Şimdi Ara

K.O NUN EN BÜYÜK HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPİMİZ KNİGHTONLİNE OYNUYORUZDUR YERİ GELDİĞİNDE DERSLERİ BİLE ASIYORUZ KNİGHT OYNAMAK İÇİN HERZAMAN BZİM İÇİN ÖN PLANDA OLUYOR AMA TAM YÜKSEK NOKTAYA GELİYORUZ NE OLDU TÜM EMEKLER GİDİYOR DERSLERDEN KAÇIP YADA 2 İNCİ PLANA KOYDUGUMUZ DERSLERİ NEKADAR BOŞLAMIŞIZ O AKLIMIZA GELİYOR YANİ KNİGHT I BOŞ YERE KASMIŞŞIZ BİRSENE BOYUNCA GİTTİ HAYATIMIZ EMEKLERİMİZ YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR TEK BİR YAZI EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTTİĞİNİ GÖSTERİYOR BİZE DİYORLAR KOXP YASAK DİYER OYUNCULARA HAKSIZLIK OLUYOR ŞUANA KADAR HERKEZ KOXP KULLANMIŞTIR KİMSE KOXPA HAYIR DEMEZ KOLAYI VARKEN YALANMI? SİZCE YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR HAYATIMIZIN BİTMESİ NEYLE OLUYOR?

DÜNYA KNİGHTONLİNE Yİ ARTIK SEVMEYENLER DERNEĞİ

• dersten önemlimi dersime bakarım daha iyi ben ko için fazla vakit harcama saten günde 4saat
  • günde 4 saat derscalısıyormusun
    quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

dersten önemlimi dersime bakarım daha iyi ben ko için fazla vakit harcama saten günde 4saat
  • BU USKO AMERİKAN FİRMASININ DEMİ EHE İŞDE AMERİKA S...... GELECEĞİNİZİ DESEM YERİDİR HERALDE ADMLAR KIRDI PARAYI SİZ SALAK SALAK KALDINIZ ORTADA
  • derslerimide yapıyorum knightımıda oynuyorum ama işte sonunda
  • sen bir yıl emek verdim diyon.. neden ban yedin durup dururkenmi yani... koxptan bugdan hileden yemişindir ban.. 1 yıl emek vermişin bıraksaydın illegal işleri.. kafanı daha cok vurursun.. sen mavi hapı almışın ama o kırmızı hapı fitil gibi verdiklerinde gercek dünyaya döneceksin vede gidenin sadece charının olmadıgını farkedeceksin... uyanın kağtırmayın bo oyuna o kadar... OYUN BU VE OYUN İÇİNDE YASAMIONUZ..
  • BU OYUNA VERDİN PARA KADAR GİT KARIYA KIZA YEDİR DAHA İYİ GEZ TOZ EĞLEN ALLAH ALHAH OYUN OYUN İLERDE OYUNMU KURTARACAK SİZİ
  • yazını tam olarak anlayamadım ama genel olarak yakınmalardan ve emeklerin boşa gitmesinden yakınan bir yazı gibi,

şimdi hayatta herşey seçimlerden ibarettir ve iyi veya kötü sonuçlarına seçimleri yapan kişiler katlanır,ko ya başladın kendi seçimindi,ko başlı başına bir oyun ve oyun zevk demektir malesef paranın karışmasıyla emek oldu,ben hep zevk olduğunu savunuyordum ama bu dev para yapma çarkı olmuş ki ana kaynak apttal demiyim oyuna kendini fazla kaptırmış ve ego tatminine giden kişiler dir,
    oyunda yasak olan şeyleri kullanıpta bunun için cezalandırılmak gayet doğaldır,ha arada sıyrılanlar da olacaktır,gerçek hayatta kaç tane suçlu yakalanıyor...yazmaya devam edersem çok örnek çıkar

bir albayın bize söylediği söz ile bitirmek istiyorum

"İnsan, hayatında her zaman yol ayırımlarına gelir,hangi yolu seçeceğiniz tamamen size bağlı ama unutmamanız gereken birşey var;seçtiğiniz yol KADERİNİZ olur."

• ko benim için 99. sırada
  • Sen demekki Koxpdan bann yedin ki bu konuşmayı yapıyosun ya bann yemeseydin ne olucaktı ? ?
  • quote:

ARKADAŞLAR HEPİMİZ KNİGHTonline OYNUYORUZDUR YERİ GELDİĞİNDE DERSLERİ BİLE ASIYORUZ KNİGHT OYNAMAK İÇİN HERZAMAN BZİM İÇİN ÖN PLANDA OLUYOR AMA TAM YÜKSEK NOKTAYA GELİYORUZ NE OLDU TÜM EMEKLER GİDİYOR DERSLERDEN KAÇIP YADA 2 İNCİ PLANA KOYDUGUMUZ DERSLERİ NEKADAR BOŞLAMIŞIZ O AKLIMIZA GELİYOR YANİ KNİGHT I BOŞ YERE KASMIŞŞIZ BİRSENE BOyunCA GİTTİ HAYATIMIZ EMEKLERİMİZ YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR TEK BİR YAZI EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTTİĞİNİ GÖSTERİYOR BİZE DİYORLAR KOXP YASAK DİYER OYUNCULARA HAKSIZLIK OLUYOR ŞUANA KADAR HERKEZ KOXP KULLANMIŞTIR KİMSE KOXPA HAYIR DEMEZ KOLAYI VARKEN YALANMI? SİZCE YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR HAYATIMIZIN BİTMESİ NEYLE OLUYOR?

DÜNYA KNİGHTONLİNE Yİ ARTIK SEVMEYENLER DERNEĞİ

samet.y

EMİN16
    Yüzbaşı

2 Mayıs 2007; 0:53:48

--------------------------------------------------------------------------------

dersten önemlimi dersime bakarım daha iyi ben ko için fazla vakit harcama saten günde 4saat

[/ DH WARRIOR CLUB \]

$eker Kız Hamdi
    Fun Club

speedferee
    Teğmen

2 Mayıs 2007; 0:56:44

--------------------------------------------------------------------------------

günde 4 saat derscalısıyormusun
    quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

### DH RONARKLI GENÇLER GUBU™ ###

__ExTaZiMeN__
    Çavuş

2 Mayıs 2007; 0:56:45

BU USKO AMERİKAN FİRMASININ DEMİ EHE İŞDE AMERİKA S...... GELECEĞİNİZİ DESEM YERİDİR HERALDE ADMLAR KIRDI PARAYI SİZ SALAK SALAK KALDINIZ ORTADA

titan55
    Onbaşı

2 Mayıs 2007; 0:57:46

derslerimide yapıyorum knightımıda oynuyorum ama işte sonunda

samet.y

ReDThunder
    Er

2 Mayıs 2007; 0:57:59

sen bir yıl emek verdim diyon.. neden ban yedin durup dururkenmi yani... koxptan bugdan hileden yemişindir ban.. 1 yıl emek vermişin bıraksaydın illegal işleri.. kafanı daha cok vurursun.. sen mavi hapı almışın ama o kırmızı hapı fitil gibi verdiklerinde gercek dünyaya döneceksin vede gidenin sadece charının olmadıgını farkedeceksin... uyanın kağtırmayın bo oyuna o kadar... OYUN BU VE OYUN İÇİNDE YASAMIONUZ..

Redd

__ExTaZiMeN__
    Çavuş

2 Mayıs 2007; 1:00:55

BU OYUNA VERDİN PARA KADAR GİT KARIYA KIZA YEDİR DAHA İYİ GEZ TOZ EĞLEN ALLAH ALHAH OYUN OYUN İLERDE OYUNMU KURTARACAK SİZİ

eri
    Yüzbaşı

2 Mayıs 2007; 1:01:55

yazını tam olarak anlayamadım ama genel olarak yakınmalardan ve emeklerin boşa gitmesinden yakınan bir yazı gibi,

şimdi hayatta herşey seçimlerden ibarettir ve iyi veya kötü sonuçlarına seçimleri yapan kişiler katlanır,ko ya başladın kendi seçimindi,ko başlı başına bir oyun ve oyun zevk demektir malesef paranın karışmasıyla emek oldu,ben hep zevk olduğunu savunuyordum ama bu dev para yapma çarkı olmuş ki ana kaynak apttal demiyim oyuna kendini fazla kaptırmış ve ego tatminine giden kişiler dir,
    oyunda yasak olan şeyleri kullanıpta bunun için cezalandırılmak gayet doğaldır,ha arada sıyrılanlar da olacaktır,gerçek hayatta kaç tane suçlu yakalanıyor...yazmaya devam edersem çok örnek çıkar

bir albayın bize söylediği söz ile bitirmek istiyorum

"İnsan, hayatında her zaman yol ayırımlarına gelir,hangi yolu seçeceğiniz tamamen size bağlı ama unutmamanız gereken birşey var;seçtiğiniz yol KAderiNİZ olur."

turkishrap
    Er

2 Mayıs 2007; 1:09:50

ko benim için 99. sırada

AlayınaKS kralınaWS

KobeİsBacK
    Çavuş

2 Mayıs 2007; 1:12:21

Sen demekki Koxpdan bann yedin ki bu konuşmayı yapıyosun ya bann yemeseydin ne olucaktı ? ?

Charımdan Bir Ss...
    http://img340.imageshack.us/my.php?image=asdasdasyx5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şif®e -- 2 Mayıs 2007; 1:16:35 >

• gm nin a.q artık yeter
  • DÜNYA BOŞŞ HAYAT BOŞŞ BEN DÜNYANIMI VE HAYATIMI KARARTIM KO BOKUNA a.q KOSUNUN BOKUNA
    ELİME 1 HALT GEÇMEDİ YOL YAKINKEN GELİN DÖNÜN SİZ BU SEVDADAN HAYATINIZI 1 OYUN İÇİN KARARTMAYA DEGMEZ

" HER KİM NE EDER KENDİNE EDER"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.