Şimdi Ara

k2 ye yasak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kişi dün veya bugun ben pre aldım dese ozelliklede bugün aldım dese içim rahat etcek ama o kişi halen yok
  • kardeşim hükümet önce imf yi göndersin ondan sonra bize karışsın bunun gibi saçma konular açmayın artık
  • De Get
  • Saçma diyen ileri akıllılar you toube yi yasaklayan bi zihniyeti nasıl unutur veya dünyadan haberi yok..
  • Click and Buy aracılığı ile sen kendi kartını kullanarak hür iradenle alışveriş yapıyosun.Dediğinizin olabilmesi için click and buy da Türk kredi kartlarının iptali olması gerek öncelikle.Yani hükümetten resmi yazı click and buy a gidicek.Türk bankalarının kredi kartlarının üyeliklerinin iptalini isteyecek önce.Sizce böyle bi uygulama mümkünmü ? Elalem Mars tan demir çıkarmaya çalışıyo oralara koloni kurarmıyız araştırmalarını yapıyo.Fazla söze gerek yok.

Youtube yasağıda çok komikti.Ordaki konu tamamıyle tepki konulacak cinstendi kesinlikle de şerefsizliğin daniskasıydı.Ancak gizliweb üzerinden yine youtube ye erişim gerçekleşiyodu.Yani yasaklardaki uygulamalarda komik...Bu bana bi kaç sene önce polislerin internet cafedeki zararlı sitelere girilmişmi diye yaptıkları kontrolleri aklıma getirdi.Onlara sadece bir klikle tüm pc lerdeki history yi silebileceğimi öğrettikten sonra kendileride yaptıkları uygulamaya gülmüşlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 31 Mart 2007; 14:53:06 >

• yalannn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

Click and Buy aracılığı ile sen kendi kartını kullanarak hür iradenle alışveriş yapıyosun.Dediğinizin olabilmesi için click and buy da Türk kredi kartlarının iptali olması gerek öncelikle.Yani hükümetten resmi yazı click and buy a gidicek.Türk bankalarının kredi kartlarının üyeliklerinin iptalini isteyecek önce.Sizce böyle bi uygulama mümkünmü ? Elalem Mars tan demir çıkarmaya çalışıyo oralara koloni kurarmıyız araştırmalarını yapıyo.Fazla söze gerek yok.

bu yazarken baya zorlanmışsın hakikaten bu kadar uğraşmasına gerek yok ko'nun türk telekom ağında erişimini kaldırır kimsede oynayamadığı oyuna para yatırma lüx'ünde bulunmaz

• her servarlara reset atılınca bu tür konular acmayın lütfennn
  • cafeciye sordum 2dk önce almış bi çocuk
  • görürsem sölerim biz alamayız artık tayyip erdogan alırasas olur preden gelen 1k cashlede cash kıyafetini alır korumalı tayyip olur muhahahahahah

• serverlar reset atılınca açmadım az once konusurken cafe sahıbı arkadasım artık pre alamıyoz dedi. Ama içinizden birisi bunu denemedi. Veya aldıkları yere sormadı. Bakın yorum ayrı bi şey benim beklentim ayrı ben içinizden birisi bunu garantiye alsın ve sorsun veya bugun alan varmı ögrensin dedim. Konu kapansada olur ben arastırırım konuyu.
  • güncel konu halen. Diger bi KESN den satış yapana sordum 10 sn once ve k2 ye odeme yapılamıyor dedi. Emın olun bence konusurken atmayın kafadan araştırın öyle konusun.
  • bnm para wermem hükümete batıyo mu
  • saçmalık ya olmaz
  • bence olmaz oyle bısey anca türk ıp lerıyle gırmeyı yasaklarlar sıteye ama bızde yabancı ıp ıle gırerız
  • ßöyle Bişey Olsa K2 yakın Sürede Batar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 31 Mart 2007; 15:46:14 >
  • arkadaşım seni keklmeiş o çok güvendiğin abin çünkü devlet benim cebimdeki paraya nasıl karışır saçmalama ister karıya giderim ister oyuna yatıorım böle bişi olabilirmi biraz mantıklı düşün ve bu forumda gereksşiz konu açma şurda hepimiz adam akılllı forum tadı alalım belli yaşlara gelmiş insaanlarız çocuk çocuk işler le kimsenin kafasını ağrıtmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_Warrior

quote:

Orjinalden alıntı: desing by

saçma
    biz türk hükümeti aracığılıyla almıyoruz pre yi.
    paypal veya KESN kodu ile alıoruz

click and buy ı da unutmamak lazım

Ayrıca sıkma canını seni oltaya almış. Hükümetin K2 den haberi olduğu bile muamma

Aynen İyi Yemiş. Seni

• hükümetin şu ara k2 den daha önemli işleri war

cumhurbaşkan lığı seçimleri qbi

işi gücü yok bi oyunla uğraşcak oyunun ne oldğunu bilmezler sorsalar

şaçmalamayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

saçma
    biz türk hükümeti aracığılıyla almıyoruz pre yi.
    paypal veya KESN kodu ile alıoruz

+999
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.