Hacklenen charım için k2 e ticket attım ve rollback istedim.Aldıgım cevap üzgünüz elimizden bişi gelmez oldu.Ben bu oyun için her ay premium aldım ve bugüne kadar 20 000 knight cash aldım ve bunları onlarada söyledim.Ama artık k2 öle bi duruma gelmiş ki müşterisi felan da umurunda diil.Bugüne kdr onlara kazandırdığım paralara yanıyorum.Adamlar artık müşteri felan dinlemez olmuş.Kısacası diyeceğim şu siz de bu b.o.k tan oyuna para veriorsanız gb vs... alıyorsanız.Pre.. alıorsanız durdurun alımlarınızı.Çünkü müşteri memnuniyetini hesaba katmayan bir firmanın oyununu oynamak cidden salaklık bence.Yanıorum bugüne kdr bu oyun için uykusuz geçirdiğim gecelere saygılarımla.....
s. bile takmıyor kimseyi k2 zaten oyunu kimsenin bırakamıyacagını biliyor
şerefsizlikten başka hiçbişey deil
bır kaçtopıcte yazdım bunla ılgılışeyler emek verenlerı vuruyor k2 şuan senelerce premıum alan vefakar kullanıcılarının sorunlarını çözmekten uzak dedığım gıbı serverlardakı kışılerın %70ı cafede uyutulan gencler gerısı de evden bağlanan genelı vasıfsız kişiler oyüzden bu duruma için gıtmesın BLADETHEMASTER. şuan başlarını toprağa gömmuşler herkezı hacker ve sahtekar konumunda göruor k2 ozaman şuan için kımsenın garantisi yok öyle görünuor.
quote:
Orjinalden alıntı: DiyV
s. bile takmıyor kimseyi k2 zaten oyunu kimsenin bırakamıyacagını biliyor
öle bi bırakırlar ki ...
fakat bırakmak yerine
k2 ye kotuluk olsun die koxp falan ne varsa yapıolar
Sizdaha durun Bakalım AdamLar ilerde Sadece paralı uyelere oynıcaklar .Parasız ueyelere 2 saat oynama hakkını Tanıncak Bakın görüürün..
quote:
Orjinalden alıntı: iletisim_rezer
Sizdaha durun Bakalım AdamLar ilerde Sadece paralı uyelere oynıcaklar .Parasız ueyelere 2 saat oynama hakkını Tanıncak Bakın görüürün..
merak etme gene bi açığını bulup oynarız
valla ben parayla gb alanları kınıyorum..babaları cok zengınse bı sey dıyemeyız. ama premıum ıcın ayda 12 m (vs.vs.vs) oyuna gırmeye calsımak ıcın strese degmez.12 m neye vermıyrouz kı..ama bunu dısında 5 kurus vermem bu oyuna verenede hak vermem.. sadece oyun mu..zevkıne..o kadar.
yakında LOTRO gelecek arkadaşlar ilkbaharı bekleyin. sözüm kaliteli ve kişilikli mmorpg oyuncularına ve Tolkien hayranlarına..
bu durum biraz '' karınca dağa küsmüş dağın haberi yok'' gibi oldu k2 nasıl olsa parasını kazanıyor, zaten şimdi presi olmayanlar serverlara çok zor giriyor ve pre almak zorunda kalıyorlar. bunun için k2 takmıyo bizleri
Boşuna ugraşmayın artık ROLLBACK kalktı ve çok ama çok zor atıyorlar. Onun yerine classa uygun item veriyorlar ve lvl göre. Mesela ben 71 lvl wariorum ve bana +6 shell set +6 raptor ve +8 takı set veriyorlar.
ASİ*WİSH ben rollback istedim hayır dedi itemlerden bazılarını verin dedim yine hayır diyolar.Ya +6 set verse razıyım ona da ama vermiorlar.Bir de o kdr para kazandırdım.Hadi anladım para vermeden oynıyanlara yardım etmiolar.Bari pre ile cash alan birine yardım etsinler.Zaten sorun da bu artık paralı parasız nasıl oynarsanız oynayın k2 kimseyi takmıyor.
Oynamayın şu pislik oyunuuuu
Bundan sonra dürüst oyun yok. Premiumsuz giriş programı kullanıyorum, dupeyi şuan araştırıyorum baya bişeyler buldum. Sizde kullanın resmen enayi yerine konuyoz
Şahsen ben pek memnun degilim ne zaman ticket atsam cogunun cevabı oto cvp geliyor
Haklısınız valla bende artık dupe yi araştırıorum bir daha ne pre. alırım ne cash. dupe yi bulunca da burda yayınlıcam amaç kimsenin hakkı yenmesin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme