Şimdi Ara

K A R A B Ü K S P O R (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede tek fb dernegi açan ilçe bizmiyiz?
    Karadenizde zonguldak-trabzon-ordu-rize den başka bafra kadar büyük bir yerleşim yeri gösterirmisin bana
    Kendi bütçesini sağlayabilen bir bafranın türkiyenin tahıl merkezlerinden biri olan bafranın il olmaması için hiç bir sebep yok ama il olmasını istemeyenler işini iyi yapıyor bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafrasporlu

Türkiyede tek fb dernegi açan ilçe bizmiyiz?
    Karadenizde zonguldak-trabzon-ordu-rize den başka bafra kadar büyük bir yerleşim yeri gösterirmisin bana
    Kendi bütçesini sağlayabilen bir bafranın türkiyenin tahıl merkezlerinden biri olan bafranın il olmaması için hiç bir sebep yok ama il olmasını istemeyenler işini iyi yapıyor bence...

il olunca ne olacak herşey için yine samsuna muhtaç kalıcaksın ulaşım liman demiryolu sanayi vs.. sadece nufuslamı oluyor bu işler düşünemiyormu siyasetciler o kadarını.
    bafraspordan gelicek hayır Allahtan gelsin inadına sade ve sadece SAMSUNSPOR
    çarşambasporuda savundum ya (gökten kafama taş yağsa şaşırmam)
  • ligin başlamasına az kaldı artık . ligin başlaması için sabırsızlanıyoruz
  • Bu hafta maçınız bizle, umarım güzel bir maç olur.Ama biz kazanacağız diye düşünüyorum
  • Karabüklü hemşerilerim hepinize selamlar burda böyle topic oldunu daha yeni farkettim. Arkadaşlar maçları dsmart vermiyo izleyemiyorum bank asya özetlerini hangi kanallar veriyor hangi saatlerde veriyor ayrıca bu hafta bi aksilik olmazsa izmirde çiglide çalışıyorum karşıyaka maçına gidecem maça taraftar gelecekmi acaba
  • 2-1 yendik.Sizden sadece 10-15 kişi vardı
  • karabükte bir yıl yaşadım şirinevlerde
    hiç hoşuma gitmediği için okulu bıraktım 2, yıl
    ama stad bizim orya yakın olduğu için arada bir giderdim
    başarılar karabükspor
  • Malatyaspor ile deplasmanda maçımız var bu hafta . Karabüksporumuza başarılar dileriz
  • http://www.karabuksporluyuz.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.