Şimdi Ara

JVC AVX 836 Double Din divx filmlerde altyazı sorunu!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımda JVC awx 836 double din 7" multi medya cihaz kullanıyorum. navigasyon hariç, bluetooth, dvd,cd çalar, mp3, divx filmler, radyo, usb giriş sorunsuz..yalnız türkçe filmler dışında divx filmleri altyazı olmadan görüntüleyebiliyorum. Bir sürü formatta denememe rağmen birtürlü altyazıları görüntüleyemedim...alyazıları bazı özel programlar ile divx içine gömdüm ama olmadı. Divx. com sitesinden cihazı vod code ile codunu çözdüm, cihazı kayıtlı hale getirdim. subtitles ı türkçe yaptım yine de altyazıları hiçbir şekilde görüntüleyemiyorum. PC de divx player ile divx filmleri türkçe altyazılar sorunsuz olarak çıkmakta ama aracımda bu cihazda bir türlü beceremedim.. atladığım bir yer var sanırım.. bilen ark.lardan yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdar -- 15 Nisan 2011; 20:10:48 >

• Arkadaşım jvc 838 modelini bende bugün aldım sana birşey sormak istiyorum kendi ekranında dvd yada diğer formattaki filmleri klipleri izleyemiyormuyuz....:( biz beceremedikte , harici monitör bağladığımızda görüntü aldık ama dediğim gibi ekranda video izleyemiyoruz:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: okannacar

Arkadaşım jvc 838 modelini bende bugün aldım sana birşey sormak istiyorum kendi ekranında dvd yada diğer formattaki filmleri klipleri izleyemiyormuyuz....:( biz beceremedikte , harici monitör bağladığımızda görüntü aldık ama dediğim gibi ekranda video izleyemiyoruz:(

evet DVD ve mpeg1,2 wma ve divx formatlarında video izlemek mümkün. ben netten indirdiğim bir çok Türkçe filmi ve bazı y..t..e tan indirdiğim video clipleri dvd ye çekip çok rahat ve güzel bir biçimde izliyorum... sadece avi.. ve divx lerde altyazı göstermiyor.. buda sanırım desteklediği formattan kaynaklanıyor.
  • geç bir cevap (okannacar) ama belki başkalarının işine yarar. teyp bağlanırken şaseleme yapılmazsa video izleyemezsiniz.
  • tesekkur ederim arkadasım aynen dediğin gibi cözüldüsorun
  • Konu eski ama sorayım yinede 838 de navigasyon varmı yokmu yasa benmi bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakki1917

Konu eski ama sorayım yinede 838 de navigasyon varmı yokmu yasa benmi bulamıyorum

Teypiniz linktekiyse navigasyon özelliği yazıyor:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jvc-avx-838-double-din-cikma-kafa-motorize-ekran-56718015
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bu ama navigasyon ile alakalı hiç bişi yok
  • quote:

evet bu ama navigasyon ile alakalı hiç bişi yok

Resimde işaretlediğim yerde yazıyor ama yok diyosunuz yanlış yazılmış o zaman sanırım.
     JVC AVX 836 Double Din divx filmlerde altyazı sorunu!..
  • dostum malesef dün sabah araca hırsız girdi ve teyp gitti kafa bende kumanda ve gövdeyi almışlar camı kırıp bu kafaya gövde bula bilirmiyim acaba işe yararmı jvc 838
  • quote:

dostum malesef dün sabah araca hırsız girdi ve teyp gitti kafa bende kumanda ve gövdeyi almışlar camı kırıp bu kafaya gövde bula bilirmiyim acaba işe yararmı jvc 838

Geçmiş olsun. Yakınlarınızda montajcı varsa sorabilirsiniz başka araçlardan söktükleri olabiliyor ellerinde bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamara -- 26 Nisan 2013; 11:45:50 >
  • konuyu hortlatacağım ama kusura bakmayın.
    navigasyon güncellemesi nasıl olacak.
    cihazda sdcard var mı
    yada cihaza nasıl bir kablo ile bağlanıp müdahale edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.