Şimdi Ara

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
17
Favori
24.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skylike larda hem ddr3 hem ddr4 bellek kullanilabilecek deniyor oyle olursa super olur birde termal yapi ve overclockta iyi olursa tadindan yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 7 Mayıs 2015; 10:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Sicakliklar ne kadardi peki o voltajda?80 gecmemisse super 3.cu ve 4.cu nesillerden iyi 5.nesiller sicaklik termal yapi bakimindan!

Soğutma tarihi eser sunbeam var.tek fanlı ufak soğutma.bf4 de 80-85 leri görüyor.Malum sıcaklarda iyice arttı havalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Beyler benim 4790k malezya malı. Vietnam ile arasındaki tek fark üretim yerimi başka farklar var mı ?

Vietnam üretim yeri olan 4790k lar çok iyi o.c oluyor örneğin 1.320 voltaj ile 5 ghz ye çıkabiliyorsun yada 1.15 voltaj ile 4.4 ghz çıkabiliyorsun.

Bakın yapmayın etmeyin beni gaza getirmeyin.Alacam 4790k.Bırakın skylake ı beklim sakin kafamla : ))

Aslında bende bekliycektimde sonrada bekle bekle nereye kadar skylake çıkacak sonra gene başkasını bekle ömrümüz bitti beklemeketen aldım gitti

• yani hocam en mantıklısı o ha çok iyi çıkar sorun degil elindekini satar yine alırsın
  • Bu kodları nereden öğreniyoruz, hangi program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bu kodları nereden öğreniyoruz, hangi program?

işlemci kutusunda yazıyor.
  • İ7 2600K 4.6Ghz - 1.32V (Asus Sabertooth P67 Anakart ile)
    Rahat 5.0+ olur ama gerek yok o kadar heyecana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 4 Mayıs 2015; 21:56:54 >
  • Bu sıvı sogutmaların hepsinde gurultu ve pompa sesi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    budegerleri ekleyimmi hocam
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    fan kontrolcu ile kullanırsan istedigin gibi ayarlarsın hocam pompa ve fanları
    corsairlar sivi sogutmalar gayet sessiz ama silverstone vardi bizim arkadaşta pompasi pancar motoru gibi zong zong ediyordu kasa titriyordu
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    ben anakarttan ayarliyorum anakarta 12 fan bagli sikintisiz kullaniyorum kanka
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    en son 4.7 ghz oldu daha yukarı denemeye korktum

i7 4790k kodu da l ile başlıyor

http://i.hizliresim.com/EY6z7Z.jpg

http://i.hizliresim.com/mP7rV0.jpg
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    kodu alsak daha iyi olacak hocam kutunun üstündede yazar
  • hocam size ve diğer arkadaşlara da sorayım ben 8350 kullanıyordum 4.7 de hyper 412S kule tipi soğutma kullandım hem iyi soğutuyordu hemde çok sesli çalışmıyordu

şimdi 4790K almayı düşünüyorum fakat cpu soğutucu konusunda kararsızım tekrar kule tipi mi alayım sıvı soğutma mı ?
    hangisi oc için mantıklı olur tabi sizin dediğiniz gibi fan ve pompa sesi ayarlanabiliyorsa daha iyi
    corsair h105 öneririm digerlerini kullandım içinde en güzeli h105 diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

budegerleri ekleyimmi hocam

Gaza geldim hafta sonu 5+ için denemeler yapıcam duruma göre onu ekleriz.

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
  • İ5 4690K - 1.275V 4.6Ghz
    Batch: VIETNAM X439B421
    IDLE: 30 C , LOAD 60 C (Soğutma: Deep Cool Maelstrom 120K Sıvı Soğutma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenWards -- 6 Mayıs 2015; 0:31:15 >

• 3570k 4.5 Ghz 1.275v
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.