Şimdi Ara

k2 ye yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce izmirden güvenilir bi cafe sahibi arkadaşımla konusuyoduk. Artık pre de alamıcaz dedıı. Niye dedim türk hükümeti k2 ye ödemeyi yasaklamış dedi. Kendinden emin konuştu. Başka boyle duyum alan veya konuyla ilgili bilgisi olan varmıı.

• senden duyoyorum şindi
  • ne alaka benim harcamama karısamaz rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: selkar

ne alaka benim harcamama karısamaz rahat olun
    saçma
    biz türk hükümeti aracığılıyla almıyoruz pre yi.
    paypal veya KESN kodu ile alıoruz
  • ne :S
  • Öyle olacağını ben de pek sanmıyorum.Yapan yine yurt dışından hesap açıp yapar..
    quote:

Orjinalden alıntı: AEKOSE

Arkadaşlar az önce izmirden güvenilir bi cafe sahibi arkadaşımla konusuyoduk. Artık pre de alamıcaz dedıı. Niye dedim türk hükümeti k2 ye ödemeyi yasaklamış dedi. Kendinden emin konuştu. Başka boyle duyum alan veya konuyla ilgili bilgisi olan varmıı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selkar

ne alaka benim harcamama karısamaz rahat olun
    Söyleyen kişi sağlam biri onu bilin ve benim içim acayip huzursuz o kadar item dzidim adream için. Bi araştırın. Presi az olan bi almaya kalksın veya kesn den alan varsa aldıkları yere sorsun bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M®t

saçma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: desing by

saçma

click and buy ı da unutmamak lazım

Ayrıca sıkma canını seni oltaya almış. Hükümetin K2 den haberi olduğu bile muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Warrior -- 31 Mart 2007; 14:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Warrior

quote:

saçma

Ayrıca sıkma canını seni oltaya almış. Hükümetin K2 den haberi olduğu bile muamma

Alıntıları Göster
    Ne güzel yazıyorsunuz . helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

Öyle olacağını ben de pek sanmıyorum.Yapan yine yurt dışından hesap açıp yapar..
    quote:

Orjinalden alıntı: AEKOSE

Arkadaşlar az önce izmirden güvenilir bi cafe sahibi arkadaşımla konusuyoduk. Artık pre de alamıcaz dedıı. Niye dedim türk hükümeti k2 ye ödemeyi yasaklamış dedi. Kendinden emin konuştu. Başka boyle duyum alan veya konuyla ilgili bilgisi olan varmıı.
    ödemeyi hükümet mi yapıyor ki yasak koyuyor.
    saçma..
    delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.
  • quote:

quote:

saçma

Alıntıları Göster
    ok de hepsi k2 ye gidiyor. KESN den alanlar aldıkları yere bı sorsun veya bırı almaya kalksın. Bende o arkadastan alıyodum KESN ile bana o artık alamıyoz dedi pre yı. en son gold almıştım 10 gun once KESN yle aldıgım kişi artık alamıyoz dedi. Emin olun lütfen

• quote:

quote:

saçma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Deli_Warrior

quote:

saçma

ole diyosunuzda şu anda betanwin denilen '' iddia gibi '' olayları türk hükümetince kapatıldı eğer gercekten istenirse bu oyunun türk gencliğine zara verdiği anlaşılırsa buna inanın ko bırakın para yatırmayı oyuna giriş bile yapamassınız yani ole cok zor felan da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AEKOSE

ok de hepsi k2 ye gidiyor. KESN den alanlar aldıkları yere bı sorsun veya bırı almaya kalksın. Bende o arkadastan alıyodum KESN ile bana o artık alamıyoz dedi pre yı. en son gold almıştım 10 gun once KESN yle aldıgım kişi artık alamıyoz dedi. Emin olun lütfen

Alıntıları Göster
    cafelerdeki kesn olayı kalkmıstır o zaman kardesim cefalerden satısını yasaklamıslardır,kımse benım kendı kredi kartımla yaptıgım alısverıse karısamaz ben kazanıyorum ben harcıyorum kımene :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormshadow

cafelerdeki kesn olayı kalkmıstır o zaman kardesim cefalerden satısını yasaklamıslardır,kımse benım kendı kredi kartımla yaptıgım alısverıse karısamaz ben kazanıyorum ben harcıyorum kımene :))))

Alıntıları Göster
    geçen gun aldm Bronz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

quote:

Orjinalden alıntı: Deli_Warrior

quote:

saçma

ole diyosunuzda şu anda betanwin denilen '' iddia gibi '' olayları türk hükümetince kapatıldı eğer gercekten istenirse bu oyunun türk gencliğine zara verdiği anlaşılırsa buna inanın ko bırakın para yatırmayı oyuna giriş bile yapamassınız yani ole cok zor felan da değil

Alıntıları Göster
    Ya lütfen KESN yle alışverış yapanlar yaptıkları cafe veya her nereyse sorsun şu an alım yapılıyomu halen. Kafadan yorum yapmayın ben oylesıne açmadım topiği emin olmak istiyorum. Yokmu pre kullanan forumda aldığı yere bı sorsun halen odeme yapılabılıyormuuuu???????

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

saçma..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

saçma..

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: stormshadow

Alıntıları Göster
    ha bi de oynana online oyun sadece ko deil.

wow var sro var ogame ne biliim bi sürü online oyun var. hepsine para yatırıo millet.

yani yasaklancak olsa tüm online oyunlar yasakalnır.

kesnle cafelerde satış yasaktır belki arkadasın dedigi gibi. clickand buyla herkes alabilir, kimsede mdahale edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: t3mp14r

quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

saçma..

katılıyorum

Alıntıları Göster
    UydurmasyoN

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

ha bi de oynana online oyun sadece ko deil.

wow var sro var ogame ne biliim bi sürü online oyun var. hepsine para yatırıo millet.

yani yasaklancak olsa tüm online oyunlar yasakalnır.

kesnle cafelerde satış yasaktır belki arkadasın dedigi gibi. clickand buyla herkes alabilir, kimsede mdahale edemez.

Alıntıları Göster
    Bu hükümet you toube yi yasakladı yakın geçmişte bence o kadar emin olmayın. Ayrıca kimse karışamaz diyenler var kredi kartımla istediğimi yaparım diyenler hangi ülkede yaşandığını hatırlatmama gerek yok sanırım..!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: finrod92

geçen gun aldm Bronz

Alıntıları Göster
    Komplo senaryosunu beraber yazalım.Hükümet gençlere zarar verdiği gerekçesiyle Ko'yu yasaklar.Anladık.Peki genç olmayıp yasaktan etkilenenler ne yapar?Ben hükümetin oyun yüzünden zarar görme ihtimali sınıfına sokabileceği yaşta değilim.Yaş 32.Ban da yasakladı oyunu.Bu benim kişisel hürriyetlerimden birini yasaklaması demektir.Anayasaya aykırı olduğu gibi,ayrıca çok rahat A.İ.H.M. de dava konusu yapılabilecek bir olay.Hükümet bu tip riskleri göze alıp böyle bir yasak koymayı denemek yerine,oyunun yaygın oynanadığı kafeleri daha sık denetleyip farklı tedbirler almak yoluna gidecektir.Bir oyunun gençleri zehirlediği gibi komik bir gerekçeyle tüm ülkeye yasak edilmesi hem çok komik olur hem de hükümetin altından kalkamayacağı bedeller ödemesine sebep olabilir.Ben Paragöz KO sahibi olsam ve böyle bir yasak gelse,Yapacağım ilk iş Türkiyeden yaşı ileri bir premium sahibi bulup onun vasıtasıyla ve diğer premium sahiplerine emsal teşkil edecek bir dava açmak olurdu.Hükümet adım atarken + ve - leri hesaplayıp atar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.