Şimdi Ara

KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsun. birde biz oralara gelsek west den geldim silver 4 tr ye geldm bronze 1 yerleştirdi şaka gibi
  • tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nietzsche*

quote:

Orijinalden alıntı: sakiriye

demek eski hesabın ban yedi ? neden yedi ki hocam ? acaba birine sattın da parayi aldiktan sonra hesabi geri almaya calisirken 2100 e kadar ban mi attirdin ? aaa dur bi dakika acaba hesabin id'si tgy0619 muydu ? yok yok bu kadar tesaduf olamaz bence :))))))))

Adam dolandırıcı çıktı rıza baba

adam 20 liralık kontör karşılığında bana verebilceğini söyledi. 20 lira yükledim telefon numarasına 1 hafta kullandık hesabı bi baktım 2100 e kadar ban yemiş. buna yazıyorum cevap falan yok. supporta ticket atınca bu akıllı arkadaşın hesabı geri almaya çalışırken banlattığını öğrendim. zeki ya önce satıcak sonra geri alıcak.dolandırıdır kendisi hiçbir şekilde güvenmeyin

• quote:

quote:

quote:

demek eski hesabın ban yedi ? neden yedi ki hocam ? acaba birine sattın da parayi aldiktan sonra hesabi geri almaya calisirken 2100 e kadar ban mi attirdin ? aaa dur bi dakika acaba hesabin id'si tgy0619 muydu ? yok yok bu kadar tesaduf olamaz bence :))))))))

adam 20 liralık kontör karşılığında bana verebilceğini söyledi. 20 lira yükledim telefon numarasına 1 hafta kullandık hesabı bi baktım 2100 e kadar ban yemiş. buna yazıyorum cevap falan yok. supporta ticket atınca bu akıllı arkadaşın hesabı geri almaya çalışırken banlattığını öğrendim. zeki ya önce satıcak sonra geri alıcak.dolandırıdır kendisi hiçbir şekilde güvenmeyin

Beyler adam yakalandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bg

• Eğer doğruysa böyle şereften yoksun insanları tutmayın bu forumda
  • ADAM PİSLİK ÇIKTI RIZA BABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

quote:

quote:

quote:

bg

sana 20 liralık konture dayalı döşeli konforlu uyelık vermısım ha bırde neden gıdıp alıyım ? :) kaldıkı 10 tane uyelıgım varken neden sana verdıgım ıle ugrasıyım 2011 yılında açtıgım hesabın bilgilerini istiyorsan alırken sana belırttım bılgılerı hatırlayamam :) ki o hesabı kendın banlatıgından adım gıbı emınım yaşımsenın gibi 15 değilki sattıgım hesap peşinde koşayım ;) sana bilgileri bılmıyorum dedıkce sordun durdun bu saatten sonra ne muhattaba alıyım bizimde vaktımız degerlı her sanıye bılgılerı hatırlamak ıcın mı ugrasıcam :) istedigine diye bilirsin hatta istersen foruma konu acıyım ben dolarıcıyım dıye ? :D benibilen iyi bilir simdi uzatmanın manası yok konuyu kirletme :)

• üyeliği alıp west geçirdin orda senın millete sövüp banlatmadıgın malum ? elinde dolandırdıgıma kanıt var boş laflarla öyle her gelene sataşmakla insan olunmuyor önce dinleyip öğreniceksin son yorumlucaksın :) gelipte bana hesabı acma tarıhını soruyorsun günü gününe yılını zor hatırlıyorum ki doğrumu mechul :) anlıcagın ben burda gizli saklı iş yapmak yapsamda senın bu foruma takıldıgını bıldıgım ıcın gıdıpte adımı yaşımı uyelıgımı soylemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 6 Nisan 2013; 14:03:20 >
  • uyeligi aldiktan bir hafta sonra ban yedi. ne oyun oynayabildi ne baska birsey. madem bilgilerini bilmiyorsun ne diye satiyorsun uyeligi? satici sattiginin arkasinda duracak arkadas. ben sana yaziyorum kayit maili neydi diye onu bile bilmiyorum diyip basindan savdin. weste falan gecirdigim yok uyeligi. turkiyede senin uyeligim calindi diye support ekibine ticket attigin icin de bir guzel banladilar hesabi. yoksa durduk yere bana neden uyeliginizin bilgilerini dogru yanitlayin acicaz hesabi desinlerki? demekki calindi diye ticket attin. biz senin gibilerini cok gorduk dostum. sadece sunu diyorum eger musluman biriysen sana verdigim 20 lira haram zikkim olsun. bir bir bogazina dizilsin insallah. gerisi Alllah' a kalmis.
    haydi selametle

• Kavga var beyler.

• quote:

uyeligi aldiktan bir hafta sonra ban yedi. ne oyun oynayabildi ne baska birsey. madem bilgilerini bilmiyorsun ne diye satiyorsun uyeligi? satici sattiginin arkasinda duracak arkadas. ben sana yaziyorum kayit maili neydi diye onu bile bilmiyorum diyip basindan savdin. weste falan gecirdigim yok uyeligi. turkiyede senin uyeligim calindi diye support ekibine ticket attigin icin de bir guzel banladilar hesabi. yoksa durduk yere bana neden uyeliginizin bilgilerini dogru yanitlayin acicaz hesabi desinlerki? demekki calindi diye ticket attin. biz senin gibilerini cok gorduk dostum. sadece sunu diyorum eger musluman biriysen sana verdigim 20 lira haram zikkim olsun. bir bir bogazina dizilsin insallah. gerisi Alllah' a kalmis.
    haydi selametle

o kadar yazmış takıştırmışsın emın ol tüm içtenliğimle seni hiç takmıyorum çünkü benim yaptığı birşey yok :) selametle

• Gold 1 oldum plata yol aldım şimdi

KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 7 Nisan 2013; 0:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

Gold 1 oldum plata yol aldım şimdi

Ordaki Leona benim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

Gold 1 oldum plata yol aldım şimdi

helal olsun reyiz, tavsiyene uydum jax aldım öğrenmeye çalışıyorum; sıradaki hedef shaco

• yola devam plat yolda
  •  KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları

Oyunlar iyi gidiyor bakalım şu sıralar şans bize gülüyor :)
  • Bir arkadaşım kendisi için şunu dedi ''Eğer karşı takımda arkadaşı olduğunu görürse,oyunu satıyor.Feed veriyor,oynamıyor ya da afk oluyor.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 15 Nisan 2013; 15:36:50 >
  • buda farklı bir yorum oldu hakkımda herşeyi duydum bunuda duymuş oldum eyvallah :D
  • Vallahi ben arkadaşın dediklerini diyorum.Elçiye zeval olmaz.
    Lig yolunda başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.