Şimdi Ara

K.E Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Empire'yi Heycanla Bekleyen Kullanıcılar Büyük Bir Bug Sorunu İle Karşılastı Buna Benim Gibi Anlam Veremeyen Bir Çok Kişi Vardır..Az Önce Yeni Charımla Oynarken Çektiğim Bir Resim :)
     K.E Hata

Yorum Sizin

Ben Knight Online'ı Geri İstiyorum Siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSHiBoSH -- 7 Eylül 2005, 17:37:23 >

• bu artık bug u geçmiş resmin oyunu mahvetmişler kısaltma küfür kullancaktım ama muskka yasaklamış onuda neyse anlayan anladı oyunun ............
    quote:

Orjinalden alıntı: BaSHiBoSH

Knight Empire'yi Heycanla Bekleyen Kullanıcılar Büyük Bir Bug Sorunu İle Karşılastı Buna Benim Gibi Anlam Veremeyen Bir Çok Kişi Vardır..Az Önce Yeni Charımla Oynarken Çektiğim Bir Resim :)
     K.E Hata

Yorum Sizin

Ben Knight Online'ı Geri İstiyorum Siz

• bence daha ilk gün die böledir
  • böle foto nasıl koyoyunuz ben beceremiyom yapmayı

bu arada aynen bende ko yu istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 7 Eylül 2005, 18:15:02 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: doves

böle foto nasıl koyoyunuz ben beceremiyom yapmayı

• yardım edin bu soruna çare bulun....

selam millet oyuna girmiyo 10061 hatası veriyo deli olacam 2 sattir indirdim ama oyun açımlıyo sebebi nedir bilen varmı bide çaresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Beyler, oyun resmi olarak yükleneli saatler oldu biraz sabırlı olun, birçok kişinin paralı üyeliği var böyle kalmaz merak etmeyin, 1-2 gün içinde herşeyin düzeleceğini umuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V.O.K. rezaleti
    geçen hafta önce açıldı
    H.K ne demek ?
    11 yıl önce açıldı
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inn de ki bütün para sıfır olmuş

sizinkşlerde aynı mı?

böyle k.e nin...............

• inn de hiç para yoktu iyiki :) ama tanıdıklarımında aynı şekile paraları sıfırlanmış...
    bizde troll kesiyoz birden enerjim eksiye düştü :) ama full gözüküyor büyü yapmaya çalışıyorum hp yok diyor bir an mp ile kaırştırdım ama mp full...
    sonra karektere bastım baktım ekside :) sonra bi priest ten heal istedim düzeldi :)
  • bende tüm itemlerim ve paralarım duruyo allaha şükür para tutmam :D
    gold coins alırım :D
  • oha bu arada resimdeki Hp yi görünce şehadet getirdim . neyse bunlar geçer sanırm ama benim anlamadığım tam lycon kesiyim dedim 3 tane fln kestmiştim işte sonra 4. de tam kestim karakterin üzerinde NOAH grazt fln x10 bişeyler yazdı anca böle baktım

• BEYLER BANA BIRAKIN 10X YI 1000X YAPTI GÜZEL BİŞİ NEDEN TEK SERVER VAR YA DİEZ 1 ARES1 FALAN NEDEN 2 LERİ DE YOK ÇOK LAG OLUYO(15 DAKİKA)
  • bu lag dan öte bişey adamlar lag ı aşmışlar artık :) oyun bi ara gidip geliyor desek daha doğru olur...
  • Oyunda bug üstüne bug, Eslantda Elmorad İnn Hostesi görürseniz şaşırmayın ve hemen attack verin. Ben öyle yaptım, kestim şırpıntıyı, 563 exp verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencyazilim -- 7 Eylül 2005, 23:41:54 >
  • yaw yeni açtığım warrior karakterimdeki kılıç gitmiş... yerine kristal gelmiş... inn e gireyim dedim LAG saolsun giremedim... merak ediyom bakalım inn den ne çıkcak... bi de chitin bow çıkarmış şimdi uhauhau bayılırım valla
  • Arkadaşlar bu KO deil KE yeni bi oyun lütfen biraz sabredin ve keşfetmeye çalışın beklenen buydu.
  • Resimleri Print Screen tusuna bascan klavyende. Sag ustte oluyo. Sonra da Paint gibi biseye paste et.

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: doves

böle foto nasıl koyoyunuz ben beceremiyom yapmayı

• işte bu da benim başıma gelen

K.E Hata
  • quote:

Orjinalden alıntı: takuyittin

Arkadaşlar bu KO deil KE yeni bi oyun lütfen biraz sabredin ve keşfetmeye çalışın beklenen buydu.

ya yürü git buna oyun diyenlerin ben taaaaaaaaa .................................
    ulan 1 mil exp hooop die gittiiiiiiiiiiii
  • Ya Oyun JAPKO ya dönüyor Haberiniz Olsun İtem Dropları Fln Yükselmiş Öyle Duydum nomalde 500 tyaratıkdan 1 tanesinde cıkan opal dün 10 yaratıkda 3 tane cıktı :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.