Bildirim
JVC KS AX-3300 ANFİ KULLANAN VARMI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
65 w mıs galiba rms si subda iyi performans saglamaz gibi demin bi üst serisine bakmısım pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 14 Ağustos 2007; 23:52:47 > -
Fiyat olarak uygun görünüyor cihaz. 115 ytl. ye sıfırını alabiliyorsun. Ama tek kanal olarak da olsa , bağlayacağımız woofer'dan verim alabilecekmiyiz ; önemli olan o...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_srkn -- 15 Ağustos 2007; 0:25:17 > -
115 YTL Yİ ÇÖPE ATMAKTA VAR COK YUKLENİNCE YANABİLİRDE, SEN 300.1 JBL ALSANA 250 YTL, FİYAT 2 KATINDAN FAZLA AMA SEN BİLİRSİN GENEDE -
iş görür ama sadece o kadar onun yerine biraz daha para ver edison tarzı bir şey al derim. -
dostum sub bağlayacaksan boşuna alma bence.
sub çin 65 watt çok az.zaten fiyatından belli güçlü olsaydı
koskoca jvc bu fiyata vermezdi.
sen üstüne birazcık daha ekle edisonun anfisinden al bence. -
dostum o fiyata 2. el amfi de bulabilirsin. ben 90 liraya harward HR-N508A aldım.2. el . gayette memnunum.
gg dan yada sahibinden,com dan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X