Şimdi Ara

k-jam yada jamin secimi sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam kjam veya jamin almayi dusunuyorum ama kararizim bide en buyuk problem dil sorunuu
    degisiklik yapabiliyomuyuz bildigim kadariyle kjamlerde genel bi problemm bu arada rusyadan alicam aletlrii bi fikir verin yaww

• ben olsam JAMin alırım
  • bu konu forumda aktif olarak baska bir topic altinda tartisiliyor. bence yeniden acilmasi gereksiz olmus, oradan takip edilmeli.
  • Bende Jamin seçerdim.
    Kamerası 2mp ve macro modu var.
    Küçük ve ergonomik.

Kjam de klayve olmasıda ayrıca avantaj. Kalınlığı önemsemezsen.

Ama her ikisininde kötü yanı yavaş işlemcileri.
  • yavas derken hangi konuda yavas ??

zaten en cok arada kaldigim konu klavyalimi yoksa klavyesizmi bir turlu karar veremiyorum
    ya dil konusunda bilgisi olan yokmu internet uzerinden cok aradim ama yok rom da yuklenemiyor neden boyle bi problem var anlayamadim wm muliti language degilmi yuklu dil secimi sadece kalvyede ise yariyor menu aynen kaliyorr
  • bu arada topic icin ozur ana basliklarda varmis zaten gormedimm
  • CPU hızı yavaş. Benchmark testlerinde de Imate Jam daha hızlı. Ne zararı var derseniz daha basitçe anlatmaya çalışayım arka planda müzik veya kronometre türü bir program çalıştırırken 2. bir program açtığınızda veya çok işlemci kullanan bir program açmaya çalıştığınızda yavaşlığı hissedeceksiniz.

klavyeye gelince kalemle yazmak (çok klavye kullananlar için) biraz zor bir işlem. Arabada otobüste hareket halindeyken (birde gece ışıklı tuş takımı olunca) kullanmak daha kolay. Ama klavye gelince cihaz kalınlaşıyor buda dezavantaj. Diğeri ise gömlek cebine sığan boyutları ile yaz aylarında büyük avantaj.

http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=783&p=3

artıları

Quality 2MP Camera with macro mode
    Thin, small and lightweight
    802.11b/g WiFi
    Great Bluetooth performance
    Great battery life
    Quad band 850/900/1800/1900MHz GSM
    Non-slip hard rubber body

eksileri

200MHz TI OMAP processor can be slow
    Mono speaker is on the back
    Could use more program memory

www.gittigidiyor.com da romu ingilizceye çevirenler vardı maalesef ücretli. Forumlarda biraz daha araştırırsanız belki bulunur. Büyük ihtimalle doğubank tada bu işi yapanlar vardır çünkü oradaki telefonlar genelde almanca oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyalcin -- 17 Mayıs 2006; 17:46:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.