Şimdi Ara

K 750i Ses Problemi...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selam ya ben k750i kullanıcısıyımtelefonu ilk aldığımdaki ses yada hoparlör performansı ile şimdiki performansı arasında baya bi fark var ben telefonu alalı tahiminii bi 2 ay ya oldu ya olmadı kulaklıkatan felaket ses geliyordu aldığımda telefonu suanki sesi fena deil ama neden ilk aldığım gibi deil birde biliyosunuz ki bunların hoparlöleri var dahili telin arkdasında medya oyantıcıdan dinlerken sarkıyı az veriyo sesini falan ilk aldığı günden çok farklıı Sizce ne olabilir arkaşlar..

• valla dostum benim tele de oluyo bazen... ahize sesi dersen onda bi düşüş yaşamadım ama dahili hoparlöründen ses bazen diger zamanlara göre az da olsa kısık calıyo gibii
    bilmem diger kullanıcılar ne der??
  • benim K750i m de öyle bi problem yok (ki bi problem mi?) senin ses seviyelerini sona ve ekolayzırıda en üst seviyeye getirdiğini düşünürek şunu söyleyebilirim. emin ol ki telefonunun sesi hala yüksek çıkıyodur fakat sen telefonun yüksek sesine kulak olarak doygunluk yaşadıysan bu seni memnun etmiyor gibi görünebilir. daha önce K750i den mp3 dinlememiş birinin yanına git ve mp3 ü bangır bangır çal ve yorumunu dinle telefonun sesi hala yüksek.
  • ekolayzırı en son seviyeye getirince sesde bozulmalar başlıyor en baş ve sondaki seviyeler yukarda ortadaki çizgi ortalarda olsun...diğer bi değişle v harfi gibi olsun...ses yine yükselir...bu şe...kide manuel bi ayar yaparsan sorun kalmaz bende öyle halletmiştim
  • forumda arama yapabilirsiniz. ayrıca sorularınızı genel k750 topiğinde sorarsanız daha çok kişi size yardımda bulunacaktır. buyrun link

http://forum.donanimhaber.com/m_3805977/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.