Şimdi Ara

Kâbus sürüyor: Bu sefer de RTX 5080’in kablosu eridi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunun sebebi, tek kablo üzerinden hayvan gibi akım geçmesi. Bildiğim kadarıyla 8 pin kablolarda akımlar eşit dağıtılıyordu ama şimdi bütün yük tek kablo üzerinden yapılıyor. Hangi cahil bu 16 pin saçmalığını düşünmüşse tebrikler. Ayrıca yeni kartlar 12V-2X6 soketli ama güç kaynağı 12WHPWR sokete sahip ve uyumlu bilgisi külliyen yalan. Uyumlu olsa yanmaz.

• Benim anladığım güç yükünü tüm pinlere dağıtmaktansa belli pinlerden az güç taşınırken diğerlerine aşırı yüklenilip ısınmalarına sebep olunuyor. Hani yük dengeli dağıtılsa sorun olmaz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 15 Şubat 2025; 6:45:29 >
  • bu ekran kartı meselesi nasıl bi sorun oldu arkadaş,bi sistem toplayamadım :) 1,5 yıl oldu sanırım,eski ekran kartım yandıgı için onboard takılıyorum.zaten eski oldugu için yenileyeyim dedim artık.yeni sistem alıp bannerlordta 2 dayak yiyecem,bi kart bulupta alamadık.4090 yanıyor,5080 yanıyor,5090 yanıyor.fiyatlar zaten hepimizi yakıyor :D ne olacak bu halimiz böyle...

• Amd ısınıyor yienim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane 8 pin ile eksi bağlantı yapsaydı şuan hiç bir ekran kartında sorun yoktu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.