Şimdi Ara

k2 den yeni bir açıklama!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sürekli özür diliyorlar ama icraat yok gene dc gene sorunlar gene ızdırappyeter artık yaa bekle bekle nereye kadar
  • Masal Okuyor..
  • Orjinalden alıntı: Lathes

herşeye muhalefet olmak istemezdim ama bişi söylemek istiyorum,ö.evran arkadaşımız başka bir forumun moderatörü ve bu açıklamalar ana sayfaya indiği anda kendi forumununa çevirmesini yapıyor ve koyuyor,merak ederim hep buranın mod ları ne yapar :) yahu şuna bak bu foruma gelen çevirmeler başka bir forumdan geliyor brother saolsun yine getiriyor bence burayada acilen bu işleri yapıcak birileri lazım gerçekden iyi bir forum olması için..

dh moderatörleri ne yapmıyor söyleyim mi?
    kendi üyelerini hackletmiyor.
    e-xbilgiye bak modlarından biri hilal ve kendi keylogerlı koxlarını forumuna koyuyor böyle şerefsizlik mi olur.
    anasayfaya bak modlarımız insanların sorunlarıyla nasıl ilgililer.
  • inş yapabilabilir oyun
  • k2den klasikler
  • Hileyi Önliyeceklermiş lol Oyunda her şeyin bi bugı var Ancak Oyunu Baştan Yazarlarsa olabilir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lathes
    herşeye muhalefet olmak istemezdim ama bişi söylemek istiyorum,ö.evran arkadaşımız başka bir forumun moderatörü ve bu açıklamalar ana sayfaya indiği anda kendi forumununa çevirmesini yapıyor ve koyuyor,merak ederim hep buranın mod ları ne yapar :) yahu şuna bak bu foruma gelen çevirmeler başka bir forumdan geliyor brother saolsun yine getiriyor bence burayada acilen bu işleri yapıcak birileri lazım gerçekden iyi bir forum olması için..

Dh nin buyumesinin sebeplerinin en önemlilerinden biride bu aslında ama
    sen dunyayı sadece kendi gözünle göryorsun.
    Kurbaga dunyayı sadece kendi cukurundan görebildigi kadar zannedermis.
    BUrası sadece ko bölümünden ibaret deildir.
    BU forum Türkiye' nin nin enlerinin yasanıldıgı bir forumdur ama sen göremiyorsan diyebilecek hicbir sey yok zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 13 Nisan 2007; 14:38:38 >

• bekle beklede nereye kadar bekliyelim yeter yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: Lathes

Dh nin buyumesinin sebeplerinin en önemlilerinden biride bu aslında ama
    sen dunyayı sadece kendi gözünle göryorsun.
    Kurbaga dunyayı sadece kendi cukurundan görebildigi kadar zannedermis.
    BUrası sadece ko bölümünden ibaret deildir.
    BU forum Türkiye' nin nin enlerinin yasanıldıgı bir forumdur ama sen göremiyorsan diyebilecek hicbir sey yok zaten....

emın ol dıer frm larda bole ama boswer sen nasıl dıosan öle olsun , bence bole oyuna gırememek cok ii oluo (gercı ben koxla gırıom da ^^) adamlar ronark ı acmadan once 3 gun oyuna gıremedık gırdık baktık tertemız serwer koxp u saymazsak dupe kalktı bıkere ^^ ne bıleyım bu seferde koxp u (bıraz zor ama ^^) kaldırırlarsa amma manyaq olur

• beyler oyun biter bug bitmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.