Bildirim
^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
7700k kullanıyorum 5GHz için stabiliteyi 1.39V da yakaladım. Normal mi ? :)
-
hocam işelmciden işlemciye degişmektedir v.aralığı stabilse sorun yok nekadar az az v. okadar az ısı bu işler sanş işi -
boşta 38 derece stress testinde 65-85 derece aralığında gidip geliyor. Bu değerler için yorumunuz nedir ? :) Kusura bakmayın vaktinizi alıyorsam :) Bu oc işlerinde yeniyim biraz -
Hangi test progrsmi mesela birde kullandiginiz sogutma nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel extreme tuning'den yaptım testi. Soğutucum NZXT Kraken x62 -
x62 iyi ama ısılar yine bi tık yüksek oda voltajdan kaynaklı azdaha düşürmeyi denedinmi -
-
-
naptın dinçer 5.2 he
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 2 Mart 2018; 0:25:24 > -
4790K + sıvı metal delid+ corsair h80i 4.8 GHz 1.390V 68 derece max.
5 Ghz denedim 1.49V ta kadar sistem açıldı ancak kararlılık testlerinde stabilite yakalayamadım. 75 dereceyi geçmedi. 1.5V üstüne de çıkmaya gerek görmedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Yaz hocam 8700K -
degerleri görelim -
İ5 8600K aldım Z370 Tomahawk alıp soğutucu MSI Core Frozr L mevcut +gtx1070 var
vs650 corsair psu var oc yapmayı düşünüyorum daha önce yapmadım güç kaynağı yetermi -
yeter üstadım -
-
arkadaşlar selam iyi forumlar
i5 4690k - msi z97 pc mate 16 gb 1600 mhz ram gtx 980 sahibiyim işlemcimi stok fanla kullanıyorum ; bilgisayarda yaptığım şey oyun oynamak ve öyle de devam edecek
günde 1 saat :)
sorum şu stok fala kullandım onca yıl hiç sıcaklık bakmazdım ama pubg de fps daha çok olması lazım derken ısındaığını farkettim işlemcinin 80-90 arasına geliyor hemen 95 i gördüm
fan alsam performansı artarmı sistemimin ? ( yani soğursa işlemci fps droplar azalırmı ) oc ile de 4.2 felan yapsam performansı artarmı acaba ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X