Arkadaşlar Kjam hepsiburada da 17 martan beri satışta gözüküo, diğer alışveriş sitelerinde de 2-3 haftadır satışta..kvk nın sitesinden ise çıt çıkmıoo.. bu aletten sipariş edip de eline ulaşan kimse var mı??...alışveriş sitelerinden yani.. genpatech in alışveriş sayfasında 6 nisandan itibaren sevkiyata başlancaktır diodu dün baktım 17 nisan da başlancaktır dio... nooluo dalga mı geçio bu kvk bizle..?? bilgisi olan var mı ??
+1
cumartesi mecidiyeköy genpatech i aradım ellerinde olduğunu söylediler..yani istesem gidip anında alabilirdim.. kvk mı?..hala ses seda yok..bunlar nasıl distribütör firma anlamadım,onlar haricinde herkes reklamını yapıo,geldi gelecek dio, sevkiyat başlıo dio..kvk hala aynı..ÇOK YAKINDA STOKLARDAAA!!...aferin kvk sana, aferiiin...
KvK aradım bende az önce, eleman dio işte üretici firmadan onaymı, bişe bekliyolarmış deli oldm mal mal konuşuo... Ben olmadı alcam ya kvk nın . .
haydaa, genpa nasıl satıo o zaman..????? insan kıllanıo ister istemez..
Genpatechler'de mevcut, ayrıntı isteyene yardımcı da olabilirim, kişisel mesajdan bana ulaşabilirsiniz...
Arkadaşlar k-jam ilgilendiğim kadarıyla şu anda estore, genpatech ve hepsiburada da var... Başka site şu anda göremedim.. İzmirde olan genpatechlerin ise hiçbirinde yok (YKM ve Çiğli Kipa'da). İzmirde satılan bir yer olduğunu bilen var mı? Aynı zamanda alıp kullananlar görüşlerinide belirtirse çok güzel olur;)
goldda gördüm üzerinde kvk etiketi var... Ama KvK yı arayıp sorsan hala üretici firmadan yazı bekliorz derler... Neiş annamadım ama elime para geçsin gidip alcaam kesin...
Merhaba Arkadaşlar
Burada yazılanları görünce ilk defa bir foruma mesaj atamaya karar verdim. Yaklaşık 1 ay evvel O2 Mini S Yani K JAM i Almanya dan 500 Euro (kontratsız olarak) O2 shoptan faturalı garantili aldım.(Daha ucuza da alınabilirdi.) Havaalanında zamanınım olasydı 50 euro vergi iadesi bile alacaktım. Gumrukte telefonu gosterip kaydettiriyorsunuz yaklaşık 20-30 euro. Fatura 300 Eurodan aşağı olsaydı one bile gerek yoktu.Tabi Alet Almanca olduğu için ingilizce romların ve vesaire kırma işlemlerinin yapılması gerekiyor. Ama herşey yasal. Türkiyede Hepsiburada da 1600 ytl ya satıyorlar kvk da sanırım 1000 usd +kdv El insaf. Bu kadar da yurdum insanına kazık atılmaz ki. Tabi benim getirdiğim yöntemel Türkiye ye bu aletleri getiren girişimci arkadaşlar açık artırma sitelerinde 1300-1400 ytl ye satıyorlar onların fiyatlarıda pahalı sayılabilir ama bu rom mom işlerinden anlamıyorsanız, onlarında bir hizmetleri yok değil. Netice itibarı ile yurtdışına çıkacak olanlara ya da getirtebilecek olanlara tavsiyem Almanya için O2 Fransa için Qtek ingilizce ye cevirecek yada cevirtecek birileri de lazım bu arada. Bu arada alet gayet guzel tek sorun iki gun giden pili bir de yana kolayca kayan klavyesi onun haricinde ek aksesualarla herseyi yapabilen tam bi gadget.
Selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme