Ben de 2001 accent'ime k&n takmıştım da bu debimetre her araçta var mıdır, mesela benim araçta var mı? Valla ben eski filtreyi çıkarıp yerine bunu taktım, başka da bişey göremedim...???
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Ben de 2001 accent'ime k&n takmıştım da bu debimetre her araçta var mıdır, mesela benim araçta var mı? Valla ben eski filtreyi çıkarıp yerine bunu taktım, başka da bişey göremedim...???
Araç elektronik enjeksiyon sistemine sahipse %95 vardır...
K&N nin gerceini bulmaya dikkat et.
boru azda olsa ısınıyor..
maliyet - 60 ytl
Peki bu debimetre nerdedir, nasıl anlıycaz taktığımız hava filtresinin ona zarar verip vermediğini?
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
quote:
quote:
Peki bu debimetre nerdedir, nasıl anlıycaz taktığımız hava filtresinin ona zarar verip vermediğini?
quote:
quote:
ARKADAŞIM BU HAVA FİLTRESİ KUTUSUYLA GENELDE GAZ KELEBEĞİ ARASINDA OLUR VE İÇİNE 3-4 TANE KABLO GİRER.BUNU PERFORMANS TİPİ FİLTRE TOZLARI TAM SÜZEMEDİĞİNDEN ZAMANLA BOZAR BUNUDA ENGELLEMEK İÇİN FİLTRENİ SÜREKLİ YAĞLI TUTUP TEMİZLİĞİNİ YAPICAKSIN...
k&n performans filtre aldığımda kutu üzerinde kendinden yağlandığı yazıyordu, yani adamlar sanırım ilk yağlama işini yapıp paketleyip öyle satıyolar. O zaman ilk yağlama için gerek yok bu durumda. Ne zaman ki temizleme vakti gelir, o zaman da yağlama için gerekli malzemeleri alıp gerekli temizliği yaparım diye düşünüyorum o zaman. Yanlış mıyım?
quote:
ARKADAŞIM BU HAVA FİLTRESİ KUTUSUYLA GENELDE GAZ KELEBEĞİ ARASINDA OLUR VE İÇİNE 3-4 TANE KABLO GİRER.BUNU PERFORMANS TİPİ FİLTRE TOZLARI TAM SÜZEMEDİĞİNDEN ZAMANLA BOZAR BUNUDA ENGELLEMEK İÇİN FİLTRENİ SÜREKLİ YAĞLI TUTUP TEMİZLİĞİNİ YAPICAKSIN...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme