Şimdi Ara

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
17
Favori
24.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F@ruk

4790K @ 5GHz 1.325V, Batch: X439B317

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^

Bende 4790k 5ghz çıkardım 1.35 v ile üretim yeri viatnam ama cooler master 120xl kullanıyorum bu sıvı soğutmaların görültüsü pompa sesi beni deli ediyor.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    kodunuda paylaşırsanız seviniriz hocam
  • Mavi ekran yedim stress testte

• trktlh kullanıcısına yanıt
    yemesen iyiymiş emme
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    BX80646174790K

4.4 ghz 1.15 voltaj ile stabil kullanıyorum 1.320-1.320 civarı voltajlada 5 ghz stabil kullanabiliyorum çok iyi o.c oluyor.
    ekliyorum
    Teşekkürler
  • önce soğutucu alıp stok fandan kurtulayım sonra adam akıllı OC yapmayı bi öğreneyim geliyorum i7 4790K var malezya üretimi
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    bekleriz hocam
  • Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?
    K serisi olmayanları dışlayan bu kulübü kınıyorum şaka bir yana valla işten anlayanlar belli güzel değerler çıkmış
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    yani hocam amaç zaten bu hangi kodlu işlemciler iyi onları bi arada toplamak bu konu herkes için yararlı olur hocamk serisi işlemci almak isteyen burdan yardım alabilir
  • hocam aslında fark yok ama bazı seriler nedense o.c potansiyeli iyi oluyor bizim amacımızda hangi kodlu işlemciler daha iyi o.c oluyor onu bilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?

Vietnam üretim yeri olan 4790k lar çok iyi o.c oluyor örneğin 1.320 voltaj ile 5 ghz ye çıkabiliyorsun yada 1.15 voltaj ile 4.4 ghz çıkabiliyorsun.
    bu gidişle bi vietnam da bn alacam vurucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Soğutucu testlerinde kullandığım 2500K 1.5V ye daha fazla dayanamayıp garantisi tam dolmak üzereyken nalları dikti ve yenisiyle değişti.

Hocam valla " Güçlerimizi birleştirip OneTreeHill arkadaşımıza bir 4790K alalım" başlıklı bir konu açıcaktım :) Şaka bir yana bugüne kadar sende iyi sabrettin işlemcide. Neyse iyi denk gelmiş hayırlı olsun sıfır işlemcin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?

Vietnam üretim yeri olan 4790k lar çok iyi o.c oluyor örneğin 1.320 voltaj ile 5 ghz ye çıkabiliyorsun yada 1.15 voltaj ile 4.4 ghz çıkabiliyorsun.

Bakın yapmayın etmeyin beni gaza getirmeyin.Alacam 4790k.Bırakın skylake ı beklim sakin kafamla : ))
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Sicakliklar ne kadardi peki o voltajda?80 gecmemisse super 3.cu ve 4.cu nesillerden iyi 5.nesiller sicaklik termal yapi bakimindan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    hep öyle diyoruz balalım bekleyip görücez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.