Bildirim
^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kodunuda paylaşırsanız seviniriz hocam -
-
yemesen iyiymiş emme -
-
ekliyorum -
Teşekkürler -
önce soğutucu alıp stok fandan kurtulayım sonra adam akıllı OC yapmayı bi öğreneyim geliyorum i7 4790K var malezya üretimi -
bekleriz hocam -
Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ? -
K serisi olmayanları dışlayan bu kulübü kınıyorum şaka bir yana valla işten anlayanlar belli güzel değerler çıkmış -
yani hocam amaç zaten bu hangi kodlu işlemciler iyi onları bi arada toplamak bu konu herkes için yararlı olur hocamk serisi işlemci almak isteyen burdan yardım alabilir -
hocam aslında fark yok ama bazı seriler nedense o.c potansiyeli iyi oluyor bizim amacımızda hangi kodlu işlemciler daha iyi o.c oluyor onu bilmek -
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?
Vietnam üretim yeri olan 4790k lar çok iyi o.c oluyor örneğin 1.320 voltaj ile 5 ghz ye çıkabiliyorsun yada 1.15 voltaj ile 4.4 ghz çıkabiliyorsun. -
bu gidişle bi vietnam da bn alacam vurucam -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Soğutucu testlerinde kullandığım 2500K 1.5V ye daha fazla dayanamayıp garantisi tam dolmak üzereyken nalları dikti ve yenisiyle değişti.
Hocam valla " Güçlerimizi birleştirip OneTreeHill arkadaşımıza bir 4790K alalım" başlıklı bir konu açıcaktım :) Şaka bir yana bugüne kadar sende iyi sabrettin işlemcide. Neyse iyi denk gelmiş hayırlı olsun sıfır işlemcin . -
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil35
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?
Vietnam üretim yeri olan 4790k lar çok iyi o.c oluyor örneğin 1.320 voltaj ile 5 ghz ye çıkabiliyorsun yada 1.15 voltaj ile 4.4 ghz çıkabiliyorsun.
Bakın yapmayın etmeyin beni gaza getirmeyin.Alacam 4790k.Bırakın skylake ı beklim sakin kafamla : )) -
Sicakliklar ne kadardi peki o voltajda?80 gecmemisse super 3.cu ve 4.cu nesillerden iyi 5.nesiller sicaklik termal yapi bakimindan!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep öyle diyoruz balalım bekleyip görücez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X