Şimdi Ara

k2 den yeni bir açıklama!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

First off, I wanted to personally apologize for any instability or connectivity issues you may have experienced in the past couple weeks. As a fellow gamer, I understand the frustration of not being able to play when you want, and having your gaming interrupted when you are in the thick of battle. It's because of this frustration (trust me, my whole team is frustrated) that I felt I need to give you an explanation on this issue:

As we all know, Knight Online has been popular for well over a year now, but recently, the interest in playing Knight Online has skyrocketed around the world, exploding with record numbers in users and new registrations. I admit this growth was a challenge initially to us, as our whole company strived to support an army of hardcore players, however, since the rise, we have hired scores of new people, bought considerable amounts of high-end hardware and worked day and night to bring you a new level support and stability.

I know you have read posts before about things improving, but please believe me now when I tell you now that things WILL get better in a short amount of time in both service and stability. This includes smaller maintenance times, better connectivity and in the game, you can count on more GM's with new and fun events, and new patches that will block out cheating and give you new content to explore.

Knight Online is continuing to grow, and with that growth, you can be safe in knowing that you will have a large and dynamic community to play with for years to come.

Thank you all so much for your patience and I hope to see you all online.

Sincerely yours,

Theodoric
    Producer of Knight Online

k2nin yapımcısından bu açıklama gelmiş.İngilizcesi iyi bir arkadaşı çevirmesini bekliyoruz

• bilen yokmu yaw bende merak ettim şimdi...
  • Yokmu Ing. si olan :D

Ingılızce dersınden kacmasaydım keske ^^
  • Öncelikle ben sizlerden geçtiğimiz 2 haftadır süregelen kararsız bağlantı problemleri için özür dilerim. Bir oyuncu olarak, ben sizlerin istediğiniz zaman oyunu oynayamamanızı, oyunun en güzel yerinde bağlantınızın kopmasını ve sıkıntılarınızı anlıyorum. Benim bu problemlerden dolayı sizlere bir açıklama yapmam gerekli.

Hepimizin bildiği gibi KnightOnline geçmiş bir yil boyunca popüler oldu ve internet üzerinden oynanan oyunlar içerisinde en çok sevilen oyun olarak dünyayı sardı. Kullanıcılar ve yeni kayıtlarla oyuncular rekor sayılara ulaştı. Ben bu büyüme ile, bizim tüm şirketimizin, bütün oyuncuları desteklemeye çabaladığını bilmenizi isterim. Bu büyümeden sonra biz birçok yeni çalışma arkadaşlarını işe aldık, en iyi ve en son donanımları satın alarak sizlere daha iyi hizmet sunmak için gece gündüz çalıştık.

Sizin daha önceki problemlerde okuduğunuz mesajları biliyorum, ama şimdi ben inandığım için size bu problemlerin kısa zamanda düzeleceğini söylüyorum. Oyun içerisindeki küçük bakımlar ve GM ler ile oyunu daha eğlenceli bir hale getireceğiz. Yeni yamalar ilede hileyi önleyecektir.

Knight büyümeye devam ediyor ve bu büyümeyle birlikte yıllar boyunca oynanması için büyük ve dinamik bir ekibe sahip olduğumuzu bilmekte emin olabilirsiniz.

Hepinize sabrınız için çok teşekkür ederim ve ben hepinizi her zaman Knight ta görmeyi umuyorum.

Saygılarımla
    Theodoric
    Knight Online Üreticisi

alıntıdr
    (ceviren : Ö. Evran )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother-II -- 13 Nisan 2007; 10:23:29 >

• tam çeviriyodum aklıma geldi çevirmem gereksiz olur dimi ? size oyuna girdim filan demek lazım:) çevirmiyorum anasını satıyım özelden soranlar olursa söyleyebilirim ne yazdığını..
  • demmeki baya bi süre olmicak oyun
  • ohooo çok duyduk bunları laf değil icraat lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brother-II

Öncelikle ben sizlerden geçtiğimiz 2 haftadır süregelen kararsız bağlantı problemleri için özür dilerim. Bir oyuncu olarak, ben sizlerin istediğiniz zaman oyunu oynayamamanızı, oyunun en güzel yerinde bağlantınızın kopmasını ve sıkıntılarınızı anlıyorum. Benim bu problemlerden dolayı sizlere bir açıklama yapmam gerekli.

Hepimizin bildiği gibi KnightOnline geçmiş bir yil boyunca popüler oldu ve internet üzerinden oynanan oyunlar içerisinde en çok sevilen oyun olarak dünyayı sardı. Kullanıcılar ve yeni kayıtlarla oyuncular rekor sayılara ulaştı. Ben bu büyüme ile, bizim tüm şirketimizin, bütün oyuncuları desteklemeye çabaladığını bilmenizi isterim. Bu büyümeden sonra biz birçok yeni çalışma arkadaşlarını işe aldık, en iyi ve en son donanımları satın alarak sizlere daha iyi hizmet sunmak için gece gündüz çalıştık.

Sizin daha önceki problemlerde okuduğunuz mesajları biliyorum, ama şimdi ben inandığım için size bu problemlerin kısa zamanda düzeleceğini söylüyorum. Oyun içerisindeki küçük bakımlar ve GM ler ile oyunu daha eğlenceli bir hale getireceğiz. Yeni yamalar ilede hileyi önleyecektir.

Knight büyümeye devam ediyor ve bu büyümeyle birlikte yıllar boyunca oynanması için büyük ve dinamik bir ekibe sahip olduğumuzu bilmekte emin olabilirsiniz.

Hepinize sabrınız için çok teşekkür ederim ve ben hepinizi her zaman Knight ta görmeyi umuyorum.

Saygılarımla
    Theodoric
    Knight Online Üreticisi

alıntıdr

herşeye muhalefet olmak istemezdim ama bişi söylemek istiyorum,ö.evran arkadaşımız başka bir forumun moderatörü ve bu açıklamalar ana sayfaya indiği anda kendi forumununa çevirmesini yapıyor ve koyuyor,merak ederim hep buranın mod ları ne yapar :) yahu şuna bak bu foruma gelen çevirmeler başka bir forumdan geliyor brother saolsun yine getiriyor bence burayada acilen bu işleri yapıcak birileri lazım gerçekden iyi bir forum olması için..

• Beyler sabradersek oyun manyak güzel olacak. Hileler kalkacakmış, kopx, dupe v.s daha ne istiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilteber05

Beyler sabradersek oyun manyak güzel olacak. Hileler kalkacakmış, kopx, dupe v.s daha ne istiyoruz.

beklemekmi pffffff..................
  • İlk olarak, internet üzerinde oyuncuların olduğu kulak şövalyesi, ben, herhangi bir kararsızlık için şahsen özür dilemeyi istedim, veya bağlayıcılık, senin, geçmiş çift haftasında geçirmiş olabildiğini çıkarır. Diğer bir kumar oynacı olarak, ben, senin, istediğin zaman oynayamamanın boşa uğraşı anlarım, ve senin, muharebenin karmaşasında olduğun zaman senin kumar oynamanı kesilmiş yapmak. Benim (Bana güven, benim tüm takımım, boşa çıkarılır), benim, sana bu çıkışta bir açıklamayı vermeye ihtiyaç duyduğumu hissettiğim bu boşa uğraştan dolayıdır:

Hepimizin, bildiğimiz gibi, internet üzerinde şövalye, şimdi iyi bitmiş bir yıl boyunca popüler oldu, ama geçenlerde, şövalyeyi internet üzerinde oynamakta ilgi, dünyanın etrafında birden yükseldi, kullanıcılar ve yeni kayıtlarda rekor sayılarla patlatmak. Ben, bu büyümenin, önce, bizim tüm şirketimizin, sert oyuncuların bir ordusunu desteklemeye çabaladığı gibi bize bir meydan okuma olduğunu itiraf ederim, ne kadar da yükselişten beri, biz, bir sürü yeni insanları kiraladık, yüksek-son donanımının oldukça büyük miktarlarını satın aldık, ve sana yeni bir düzey desteği ve kararlılığı gece gündüz getirmeye çalıştık.

Ben, senin, daha önce geliştiriyor olan şeylerin hakkında direkleri okuduğunu bilirim, ama lütfen şimdi benim, şeylerin, her iki hizmet ve kararlılıkta zamanın kısa bir miktarında daha iyi olacak olduğu düşünülürse sana söylediğim zaman bana inanırım. Bu, daha küçük bakım zamanları, daha iyi bağlayıcılığı kapsar, ve oyunda, sen, yeni ve eğlence olayları daha GM'in güvenebilirsin, ve yeni senin, keşfetmeyi tatmin ettiğini dolandırmak ve vermenin şeklini çizecek olan yeni yamalar.

İnternet üzerinde şövalye, büyümeye devam ediyor, ve o büyümeyle, sen, kendisiyle senin, gelmeyi yıllar boyunca oynaması için büyük ve dinamik bir topluma sahip olacak olduğunu bilmekte emin olabilirsin.

Hepinize senin sabrın için çok fazla teşekkür ederim, ve ben, hepinizi internet üzerinde görmeyi umarım.

Saygılarımla, internet üzerinde şövalyenin Theodoric üreticisi
    BU

• yaw bunlarda oyunu düzeltceklerine paso açıklama yapıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lathes

quote:

Orjinalden alıntı: Brother-II

Öncelikle ben sizlerden geçtiğimiz 2 haftadır süregelen kararsız bağlantı problemleri için özür dilerim. Bir oyuncu olarak, ben sizlerin istediğiniz zaman oyunu oynayamamanızı, oyunun en güzel yerinde bağlantınızın kopmasını ve sıkıntılarınızı anlıyorum. Benim bu problemlerden dolayı sizlere bir açıklama yapmam gerekli.

Saygılarımla
    Theodoric
    Knight Online Üreticisi

alıntıdr

herşeye muhalefet olmak istemezdim ama bişi söylemek istiyorum,ö.evran arkadaşımız başka bir forumun moderatörü ve bu açıklamalar ana sayfaya indiği anda kendi forumununa çevirmesini yapıyor ve koyuyor,merak ederim hep buranın mod ları ne yapar :) yahu şuna bak bu foruma gelen çevirmeler başka bir forumdan geliyor brother saolsun yine getiriyor bence burayada acilen bu işleri yapıcak birileri lazım gerçekden iyi bir forum olması için..

belki ordaki mod arkadaş bu siteye de kayıtlıdır

burdaki modlar ne yapıyor bilmiyorum ( Bilsemde söylemeye yetkim yok herhalde )

• ulan 3 yıldır aynı masal..özür diliomuş ne özür dilicen lan bnm gold pre parasının yarısı boşa gitti
  • Artik cok da fifi yani 18 gun premium um vardi bu problemler basladiginda bu gun itibariyle 6 gun kaldi,kim pre alirsa alsin ben bundan sonra para vermem bu oyuna,hakkimda sorumlularina haram olsun, bu yeter zaten onlara.
  • güzel açıklama yapılmış. zaten girilmeyen süreleri de ek olarak premumlara ekleniyor. zaten hile koxp dupe gibi programlarla uğraşmaktan oyun kitleniyor. dilerim kısa zamanda çözüme ulaşırlar.
  • yeter artık
  • Ben daha 2 gün önce pre aldım oynuyamadım tam 3 gün gitti öle
  • OLAN ZATEN BİZİM PRE LERE OLUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilteber05

Beyler sabradersek oyun manyak güzel olacak. Hileler kalkacakmış, kopx, dupe v.s daha ne istiyoruz.

b*k kalkar gene cıakrırır bu ,erefsizler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.