Şimdi Ara

K.bakmayın ilgisiz bi sorum var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLAR başlıktada dedigim gibi ilgisiz bi sorum war. Bnm Pcde tam 3 adet + 1 ekran kartında fan war toplam 4 tane fan oluyo ama bnm pc sürekli açık durdugu için çok ısınıyo. Şöle bildiginiz HAVAYI SOGUTUP ve ÜFLüYE BİLEN bi makina warmı bildiginiz?

Örnek =>> Buz Dolabını Küçük Versiyonlarından gibi bişey.

• Öyle bir makina arıyacağına soğutma sistemindeki aksaklıkları değiştir.

Forumun buhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_252/tt.htm bölümünden yardım al.

Ama illa öyle bir alet arıyorsan buyur; vantilatör.

K.bakmayın ilgisiz bi sorum var...

Kasanın yan kapağını açıp karşısına koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 12 Mayıs 2010; 0:37:51 >

• ortak sana tavsiyem fanları söküp guzelce bir yıkayıp temizleyip kurulayıp tekrar yerine takman bir saat vidasi yeterli olucaktır geri kalan yerleride ufleyerek temizlersen bi sorunun kalmaz korkma bişi olmaz bn laptopumu öyle temizliolrumki snnki masa ustu daha kolay
  • Benim ekran kartının fanı bozulmuştu, biyeri kopmuştu, sallanıyordu arasıra vırvır ötüyodu, ondan çok ısınıyodu ve oyun oynarken reset atıyodu
    fan bulamadık, gittik ekran kartını değiştirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunuy41

ortak sana tavsiyem fanları söküp guzelce bir yıkayıp temizleyip kurulayıp tekrar yerine takman bir saat vidasi yeterli olucaktır geri kalan yerleride ufleyerek temizlersen bi sorunun kalmaz korkma bişi olmaz bn laptopumu öyle temizliolrumki snnki masa ustu daha kolay

Aynı şekilde 1-2 ayda bir kasanın içini elektrik süpürgesiyle süpür. Bunların elbet faydası olur fakat çoğunlukla sessiz çalışmasını sağlar soğutmaya pek katkısı olmaz. Senin yapman gereken hava sirkülasyonunu sağlamak yan kapağa kuvvetli bir fan ve birde sıcak havanın çıkması için egzoz fan takıp bunu sağlıyabilirsin.
  • yha bnm PCyi ben haftalık temizliyorum işlemcinin fanına kadar flan hepsini söküyom hava tabancasyıla flan temizliyom PC görenler yenimi aldın dio hiç toz yok xD

bnm pcde kasa yok xD yatagımın altında kasa bn PCyi tamamen söktüm ana kartı flan hepsini kapının yanına sehpa koydum oraya dizdim yan yana kapıda hep açık duruyo PC 20 saatte ısınıyosa öle 40saatte ısınıyo ama sonuçta ısınıyo xD bide yaz geldi hawalar eiice sıcak hiç fayda etmiyo.

"Ama illa öyle bir alet arıyorsan buyur; vantilatör." bunuda denedim aqa ama önemli olan soguk hava üflemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: sunuy41

ortak sana tavsiyem fanları söküp guzelce bir yıkayıp temizleyip kurulayıp tekrar yerine takman bir saat vidasi yeterli olucaktır geri kalan yerleride ufleyerek temizlersen bi sorunun kalmaz korkma bişi olmaz bn laptopumu öyle temizliolrumki snnki masa ustu daha kolay

Aynı şekilde 1-2 ayda bir kasanın içini elektrik süpürgesiyle süpür. Bunların elbet faydası olur fakat çoğunlukla sessiz çalışmasını sağlar soğutmaya pek katkısı olmaz. Senin yapman gereken hava sirkülasyonunu sağlamak yan kapağa kuvvetli bir fan ve birde sıcak havanın çıkması için egzoz fan takıp bunu sağlıyabilirsin.

PC yi ilk aldıgımda 2 tane wardı arka karafta ikiside içkerden havayı dışarı atıyodu birini çıkardım ters taktım biri içeri üflüyo digeri dışa atıyo ama fayda etmiyo xD hee bide unutmadan bizim evin altında fırın war xD şansa bak ekmek pişen odunlu fırında tam altımda kışın bile kapı açık oturdum şimdi yanıyom burda xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada şunuda belirtmeyi unuttum fanlarıda kasayla kaldırmadım ANA KARTIN üstüne plastikten bişiler yaptım fanlarıda oraya taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

bu arada şunuda belirtmeyi unuttum fanlarıda kasayla kaldırmadım ANA KARTIN üstüne plastikten bişiler yaptım fanlarıda oraya taktım.

Senin yaptığın odaya klima takıp kapıyı açık bırakmak gibi birşey. Kasaya geri monte et parçaları birde yukarıda söylediğim gibi birşey yap daha çok verim alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 12 Mayıs 2010; 1:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

bu arada şunuda belirtmeyi unuttum fanlarıda kasayla kaldırmadım ANA KARTIN üstüne plastikten bişiler yaptım fanlarıda oraya taktım.

Senin yaptığın odaya klima takıp kapıyı açık bırakmak gibi birşey. Kasaya geri monte et parçaları birde yukarıda söylediğim gibi birşey yap daha çok verim alırsın.

yha plastik bişi yaptım dediysem komple kapatmadım ana kartı canım sende allah allah sadece fanların vidalarını takmak için şerit gibi plastikler geçirdim 4 bi köşedende ayak yaptım öle yaglamca duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 12 Mayıs 2010; 1:55:37 >

• quote:

yha bnm PCyi ben haftalık temizliyorum işlemcinin fanına kadar flan hepsini söküyom hava tabancasyıla flan temizliyom PC görenler yenimi aldın dio hiç toz yok xD

bnm pcde kasa yok xD yatagımın altında kasa bn PCyi tamamen söktüm ana kartı flan hepsini kapının yanına sehpa koydum oraya dizdim yan yana kapıda hep açık duruyo PC 20 saatte ısınıyosa öle 40saatte ısınıyo ama sonuçta ısınıyo xD bide yaz geldi hawalar eiice sıcak hiç fayda etmiyo.

"Ama illa öyle bir alet arıyorsan buyur; vantilatör." bunuda denedim aqa ama önemli olan soguk hava üflemesi

bende pc ilk aldigimda dedim herkez temizliyor bende yapam kokunu soktum geri taktim pc calismadi sonraki islemciyi ters yonde takmisim salaklikya bide termal macunu silmistim toz zanedip:D:D:D:D:

• İyi bir tecrübe olmuştur
  • Yanlış yere konu açmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:HyoN:.

Yanlış yere konu açmışsın..

bunun farkındayım ama ewine Mu Server kuranların belki öle bi bilgisi wardır die bu bölüme açtım.
  • Bunun çözümü basit aslında anti cold gibi bir şeydi adı sanrm öyle bir krem-jel tarzı bir şey war onu belirli aralklarla mesela 2 haftada bir fanın restansna sürüyorsun ısınmayı engelliyor bi arkm kullanmştı çok memnundu ürünü vatanbilgisayardan almştı pahalı birşeyde deil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.