Şimdi Ara

!!! K İ A C E R A T O vs N İ S S A N P R İ M E R A !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar clio aracımız vardı sattık şimdi yeni araba arayışındayız :)

Aklımda aslında 3 model var ama bunlardan 2 si daha ağır basmakta. Bu 3 modelden 2 si başlıktakiler diğeride skoda octavia.

Nissan primera 1.6 tekna vs Kia cerato ****

Primerada en çok konsolu beğendim ve standart sunroofda hoşuma gitmio değil. Tabi fiyat olarakta donanımına göre çok uygun bütçem ancak 2003-2004 model makyajsız kasasına yetiyor.Korkutan tek yanıysa performans olarak çok ağır kaldığını söylüyorlar deneme şansım yok maalesef. Bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim.

Kiada en çok performansı ile gözümü doldurdu :) Nissana göre çok daha atik bir araba olduğu söyleniyor ve fiyatıda uygun yine donanımına göre. Ceratonun Primeradan vede Octaviadan ne gibi üstünlükleri yada eksiklikleri vardır. Cerato almaya niyetlenirsem hangi donanım ve motor seçeneğini tercih etmeliyim.

Octavia 3. ve son seçeneğim sebebiyse bulduğum araçların hep çok km li oluşu ve nedense yüksek fiyatları :) Özellikle A5 kasasını çok beğeniyorum ama onlara bütçem yetmez. 2002 octavialara bile 19 dan aşağı fiyat çekmiyorlar :(

Birde araçları lpg ile kullanacağım. Konfor önemli babam kullanacak genelde onun için aslında performans çok öenmli olmasada arada bende kullanacağım için yinede aklım birazda performansta kalıyor :D
    Son olarak bütçem 19-20bin Tl arası dahada çıkamıyorum :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggnet -- 10 Eylül 2010; 14:36:39 >

• öncelikle primera d cerato c sınıfı bir araçtır. primera o paraya alınacak en iyi araştır 2003-2oo4 model tekna donanımlı primera alabilirsiniz. primera japon cerato ise kore malıdır. primeranın ağır kaldığı lafını söyleyenler ya hiç d sınıfı 1.6 arabaya binmemişlerdir yada yarış yapan tiplerdir. ayrıca primeranın tipi ceratoya göre daha yakışıklıdır.

!!!    K İ A   C E R A T O  vs  N İ S S A N   P R İ M E R A   !!!

!!!    K İ A   C E R A T O  vs  N İ S S A N   P R İ M E R A   !!!

• kia cerato 1.6 dizel kullanmış biri olarak söyleyeblirim ki performans açısından primeraya göre çok daha üstün 1.6 115hp 260 Nm Torkluk motoru müthiş ivmelenme yapıyor kesinlikle cerato derim ayrıca konforlu bir araç
  • bende 1.5 crdi ex modeline binmiştim cidden ivmelenmesi çok güzel ama hiç nissana binmedim binme ihtimalimde yok şu an.

Yalnız sizlerin dedikleride tam benim çelişkimin açıklaması gibi olmuş :D Bende tam bu iki yorum arasında kalıyorum işte :D :D :D
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce hangisi daha iyi bir tercih olur siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
  • Dizelin cimriliğini bir kenara atabilirsem! elbet daha donanımlı ve üst sınıf olanı tercih ederdim. Bence buna göre yapın sizde seçiminizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.