Şimdi Ara

★K-Lite Codec Pack Yükleme RESİMLİ ANLATIM 32&64Bit Final(+Thumbnail sorunu çözümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ~~ ...K-Lite Codec Pack 32&64Bit 9.9.5 Final Konuma Hoşgeldiniz... ~~

★K-Lite Codec Pack Yükleme RESİMLİ ANLATIM 32&64Bit Final(+Thumbnail sorunu çözümü)

Evet arkadaşlar bununla ilgili birçok sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var ve nette pek güzel anlatımlar yok böyle birşey açayım arayanlara kolaylık olsun dedim.

TIKLA & İNDİR

32 bit olanlar

üstteki linkten FULL versiyonunu indirip aşağıdaki anlatıma göre kursunlar bütün videolarımızın önizlemeleri sorunsuz gözükecek artık.

64 bit olanlar DİKKAT !

buradan FULL ve 64 bit versionlarını indiriniz.

alttaki anlatımla ilk önce full versiyonunu kurup bitirdikten sonra 64 bit versiyonunuda üstüne aynı şekilde kuracaksınız.

her türlü sorununuzu çekinmeden sorabilirsiniz.

Ayrıca

~~Bilgisayarla ilgili her türlü sorununuzda yardıma ihtiyacınız olduğunda 7 yıllık bir tecrübe dahilinde mutlaka sorularınıza uygun zamanda cevap verilecektir.~~

~~(TIKLA&GİT)Yardım ettiğim kişilerin listesini ve mesajlarını görmek veya yorum yazmak için Bilgisayar ve Teknik Destek Referans Konuma (TIKLA&GİT)~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2013; 3:49:09 >

• aslında iyi bir kodek paketidir. ayarlamaları düzgün yaparsanız media player classic e bile gerek yok tüm video ve müzikleri windows media playerden oynatabilirsiniz. Bende bu konuyu açacaktım vaktim olmadı emeğine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.g.r.e.s.i.f

aslında iyi bir kodek paketidir. ayarlamaları düzgün yaparsanız media player classic e bile gerek yok tüm video ve müzikleri windows media playerden oynatabilirsiniz. Bende bu konuyu açacaktım vaktim olmadı emeğine sağlık..

aynen öyle bu şekilde yükleme yaparsanız dediğiniz olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.