Şimdi Ara

JXD S7300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pandawill.com/jxd-s7300-dual-core-game-tablet-pc-7-inch-android-41-1gb-ram-8gb-camera-black-p71459.html

Selam ICCO D70W TABLETİM bozuldu .Şimdi oğluma yeni tablet bakıyorum.
    Yukarıdaki tablet için önerileriniz nelerdir. Oyun İçin fiziksel tuşları olması iyi gibi

S7300 Specifications
    Games support Millions of Android games, 9 kinds of Simulator games (PS1, N64, Arcade CP1/CP2/Neo-Geo, GBA, SFC, MD, FC), Game cloud
    Games control 5 point capacitive touch, Perfect button controls (Android buttons mapping, Visual control of 360 degree, Double LR buttons, Two sticks), G-sensor control
    Color Black, White
    Size Length: 9.50inches Width: 4.77inches Depth: 0.56inch Weight: 0.90pound
    Storage 8GB
    Chip Amlogic MX (Cortex A9 CPU, ARM mali400 GPU), Dual core, 1.5GHz
    DDR 1GB DDR3
    OS Android 4.1
    Network 3 ways: Wi-Fi (802.11 b/g/n), External connection to Ethernet and 3G
    Screen 7.0-inch (diagonal) LCD, 1024*600 pixel
    Touch System 5 point Capacitive Touch Screen
    Sensor 3 Axis Gravity Sensor
    Buttons Direction key, ABXY, Double LR buttons, Two sticks, Select, Start, Volumn, Reset, Power
    Camera 0.3M Front Camera
    Speaker Stereo Double Speaker
    Video Support RMVB, AVI, MPEG-4, ASP, DIVX, WMV, F4V, FLV etc. (Support extension of the third-party applications)
    Audio Support MP3, WMA, FLAC, OGG etc. (Support extension of the third-party applications)
    E-book Support PDF, TXT, CHM, UMD, HTML etc. (Support extension of the third-party applications)
    Pictures Support JPG, BMP, PNG etc., browsing and slide show
    Battery
    Built-in rechargeable lithium-polymer battery
    Charging via 5V 2A DC power adapter or USB to computer system

I/O USB2.0 High Speed
    OTG Connector (External connection to bluetooth keyboard mouse, USB flash disk and hard disk)
    3.5-mm stereo headphone mini jack
    Micro TF Card Slot, Max 32GB
    TV-out HDMI Dual-screen display, Up to 1080P
    Languages Multilanguage support
    Operate Environment Windows 98SE/ME; Windows2000; Windows XP or above
    In the box Device S7300 , User's Manual, USB cable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmeth35 -- 10 Şubat 2013; 15:02:41 >

• Hiç bu tarz konsol tarzı android tablet kullanan yok sanırım
    Kararsız kaldım alıp almamakta
  • Hiç yorum gelmedi alete
    Neyse bugun verdim siparişi yeni yıl kuponuyla %7 indirimle 140 dolara geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeth35

Hiç yorum gelmedi alete
    Neyse bugun verdim siparişi yeni yıl kuponuyla %7 indirimle 140 dolara geldi

Hocam bende almayı düşünüyorum gümrükte takılır mı acaba bir yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeth35

http://www.pandawill.com/jxd-s7300-dual-core-game-tablet-pc-7-inch-android-41-1gb-ram-8gb-camera-black-p71459.html

Selam ICCO D70W TABLETİM bozuldu .Şimdi oğluma yeni tablet bakıyorum.
    Yukarıdaki tablet için önerileriniz nelerdir. Oyun İçin fiziksel tuşları olması iyi gibi

S7300 Specifications
    Games support Millions of Android games, 9 kinds of Simulator games (PS1, N64, Arcade CP1/CP2/Neo-Geo, GBA, SFC, MD, FC), Game cloud
    Games control 5 point capacitive touch, Perfect button controls (Android buttons mapping, Visual control of 360 degree, Double LR buttons, Two sticks), G-sensor control
    Color Black, White
    Size Length: 9.50inches Width: 4.77inches Depth: 0.56inch Weight: 0.90pound
    Storage 8GB
    Chip Amlogic MX (Cortex A9 CPU, ARM mali400 GPU), Dual core, 1.5GHz
    DDR 1GB DDR3
    OS Android 4.1
    Network 3 ways: Wi-Fi (802.11 b/g/n), External connection to Ethernet and 3G
    Screen 7.0-inch (diagonal) LCD, 1024*600 pixel
    Touch System 5 point Capacitive Touch Screen
    Sensor 3 Axis Gravity Sensor
    Buttons Direction key, ABXY, Double LR buttons, Two sticks, Select, Start, Volumn, Reset, Power
    Camera 0.3M Front Camera
    Speaker Stereo Double Speaker
    Video Support RMVB, AVI, MPEG-4, ASP, DIVX, WMV, F4V, FLV etc. (Support extension of the third-party applications)
    Audio Support MP3, WMA, FLAC, OGG etc. (Support extension of the third-party applications)
    E-book Support PDF, TXT, CHM, UMD, HTML etc. (Support extension of the third-party applications)
    Pictures Support JPG, BMP, PNG etc., browsing and slide show
    Battery
    Built-in rechargeable lithium-polymer battery
    Charging via 5V 2A DC power adapter or USB to computer system

I/O USB2.0 High Speed
    OTG Connector (External connection to bluetooth keyboard mouse, USB flash disk and hard disk)
    3.5-mm stereo headphone mini jack
    Micro TF Card Slot, Max 32GB
    TV-out HDMI Dual-screen display, Up to 1080P
    Languages Multilanguage support
    Operate Environment Windows 98SE/ME; Windows2000; Windows XP or above
    In the box Device S7300 , User's Manual, USB cable

Ben şu ürünü aldım aylar önce.

http://www.dinodirect.com/cloud-ui-capacity-touch-screen-game-console-tablet-pc-hdmi-1080p-dsp-tv-output-wifi-camera.html

iki sıkıntı yaşadım. Birincisi omuz tuşları yani L ve R tuşlarının olmamasıydı. S7300'de 4 tane omuz tuşu var. Android oyunlarında omuz tuşları olmaması sıkıntı yaratmıyor ancak emülatör oyunlarında 32 bit jenerasyonunda (psx,n64) çoğu oyunda omuz tuşlarına ihtiyaç duyduğu için bir bakıma şart oluyor. Bunu da neden anlattım bilmiyorum şu an, sonuçta yolladığınız linkteki konsolda öyle bir sıkıntı olmayacaktır :D.

Diğer sıkıntım konsolun sürekli brick olması yani çökmesi diyeyim. Firmware kaynaklı bir sıkıntı benimki gerçi, s7300 de öle bir sıkıntı olduğunu duymadım.

Özellikle oyun tableti arıyorsanız ve emülatör oyunları oynayacaksanız tavsiye ederim. Tablet almak amaçlı yola çıkıp JXD almak çok da mantıklı olmayabilir emin değilim.

Bende s7300 almak istyorum ancak şu an için fiyatı yüksek geliyor bana. Ayrıca gümrük durumu da var. s603'ü 107 TL gibi bir rakama almıştım, gümrükte bir sıkıntı çıkmamıştı.

• jxd s7300 v2 ebay den sipariş ettim, 4 gün içerisinde elime geçti, gümrükte takılmadı. şansa mı takılmadı yoksa başka bir neden mi var bilemiyorum. kullanıcı olarak izlenimlerim şunlar,

1-hız ve performans olarak çok tatmin edici internette dolaşmak film izlemek vs. konuları tartışmasız çok iyi .
    2-oyun konusunda kendi içerisindeki emulatorlerin birde download kısmı var yani internette oyun aramak zorunda kalmıyorsunuz.
    3-ekran çözünürlüğü ne çok iyi ne çok kötü yatay kullanımda güzel dikey kullanımda sanki gözü yoruyor gibi
    4-cihaz ilk geldiğinde internette giridiğimde sık sık donup kalıyordu. firmware güncelemesi yaptıktan sonra hiç bir donma veya başka bir problem yaşamadım.
    5-çocuk için almayı düşünenler bence başka cihaz baksınlar çünki cihazı elinizden düşürmeyeceksiniz çocuk ta haliyle size trip yapacak :):):)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon e464
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.