Şimdi Ara

Jvc Marshmallow..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun elektronik cihazlr satan magazaları gezerken ilk defa karşılaştım özellikle head-fi da çok duyuyrdum kutusuna baktgmda adaptörlerin içinin dolu oldugunu gördüm tıpkı shure gibi ve arkasnda da tıpkı shure gibi önce sıkıp snra kulağa yerleştrilmesi gerektiği yazlıyordu..

Diyeceğim o ki ses yalıtımı iyi gibi gözküyor ve tüm yorumlar iyi yönnde sizce 40tl ye degr mi kullanan var mı daha önce ?
    Şuan Mx160 kullanıyorum ety vs düşünyrdum ama dikkatimi çekti

• Hocam denemedim ama head-fi'da bende çokça okudum yorumlarını. Genel kanı fiyatına göre performansının iyi olduğu yönünde. ety'nin yerini tutmaz elbette orası ayrı.
  • Orası tabi öleAma idare eder kanısındayımwitness arkadaşımızın satılk er6 sı da hşuma gdiyo ama kararsızm
  • Fiyat performansı baya iyi kulaklıklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TunerSS

Orası tabi öleAma idare eder kanısındayımwitness arkadaşımızın satılk er6 sı da hşuma gdiyo ama kararsızm

witness'ın sattığı er6i nin fiyatı nedir? özel mesaj attım fakat kabul etmiyormuş özel mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 9 Temmuz 2009; 14:16:30 >
  • selamlar arkadaşlar,
    gerçi böyle bir konuyu bu şekilde yazmayı doğru bulmuyorum ama ilgilenen arkadaşlar

tanikcayci@hotmail.com

mail adresime mail atabilirler.

ilginiz için teşekkür edeirm.

ilanın linkini ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_32001622/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witness -- 9 Temmuz 2009; 17:24:54 >
  • Teşekkür ederim witness. TunerSS konuyu böldüğüm için özür dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Vision U8850 Orjinal ROM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun diil ztn jvc hakknda pek bilgisi olan yok sanırım
  • Şöyle internetten bakındım birazda, bilgi yok bizim ülkede pek tercih edilmeyen bir model olduğundan herhalde. Valla en güzeli alıp bir inceleme yapman olur galiba.

quote:

Sorun diil ztn jvc hakknda pek bilgisi olan yok sanırım
  • Marshmallowlarin sahtesi cok var ebayde bildigim kadari ile. Dikkatli olmakta fayda war.

Yerine daha sahtesi cikmayan hafx66 vs de bakabilirsiniz

Bir de marshmallow'lar hakkında fifo'nun bilgisi olabilir, bir PM atabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 11 Temmuz 2009; 11:23:17 >
  • Cevaplarınz için teşekkürler thetrooper00 da dediği gibi alıp inceleme yapmm en iisi olack glba baklm
  • quote:

Cevaplarınz için teşekkürler thetrooper00 da dediği gibi alıp inceleme yapmm en iisi olack glba baklm

TunerSS arkadaşım aldın mı, almadın mı? Merak ettim doğrusu o nedenle souyorum. Aklıma marshmallov'u da soktun ya, sonunda dayanamayıp bende deneyeceğim.
  • trooper arkadaşım valla şuan öss derdiyle ugraşıyorum tercih vs ondan unuttum bile şimdi yukarı çıkmış konu ordan hatrladm

almk hala aklmda var beyoğlunda istiklal kırtasiye alt katta var ama mavi ve yeşil rengi mevcut siyahı yok istrsen al dene bnm içn de fena olmaz hani
  • quote:

trooper arkadaşım valla şuan öss derdiyle ugraşıyorum tercih vs ondan unuttum bile şimdi yukarı çıkmış konu ordan hatrladm

almk hala aklmda var beyoğlunda istiklal kırtasiye alt katta var ama mavi ve yeşil rengi mevcut siyahı yok istrsen al dene bnm içn de fena olmaz hani

Hocam ben uzaklardayım. Bakalım denemek kime nasip olursa o bilgilendirsin artık. Sende tercihlere yor kafayı şimdilik, diğerlerini sonra da halledersin. Kolay gelsin sana da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.