Şimdi Ara

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
23
Favori
23.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off ne sacmalamıs millet sorunun cevabını kendin vermişşin zaten iphone kullanıosun.Kız arkadaşın icloud kullanıcı adı ve şifreni biliyor gerisi zaten cocuk oyuncağı whatsapp kayıtların flnda vardır onda smslerinde dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Orda isimler yazmıyor ki sadece gelen ve giden yazıyor. Belki de sizinki değil hocam nasıl emin oldunuz?

Hocam ben onları kapattım buraya yüklerken. Yoksa benim rehberimdeki kaydettiğim gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam söylemiyorsa ayrıl bence yaptığı ayıp. Çok zor bir şey de değil alt tarafı call logları bi olayı yok bi şekilde bulunabilir.

Hocam 2016 ocaktan beri 3 cihaz değiştirdim. Cihazlar iphone ama, böyle birşeyi iphone a yapabilicek kapasitesi yok ki bu kızın.

Iphone'la falan ilgisi yok şebeke üzerinden edinilmiş bilgiler belli. Hacker falan değil kız merak etme.

Hocam şebeke üzerinden baksa rehberimde kayıtlı olduğu şekilde gözükmez ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Kız arkadaşınızdan ders almak istiyorum

Beraber alırız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Tukcell bi ara sizi arayan ulasamayan noyu rehberdeki ismiyle bildiriyordu sms de. 21.02.2017 st 18.23 ahmet aradi gibi. Yani sizin rehber kaydini kaydetmis oluyordu onceden

Hocam arayan hat sahipleri buna izin verdiyse bana onun mesajı geliyordu, yoksa hat sahibi izin vermediğinden kişi bilgisi paylaşılamıyor mesajı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Bende bakıyordum. Operatör sitesine giriyorsun herşey orda var bu dökümler operatör sitesine ait. Sizde giriş yapıp güzel bir şifre koyun sonra sizde onunkini alın

Hocam turkcell ocak 2017 nin gerisi göremiyorsunuz ve sms, data , konuşma karışık görülüyor. Filtreleme yok.

Buda önceden atmış oldugu bir fotoğraf

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ]

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Değişik. Chrome kullanmamış acaba neden Valla hocam ciddi söylüyorum bunu neden ve nasıl yaptığını anlatmazsa ver yolu. Ben olsam direk verirdim. Hayır amacı ne ki geçen seneye bakıyor onu çözemedim. Ne kadar süredir birliktesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorctr

off ne sacmalamıs millet sorunun cevabını kendin vermişşin zaten iphone kullanıosun.Kız arkadaşın icloud kullanıcı adı ve şifreni biliyor gerisi zaten cocuk oyuncağı whatsapp kayıtların flnda vardır onda smslerinde dahil.

Ordan bakamaz hocam, icloud şifremi bilmiyor. Ayrıca ben telefonu sıfırladıgımda bile geri yüklediğimde mesaj lar ve arama geçmişleri geri gelmiyor telefonuma.
  • Bende ilk başlar casus programı sanıyordum ama her seferindede bu casus programı yükleyecek değil.

Helede dün gece sürekli bir arkadaşımı arıyordum bu durumla ilgili, bugün bana neden sürekli onu arıyosun diye sordu ? ben şok ben iptal

Casus programı oldugunu sanmıyorum bunu dedikten sonra. Üstüne gittim ve Facebook tan buldugunu söyledi ama nasıl yapıldıgını söylemedi. Facebook üzerinden bunu yapması bulması mümkünmü ? Şifremi biliyordu zaten.
    sen istediğin kadar teli 0la herşey icloud uzerinde kayıt edilir.Bence biliyor sen bilmiyor sanıyorsun.
  • quote:

sen istediğin kadar teli 0la herşey icloud uzerinde kayıt edilir.Bence biliyor sen bilmiyor sanıyorsun.

icloud şifremi neredeyse ben bilmiyorum onun bilmesine imkan yok hocam
    face şifreni değiştir o zaman.
  • quote:

Allah aşkına, iCloud üzerinden nasıl loglara ulaşabileceğini söyle, buraya ben eşeğim diye video atmazsam namerdim. Bilmiş bilmiş konuşuyor birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

face şifreni değiştir o zaman.

facebook tan bunu nasıl yapabilir ki ?
  • Vodafone da vardı geçmişte yaptığım işlemlerin logları tutuluyordu senin adına kız arkadaşın smsle gelen şifreyle girmiş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Copenhagen kullanıcısına yanıt
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    https://www.mspyonline.com/

giriosun programı satın al kişinin i cloud adı ve sifresini yaz bitti.Anır şimdi bi zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Vodafone da vardı geçmişte yaptığım işlemlerin logları tutuluyordu senin adına kız arkadaşın smsle gelen şifreyle girmiş galiba

Yok hocam son 2 haftadır bu durum patlak verdi. Opertatör kayıtlarında en eski ocak 2017 gözüküyor, hattım turkcell. Turkcell de numara şeklinde gözüküyor. Rehbere kaydettiğim şekilde gözükmüyor.
  • quote:

https://www.mspyonline.com/

giriosun programı satın al kişinin i cloud adı ve sifresini yaz bitti.Anır şimdi bi zahmet.

''iCloud üzerinden'',

bu attığın casus programı.

Ne kadar cahil bir adamsın sen
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    kimin cahil oldugu belli program icloud uzerinden herseye ulaşıyor kendim bizzat kullandım bos konusuyorsun.İphone kullananan herhangi birisinin icloud kullanıcı adı şifresini bilmen o telefona sınırsız erişim saglar.İstediği kadar teli 0lasın iclouda login oldugu anda tekrardan gider bilgiler.Bos konusuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.