Şimdi Ara

K A R A B Ü K S P O R (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bafrasporlu
    olsun dostum uzlme ben inanıyorm yenersiniz maltepesporu

naber kardeş . bizi banladılar seninde tel numaran falan olmadığı için senle maçada gidemedik . maltepe maçına bari gidelim. haftaya pazar müsaitmisin.
  • dostum pm attım bi bak
  • malesef play off umutlarımız bitti klasmanda mücadelemize devam .

TEK BÜYÜK KARABÜK
  • karabüküm oley karabüküm oley karabüküüüüüüm oleeeeeeeey
  • GELİYORUZ !!!

ŞUNU BİR İZLEYİN :http://www.youtube.com/watch?v=lIw8JcMz4f4

K A R A B Ü K S P O R
  • helal be karabük bank asya 1.ligde
  • Tebrikler renkdaşlarımıza
    Hiç Görmediğim Karabükü 1 Karabüklü Arkadaşım olmuştu bir zamanlar ama acaib seviyorum elimden geldikce takip ediyorum
    Bank Asya 1.Lig de bir Karadeniz Temsilcisi Daha
  • Bende Karabüklüyüm ve babam Karabüksporda oynadı adı Erdoğan ve benim şuan gittiğim Kulüpteki hocamda Karabüksporda oynadı ve adı Osman resimleri bulabilirsem buraya koyacağım
  • Arkadaşlar son maçta bizim MERSİN İDMAN YURDU, Adana Demir' i yenmeseydi, 2. olamıyordunuz.

MERSİN İDMAN YURDU' nu öldürün ama hakkını yemeyin. Biz yenmeseydik, Adana Demir lider, Adana Spor 2. olarak Bank Asya' ya gidiyordu. Sizin takım 3. olacaktı. Biz yenince, Adana Demir, şampiyonluk turu yerine, 3. lüğe oturdu.

KARABÜK' ün mekanında kardeş bir MERSİN' li Bank Asya' da başarılar dilerim.
  • Hoşgeldin KARABÜK
    kendi forumlarımızda 1-2 yazı gördüm onları buraya yapıştırmak istedim bakalım sezon içinde ne olacak

quote:

Yakşalık 10 yıldır Karabükle maç yapmıyoruz. Yeni nesil bilmez ama biz Trabzon'dan sonra en büyük kavgalarımızı Karabük'le yaptık. 1991'de, 1993'te, 1994'te... Şöyle böyle kavgalar değil üstelik.

Ha 1997'den sonra bir yumuşama dönemi yaşandı. Hatta 1998'de bir hafta önce Samsunsporlu Cenk'e maç içinde küfür eden GS'li filipescu'ya ertesi hafta karabükte küfür edilmiş, anadolu diye tezahürat yapılmıştır.

Bakalım şimdi neler olacak?

quote:

Yaşı müsait olanlar bu tezahüratı bilirler;
    "Olmadı Karabük olduralım, oraları buraları dolduralım"

Manyak maçlarımız oldu Karabük'le ama o süreçte hiç yenilmedik. Her maç olay çıkıyordu valla. 1993'te Samsun'da 2-1 yendiğimiz maçta bizimkiler kale arkası tribünden "Allah Allah" diye hücuma kalkmıştı, o zaman orta sona gidiyordum, ne oluyoruz diyene kadar tellere gelmiştik. Karabüklü biri açıp malzemesinin göstermişti bizim tribünlere Sonra bizimkiler de nazireye başladı. Tam rezillikti...

1993-94 sezonunun ilk maçında orada 3-0 yenmiştik Karabük'ü. Maçtan sonra takım otobüsünü de taşlamışlardı. Timofte kaşından yaralanmıştı. Sonra burada 5-1 yendik onları. Serkan Aykut Süper Ligdeki ilk golünü o maçta atmıştı.

O sezon Karabük son anlarda iyi bir çıkış yakaladı. Ligde kalmayı başarmak üzereydiler. Türkiye'nin sempatisini kazanmışlardı. Son hafta evinde Zeytinburnu ile oynuyorlardı. Berabere bile kalsalar kalacaklardı ligde. 1-0 öne geçtiler ama önce 1-1 oldu, son dakikada Z.Burnu attı, Kemal Yıldırım'dı sanırım golü atan ve maç 2-1 bitti. Çok üzülmüştük. Zeytinburnulu oyuncular dakikalarca orta yuvarlakta beklediler, doğru dürüst sevinemediler bile.

• ŞAMPİYON KARABÜKSPOR' umuz bank asya 1.liginde başarılar diliyoruz. Merisnli kardeşlerimiz sizi çok seviyoruz. Kardeş gibi kardeşşiniz.

SP3ctr3 eskide olanlar eskide kaldı inşallah samsun ile maçlarımızda bu sene hiç bir olay olmaz. Samsunsporada başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash
    Bende Karabüklüyüm ve babam Karabüksporda oynadı adı Erdoğan ve benim şuan gittiğim Kulüpteki hocamda Karabüksporda oynadı ve adı Osman resimleri bulabilirsem buraya koyacağım

resimleri eklersen sevinirim
  • Karabük Çankırı'sız yapamaz.

Bekleyin geliyoruz dostlar inşallah yanınıza 2 maç sonra.

Çankırı-Karabük-Mersin
  • Çankırıyada bugünkü A.Demir maçında başarılar. İnşallah sizde bank asyaya çıkarsınız
  • erhan senle samsun maçına gideriz diyecegim ama olmaz
    ben kırmızı beyaz bayrakla tek te olsam karşı tribünde olacagım
    SAMSUNSPOR
  • FORZA MAVİ ATEŞ
    Eşşeğe dersini veren Mersinli kardeşlerimize teşekkür ederiz.
  • sakaryayla bolu bizi beklesin.
    Mavi Ateş geliyor.
  • quote:

erhan senle samsun maçına gideriz diyecegim ama olmaz
    SAMSUNSPOR

öyle olsun . bende el sallarım sana o zaman kapalıdan .

K A R A B Ü K S P O R

• quote:

Orjinalden alıntı: erhan78

quote:

erhan senle samsun maçına gideriz diyecegim ama olmaz
    SAMSUNSPOR

öyle olsun . bende el sallarım sana o zaman kapalıdan .

K A R A B Ü K S P O R

ilçelerine fb derneği açan gelip gaziyle çarşambayla kavga çıkaran her fırsatta il olmak istedğini dile getiren bafra ve bafraspor ne zamandan beri samsunsporumuza destek verir olmuş.

• samsun toprakları dışına çıktıgımda samsunsporluyumdur
    ama samsuna ayakbastıgımda bir numaralı samsunspor-gazibld-carsamba
    karşıtıyım ve tüm bafrasporlularda böyledir
    Biz sizin gibi degiliz siz çarşambadan gelirken 3 otobus samsunluyu peşinizde getiriyorsunuz
    Ben bafrasporu türkiyenin fenerbahçesine benzetiyorum herkez birtarafta fener birtarafta
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.