Şimdi Ara

K.E Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Empire'yi Heycanla Bekleyen Kullanıcılar Büyük Bir Bug Sorunu İle Karşılastı Buna Benim Gibi Anlam Veremeyen Bir Çok Kişi Vardır..Az Önce Yeni Charımla Oynarken Çektiğim Bir Resim :)

Yorum Sizin

Ben Knight Online'ı Geri İstiyorum Siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSHiBoSH -- 7 Eylül 2005, 17:37:23 >

• bu artık bug u geçmiş resmin oyunu mahvetmişler kısaltma küfür kullancaktım ama muskka yasaklamış onuda neyse anlayan anladı oyunun ............
    quote:

Orjinalden alıntı: BaSHiBoSH

Knight Empire'yi Heycanla Bekleyen Kullanıcılar Büyük Bir Bug Sorunu İle Karşılastı Buna Benim Gibi Anlam Veremeyen Bir Çok Kişi Vardır..Az Önce Yeni Charımla Oynarken Çektiğim Bir Resim :)

Yorum Sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

bu artık bug u geçmiş resmin oyunu mahvetmişler kısaltma küfür kullancaktım ama muskka yasaklamış onuda neyse anlayan anladı oyunun ............
    quote:

Knight Empire'yi Heycanla Bekleyen Kullanıcılar Büyük Bir Bug Sorunu İle Karşılastı Buna Benim Gibi Anlam Veremeyen Bir Çok Kişi Vardır..Az Önce Yeni Charımla Oynarken Çektiğim Bir Resim :)

Yorum Sizin

bence daha ilk gün die böledir

• quote:

bu artık bug u geçmiş resmin oyunu mahvetmişler kısaltma küfür kullancaktım ama muskka yasaklamış onuda neyse anlayan anladı oyunun ............
    quote:

Yorum Sizin

böle foto nasıl koyoyunuz ben beceremiyom yapmayı

bu arada aynen bende ko yu istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 7 Eylül 2005, 18:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amitabh

Alıntıları Göster
    +1
    quote:

Orjinalden alıntı: doves

• quote:

+1
    quote:

Alıntıları Göster
    yardım edin bu soruna çare bulun....

selam millet oyuna girmiyo 10061 hatası veriyo deli olacam 2 sattir indirdim ama oyun açımlıyo sebebi nedir bilen varmı bide çaresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: B.J.

yardım edin bu soruna çare bulun....

selam millet oyuna girmiyo 10061 hatası veriyo deli olacam 2 sattir indirdim ama oyun açımlıyo sebebi nedir bilen varmı bide çaresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Alıntıları Göster
    Beyler, oyun resmi olarak yükleneli saatler oldu biraz sabırlı olun, birçok kişinin paralı üyeliği var böyle kalmaz merak etmeyin, 1-2 gün içinde herşeyin düzeleceğini umuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V.O.K. rezaleti
    2 ay önce açıldı
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armand

Beyler, oyun resmi olarak yükleneli saatler oldu biraz sabırlı olun, birçok kişinin paralı üyeliği var böyle kalmaz merak etmeyin, 1-2 gün içinde herşeyin düzeleceğini umuyorum

Alıntıları Göster
    inn de ki bütün para sıfır olmuş

sizinkşlerde aynı mı?

böyle k.e nin...............

• quote:

Orijinalden alıntı: dragongod

inn de ki bütün para sıfır olmuş

sizinkşlerde aynı mı?

böyle k.e nin...............

Alıntıları Göster
    inn de hiç para yoktu iyiki :) ama tanıdıklarımında aynı şekile paraları sıfırlanmış...
    bizde troll kesiyoz birden enerjim eksiye düştü :) ama full gözüküyor büyü yapmaya çalışıyorum hp yok diyor bir an mp ile kaırştırdım ama mp full...
    sonra karektere bastım baktım ekside :) sonra bi priest ten heal istedim düzeldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

inn de hiç para yoktu iyiki :) ama tanıdıklarımında aynı şekile paraları sıfırlanmış...
    bizde troll kesiyoz birden enerjim eksiye düştü :) ama full gözüküyor büyü yapmaya çalışıyorum hp yok diyor bir an mp ile kaırştırdım ama mp full...
    sonra karektere bastım baktım ekside :) sonra bi priest ten heal istedim düzeldi :)

Alıntıları Göster
    bende tüm itemlerim ve paralarım duruyo allaha şükür para tutmam :D
    gold coins alırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaSHiBoSH

bende tüm itemlerim ve paralarım duruyo allaha şükür para tutmam :D
    gold coins alırım :D

Alıntıları Göster
    oha bu arada resimdeki Hp yi görünce şehadet getirdim . neyse bunlar geçer sanırm ama benim anlamadığım tam lycon kesiyim dedim 3 tane fln kestmiştim işte sonra 4. de tam kestim karakterin üzerinde NOAH grazt fln x10 bişeyler yazdı anca böle baktım

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeR_aY

oha bu arada resimdeki Hp yi görünce şehadet getirdim . neyse bunlar geçer sanırm ama benim anlamadığım tam lycon kesiyim dedim 3 tane fln kestmiştim işte sonra 4. de tam kestim karakterin üzerinde NOAH grazt fln x10 bişeyler yazdı anca böle baktım

Alıntıları Göster
    BEYLER BANA BIRAKIN 10X YI 1000X YAPTI GÜZEL BİŞİ NEDEN TEK SERVER VAR YA DİEZ 1 ARES1 FALAN NEDEN 2 LERİ DE YOK ÇOK LAG OLUYO(15 DAKİKA)

• quote:

Orijinalden alıntı: statıcnova

BEYLER BANA BIRAKIN 10X YI 1000X YAPTI GÜZEL BİŞİ NEDEN TEK SERVER VAR YA DİEZ 1 ARES1 FALAN NEDEN 2 LERİ DE YOK ÇOK LAG OLUYO(15 DAKİKA)

Alıntıları Göster
    bu lag dan öte bişey adamlar lag ı aşmışlar artık :) oyun bi ara gidip geliyor desek daha doğru olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

bu lag dan öte bişey adamlar lag ı aşmışlar artık :) oyun bi ara gidip geliyor desek daha doğru olur...

Alıntıları Göster
    Oyunda bug üstüne bug, Eslantda Elmorad İnn Hostesi görürseniz şaşırmayın ve hemen attack verin. Ben öyle yaptım, kestim şırpıntıyı, 563 exp verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencyazilim -- 7 Eylül 2005, 23:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencyazilim

Oyunda bug üstüne bug, Eslantda Elmorad İnn Hostesi görürseniz şaşırmayın ve hemen attack verin. Ben öyle yaptım, kestim şırpıntıyı, 563 exp verdi.

Alıntıları Göster
    yaw yeni açtığım warrior karakterimdeki kılıç gitmiş... yerine kristal gelmiş... inn e gireyim dedim LAG saolsun giremedim... merak ediyom bakalım inn den ne çıkcak... bi de chitin bow çıkarmış şimdi uhauhau bayılırım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

yaw yeni açtığım warrior karakterimdeki kılıç gitmiş... yerine kristal gelmiş... inn e gireyim dedim LAG saolsun giremedim... merak ediyom bakalım inn den ne çıkcak... bi de chitin bow çıkarmış şimdi uhauhau bayılırım valla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu KO deil KE yeni bi oyun lütfen biraz sabredin ve keşfetmeye çalışın beklenen buydu.
  • quote:

+1
    quote:

Alıntıları Göster
    Resimleri Print Screen tusuna bascan klavyende. Sag ustte oluyo. Sonra da Paint gibi biseye paste et.

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

+1
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: coyotes

Resimleri Print Screen tusuna bascan klavyende. Sag ustte oluyo. Sonra da Paint gibi biseye paste et.

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

+1
    quote:

Alıntıları Göster
    işte bu da benim başıma gelen

• quote:

Orijinalden alıntı: takuyittin

Arkadaşlar bu KO deil KE yeni bi oyun lütfen biraz sabredin ve keşfetmeye çalışın beklenen buydu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: takuyittin

ya yürü git buna oyun diyenlerin ben taaaaaaaaa .................................
    ulan 1 mil exp hooop die gittiiiiiiiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

işte bu da benim başıma gelen

Alıntıları Göster
    Ya Oyun JAPKO ya dönüyor Haberiniz Olsun İtem Dropları Fln Yükselmiş Öyle Duydum nomalde 500 tyaratıkdan 1 tanesinde cıkan opal dün 10 yaratıkda 3 tane cıktı :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.