemini.. biraz makul düşünmek lazım. -
bende senin gibi düşündüm.
ama sonradan herhalde tesisat tam bağlıyken araç içinde hepsinin farklı tip müzik dinletisi olduğunu düşündüm.
bir sorum da şudur.
elinde iyi bir teyp varsa vede öne iki adet 13 lük + arkaya iki adet oval 6x9" iyi marka hoparlör varken bagaja subwofeer bağlasak anfisiz subwofeer lardan iyi ses almak mümkün olurmu??
aslında olmayacağını bende düşünmekteyimde anfi + kabloları parası çok tuttuğu için kolay bir çözüm arıyorum tavsiyeniz ne olur.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macun -- 15 Aralık 2010; 13:13:22 > -
amfisiz oval hoparlörlerden bile tam verim alınamıyor. woofer bağlarsanız teybinize zarar verirsiniz. -
bende 5-6 ay önce teyp arayışına girmiştim. cd devri bitti artık usb bağlantılı bellekler var daha kullanışlı. baya bi araştırdım alpine orjinalini bulursan 10 numara marka gerek ses kalitesi gerek sağlamlılık açısından sorun çıkarmaz. pioneer sonu 50 ile biten seriler gümrük malları yada kaçak giren mallar yani garantisi yok bunların. ben kenwood kdc-4047 aldım 4 adet jvc hoparlör ile birlikte montaj dahil 340 lira vermiştim daha taksitide bitmedi :) ben teyibimden oldukça memnunum. cd deyken hiç bir şekilde atlama yapmıyor. ses çıkışıda gayet iyi 150w bana yetiyorda artıyo bile. zaten arkada subwoofer girşi falanda var. teyibin menüsüde çok güzel. flahtaki yada cd deki dosyalara tek tek girip istediğin şarkıyı görüp açabiliyorsun. 2 kademelide bass ayarı var. kumandasıda gayet orjinal kaliteli bir malzeme. tam bilmiyorum ama sanırsam blootod cihazını usb girişne taktığın zaman telefonla bağlantı kurabiliyo. Bluetooth cihazıda 10 lira gibi bişey zaten. bence o fiyata alınabilecek en makul en kaliteli teyp kesinlikle tavsiye ederim. ben bir kullanıcı olarak yorumlarımı söyledim ve kullananlardan hiç kötü bir yorum yapan görmedim. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir. saygılar...
-
Gürültü çıkararak caddede gezmek için Pioneer
Haffif müzik veya classic müzik için Alpine veya Kenwood (Ben Kenwood seçerdim.)
ama insan kulağının bu iki marka arasındaki ses farkını hissedebileceğini zannetmiyorum.
Bu kadar az frekans farkını anca köpekler kuşlar ayırt eder herhalde. -
kesinlikle katılıyorum sana AO insan okadar küçük frekans farkını ayırt edemez. -
bende kenwood var woofer cıkısı arza yaptı temasızlık oldu yaptırdım ses bozuldu 130 a bunu verıp 270 e pıoner 7250 sd almayı dusunuyorum ne yapcagım bende bılmyıorum. sesim cok net guzel idi tamir bozdu kıllandım o yuzden degıstırmeyı ıstıyorum 200lira uste verecegım az para degıl :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X