Şimdi Ara

KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları

fena adc thresh oynarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

KÂLP ATACAK AGA (Middle Gun D) TR Lig uğraşları

fena adc thresh oynarım :D

Hocam duo giriyormusunuz ?
  • Uzun zamandan sonra zevkli bir oyun oldu ama sup oynadım :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 18 Nisan 2013; 18:03:59 >
  • quote:

Uzun zamandan sonra zevkli bir oyun oldu ama sup oynadım :((

OP Team
  • quote:

izledim bunu feritin streamden lelouch aktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

quote:

izledim bunu feritin streamden lelouch aktı.

ferit yine her zamanki gibi fb verdi saçmaladı ama toparladı allahtan :D son 10dk ez olmadan oynadık gormussundur zaten 4v5 aldık ekranı bozulmus adamın :(
  • Nası becerdin o kadar kısa sürede çıkmayı ben Altın 5 im puan 50 ye çıktığı gibi iniyor 0'a hiçbi oyunda kötüde oynamıyorum ...
  • Oyun sayım biriktikçe statları paylaşmaya devam edicem iyi forumlar..

• quote:

Evet arkadaşlar 1 günde gold 5den gold 3 çıkmış bulunmaktayım iyi forumlar

Merhaba,tebrik ederim öncelikle.şunu sormak istiyorum hangi herolarla oynuyorsun ? Ben sürekli mid gidiyorum çoğu maçı taşıyorum alan ultisi olan heroları kullanıyorum fakat su sıralar support a merak sardım sona aldım skin hoşuma gitti taric-sona oynayarak 7 win streak yaptım lig atlama şansını yakaladım sen hangi herolarla geldin oraya kadar takımı taşıyacak güzel bir şampiyon önerirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

Merhaba,tebrik ederim öncelikle.şunu sormak istiyorum hangi herolarla oynuyorsun ? Ben sürekli mid gidiyorum çoğu maçı taşıyorum alan ultisi olan heroları kullanıyorum fakat su sıralar support a merak sardım sona aldım skin hoşuma gitti taric-sona oynayarak 7 win streak yaptım lig atlama şansını yakaladım sen hangi herolarla geldin oraya kadar takımı taşıyacak güzel bir şampiyon önerirmisin ?

elinden geldiğince mid gitmeni öneririm oyunu çoğunlukla mid taşıyor cunku 3 lanede hakim alt üst dolaşıcaksın hatta tp alıcaksan gerekırse hero olarakda sana 4 tane hero önerebilirim hem tfde hem late gamede hem gank konusundan oyunu taşıyabileceğin. Ryze , Tf , Fizz , Kayle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

elinden geldiğince mid gitmeni öneririm oyunu çoğunlukla mid taşıyor cunku 3 lanede hakim alt üst dolaşıcaksın hatta tp alıcaksan gerekırse hero olarakda sana 4 tane hero önerebilirim hem tfde hem late gamede hem gank konusundan oyunu taşıyabileceğin. Ryze , Tf , Fizz , Kayle

Peki teşekkür ederim fizz zaten baya iyi oynuyorum bi 300 oyun oynamışımdır ama ne kadar kill alırsam alayım genede biraz zor taşıyor gibi takımı,şu tf zaten bana göre oyundaki en zor hero bi türlü beceremedim o kart seçme olayı öldürüyor beni neyse tf alıp denim hemen teşekkürler bide üst-alt gank gidiyorum ama adam pushluyor midden cs iyi ama geri kalıyorum sürekli gank gitmekten tf denicem nede olsa pek banlanmıyor düşük liglerde inşallah atlarım şu ligi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarda bugünün statları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 21 Nisan 2013; 22:02:54 >

• Khanjui ile baya uğraştıktan sonra sonunda olduk hemde troll gamede bot lane champlamaktan kill alamadım dat tf :/

Plat olduğum günün statları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 23 Nisan 2013; 0:53:46 >

NOT: bugün pek ranked girmenizi önermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 23 Nisan 2013; 11:18:11 >
  • quote:

Khanjui ile baya uğraştıktan sonra sonunda olduk hemde troll gamede bot lane champlamaktan kill alamadım dat tf :/

Plat olduğum günün statları

helal olsun bende de altın 1 deyim darısı başıma

• benim oyunumu gelmiştin
  • Cok serisin
  • diamon için uğrasıcam bakalım neler çıkıcak ortaya

oyunuma gelıcek arkadaşlara sımdıden söylüyorum sadece mid gidiyorum ve tf ryze fizz dışında hero almıyorum hepsi banlanırsa renek mid ^^
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.