Şimdi Ara

@@@ JVC HA-FXT90 (ÇİFT DİNAMİK SÜRÜCÜ) TÜRKİYE'de İlk İnceleme @@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hortlattım belki ama. Incelemeye bakınca biraz şaşırdım.

Zira bende yakın zamanda fxt90 aldım yine forumda başka bir arkadaştan.

Bass performansı yapılan incelemenin yakınından bile geçmezdi. Benim mukayesen cks70 ve hatta jvc marsmallow lar.

Bass berbat değil ama son derece soft. miktar az/orta seviyede kalite iyi gövde iyi.

Ben zaten bass performansızlığı sebebinden 2 hafta sonra geri iade ettim.

Buradan şunu anlıyorum ki birinin subwoofer dediğine diğeri kutu gibi diyebiliyor. Çok göreceliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexmilennium

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hortlattım belki ama. Incelemeye bakınca biraz şaşırdım.

Zira bende yakın zamanda fxt90 aldım yine forumda başka bir arkadaştan.

Bass performansı yapılan incelemenin yakınından bile geçmezdi. Benim mukayesen cks70 ve hatta jvc marsmallow lar.

Bass berbat değil ama son derece soft. miktar az/orta seviyede kalite iyi gövde iyi.

Ben zaten bass performansızlığı sebebinden 2 hafta sonra geri iade ettim.

Buradan şunu anlıyorum ki birinin subwoofer dediğine diğeri kutu gibi diyebiliyor. Çok göreceliymiş.

O yüzden de tek bir inceleme okumamak gerekiyor ;) Ve cks70 gibi canavarların zaten yanından bile geçemezdi bas konusunda.
  • fiyatina gore cok iyi bi kulaklik cift surucu olayi harika. kendini iyi dinleyici sanan arkadaslar neden zekice bi cevap veremiyor. yok basi tahta yok su modellerin yanina yaklasamaz vs vs vs. arkadaslar 5.8 mm den nasil yuksek tepkimeli bas bekliyorsunuz anlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotech3 -- 20 Nisan 2013; 19:14:27 >
  • Milimetre isi degil...jvc gercekten cok guzel kulaklik yapmis ama kulaklik kasasindan yararlanmadan cift surucuyu koymus...beats de kucucuk surucu var ama adam metal kasada ses basinci yapip baslari vurduruyor..ha bence jvc daha basarili ama tek eksigi kulaklik kasasinin sese etkisini olumlu yonde dusunememisler..aslinda buda cok buyuk bir eksiklik sayilmaz cunki bende jvc nin 90 modelinin altin kablolusu var bu sıkıntı kablo kalitesiyle giderilmis..altin sesi daha iyi iletiyor...adamlar komple kabloyu altin yapmislar daha ne yapsunlar ve bencede hersey yerine oturmus baslar midler tizler..cks ile bas konusunda kiyaslanamaz cunki cks sirf bas tasarimli kasayla o isi yapiyor.. ama jvc bir cok seyi bir arada sunmaya calisiyor.. sahne detay cozunurluk kalite vs.isin icine bunlari da katarsak jvc her yonden ustundur..basida fiio e11 ile besledinmi cks yi bile solluyor...inanin bizzat denemis biri ilarak soyluyorum...yani jvc ye haksizlik etmeyin temiz vokaller detaylar ince ses nuaslari bunlari cks veremez...o traktor gibi ezer gecer ve size sadece bas mid tiz verir...otesini veremez...tipki sunun gibi her 90 60 90 bayanlar guzelmi...hayir kiminin gulumsemesi guzel kiminin karekteri guzel kiminin sadece vucudu guzel...hepsinin bir kizda olmasi cok zor...olaylara daha genis acidan bakmak lazim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En nihayetinde "mid-centric" olarak adlandırılan ve midle tizin daha güçlü olduğu bir kulaklıktan bahsediyoruz. "detay cozunurluk kalite" doğal olarak piyasaya hitap edenlerden bir kaç tık daha üstün olacaktır. Ancak herşeyi bu kulaklığın fiyat gamında değerlendirmek gerekir.
  • Merhaba,

Bu kulaklığın Bass ağırlıklı olanı FXZ200 ve FXZ100 versiyonları. küçük sürücülerin arkasına 8.8mmlik subwoofer koyarak, hd kalitesinde bass eklemişler. Sanırım dünyada ilk 3 dinamik driverlı kulaklık bu model olsa gerek. Ses kalitesinden ödün vermeden eklediği harika bassları ile Basshead Audiphilelerin vazgeçilmezi arasına girdi bu kulaklık. İnş. Memleketimize de getiren arkadaşlar bulunur.

Bazı resimleri;

@@@ JVC HA-FXT90 (ÇİFT DİNAMİK SÜRÜCÜ) TÜRKİYE'de İlk İnceleme @@@@

• çok iyi inceleme . lazım olduğu zaman oluyor :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.