Şimdi Ara

k&n mi yed mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 2001 accent'ime k&n takmıştım da bu debimetre her araçta var mıdır, mesela benim araçta var mı? Valla ben eski filtreyi çıkarıp yerine bunu taktım, başka da bişey göremedim...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Ben de 2001 accent'ime k&n takmıştım da bu debimetre her araçta var mıdır, mesela benim araçta var mı? Valla ben eski filtreyi çıkarıp yerine bunu taktım, başka da bişey göremedim...???

Araç elektronik enjeksiyon sistemine sahipse %95 vardır...
  • K&N nin gerceini bulmaya dikkat et.
  • boru azda olsa ısınıyor..

maliyet - 60 ytl

k&n mi yed mi?
  • Peki bu debimetre nerdedir, nasıl anlıycaz taktığımız hava filtresinin ona zarar verip vermediğini?
    quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Ben de 2001 accent'ime k&n takmıştım da bu debimetre her araçta var mıdır, mesela benim araçta var mı? Valla ben eski filtreyi çıkarıp yerine bunu taktım, başka da bişey göremedim...???

• quote:

Peki bu debimetre nerdedir, nasıl anlıycaz taktığımız hava filtresinin ona zarar verip vermediğini?
    quote:

quote:

ARKADAŞIM BU HAVA FİLTRESİ KUTUSUYLA GENELDE GAZ KELEBEĞİ ARASINDA OLUR VE İÇİNE 3-4 TANE KABLO GİRER.BUNU PERFORMANS TİPİ FİLTRE TOZLARI TAM SÜZEMEDİĞİNDEN ZAMANLA BOZAR BUNUDA ENGELLEMEK İÇİN FİLTRENİ SÜREKLİ YAĞLI TUTUP TEMİZLİĞİNİ YAPICAKSIN...

• k&n performans filtre aldığımda kutu üzerinde kendinden yağlandığı yazıyordu, yani adamlar sanırım ilk yağlama işini yapıp paketleyip öyle satıyolar. O zaman ilk yağlama için gerek yok bu durumda. Ne zaman ki temizleme vakti gelir, o zaman da yağlama için gerekli malzemeleri alıp gerekli temizliği yaparım diye düşünüyorum o zaman. Yanlış mıyım?
    quote:

ARKADAŞIM BU HAVA FİLTRESİ KUTUSUYLA GENELDE GAZ KELEBEĞİ ARASINDA OLUR VE İÇİNE 3-4 TANE KABLO GİRER.BUNU PERFORMANS TİPİ FİLTRE TOZLARI TAM SÜZEMEDİĞİNDEN ZAMANLA BOZAR BUNUDA ENGELLEMEK İÇİN FİLTRENİ SÜREKLİ YAĞLI TUTUP TEMİZLİĞİNİ YAPICAKSIN...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.