Şimdi Ara

K200-K10-K20 Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: prens19

@caver

benim gönlümdede k10 k20 varda k20 fiyat olarak zorlucak gibi beni 2milyarlık borcun altına girmek kolay değil

k10 da 0 olarak piyasa da zor bulunuyor artık bide 2. el e sıcak bakmıyorum ben spot a da

garantili olsun kafam rahat olsun

k10 var piyasada 1600 1700 civarı cok yani 2000ytl ye fotozeynepte k20 var 300 fazla veriri onu alırım

k10da fotozeynepte yok malesef:S

bakalım önümüzdeki aya a göre hareket etcem

@SabitSalınım

evet dediğiniz gibi k200 de yeter bana ama istiyorum bir defa alcam biraz daha prof olsun

ama içime sindi k200

pentax ın zaten kötü bir modeli olma gibi bir ihtimali yok

fiyatına göre en kral modeller onda

walla hocam k20 biraz fazla bence
    bende baya arstırdım, benimde bütcem fotozeynepten k200d almaya yetiyor ama PROF. sınıf istiyorum o yuzden beklicem biraz daha
    ben doğa ve mağara fotoğrafcılığı yaptığım için Pentax cok iyi diyorum,arastırmalarım sonucu tabiii
    birde diğer k10d ve k200d için su sonuclara vardım

ORTA SINIF: k200d güzel alet sınıfı canon 450D- nikon D80 = ki bunların arasında k200d daha iyi
    PROF SINIF: k10d canon 40d- nikon D200 = ki k10d bu makinalarla aynı prof sınıfta kapışıyorlar

fiyatlara baktığın zaman
    orta sınıf canon ve nikon fiyatına PROF sınıf Pentax alabiliyorsun

birde;

bence spot deyip gecme sonucta 0 ve hiç kullanılmamıs alıcaksın
    suanda elinde makinası olup gezenlerın çoğu yurtdışından ya getrtmiş oluyor ya da almıs oluyor, her fotoğrafcının yolu hayyamdan geciyor ya lens yada body
    bence garanti için gümrüğe vergi olarak kesilen fazladan 200-300 ytl verme ona ilerde kendine lens alırsın

• valla bir keresinde garantili olduğu halde siemens marka bir telefondan dilim fazlasıyla yandı ki garantili olduğu halde cok uğraştım

garantisiz alırsam makinayı olur ya denk gelir bişe olur üzülürüm sonra cok

garantili olsun fazla vereyim kafam rahat olsun diyorum

k20 fazla belki bana ama bir kere alcam makina ve bunu uzun yıllar kullanmak istiyorum

k200 üde uzun yıllar kullancam tabiki ama istiyorum ki en iyi modeli olsun .
  • K200D tam fiyat/performans canavarı bir makine.Giriş seviyesi makinelerin içinde en kral cihazdır özellikle de fiyatına göre.K20D tam manuel ve biraz karmaşık bir makine bildiğim kadarıyla.Bu işe yeni başlayacak biri için K200D en iyi seçenek.Eğer benim gibi altyapın yoksa K20D ile cinnet geçirirsin bu işten ve makineden soğursun bence.Ben K200D ile hala sıkıntılar yaşamaktayım,çünkü birdenbire bu işin içine girdim.Eğer altyapın varsa daha önce manuel ayarları olan slr like gibi cihazlar kullandıysan ve birşeyleri öğrendiysen artı paran da varsa K20 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

quote:

Orjinalden alıntı: prens19

@caver

benim gönlümdede k10 k20 varda k20 fiyat olarak zorlucak gibi beni 2milyarlık borcun altına girmek kolay değil

k10 da 0 olarak piyasa da zor bulunuyor artık bide 2. el e sıcak bakmıyorum ben spot a da

garantili olsun kafam rahat olsun

k10 var piyasada 1600 1700 civarı cok yani 2000ytl ye fotozeynepte k20 var 300 fazla veriri onu alırım

k10da fotozeynepte yok malesef:S

bakalım önümüzdeki aya a göre hareket etcem

@SabitSalınım

evet dediğiniz gibi k200 de yeter bana ama istiyorum bir defa alcam biraz daha prof olsun

ama içime sindi k200

pentax ın zaten kötü bir modeli olma gibi bir ihtimali yok

fiyatına göre en kral modeller onda

walla hocam k20 biraz fazla bence
    bende baya arstırdım, benimde bütcem fotozeynepten k200d almaya yetiyor ama PROF. sınıf istiyorum o yuzden beklicem biraz daha
    ben doğa ve mağara fotoğrafcılığı yaptığım için Pentax cok iyi diyorum,arastırmalarım sonucu tabiii
    birde diğer k10d ve k200d için su sonuclara vardım

ORTA SINIF: k200d güzel alet sınıfı canon 450D- nikon D80 = ki bunların arasında k200d daha iyi
    PROF SINIF: k10d canon 40d- nikon D200 = ki k10d bu makinalarla aynı prof sınıfta kapışıyorlar

fiyatlara baktığın zaman
    orta sınıf canon ve nikon fiyatına PROF sınıf Pentax alabiliyorsun

birde;

bence spot deyip gecme sonucta 0 ve hiç kullanılmamıs alıcaksın
    suanda elinde makinası olup gezenlerın çoğu yurtdışından ya getrtmiş oluyor ya da almıs oluyor, her fotoğrafcının yolu hayyamdan geciyor ya lens yada body
    bence garanti için gümrüğe vergi olarak kesilen fazladan 200-300 ytl verme ona ilerde kendine lens alırsın

yanlış bilgilendirme.
    orta sınıf pentax k10d, canon 40d-50d nikon d200-d300
    giriş seviyesi:k200d, canon 450d nikon d40-d40x-d60. nikon d80'in sınıfı ise orta ile giriş arasındadır. bu arada pentax k200d, nikon d80den veya canon 450dden daha iyi gibi bir cümle kabul edilemez. yok öyle bir şey. kıyaslama yanlışı var. kişinin ihtiyacı ve beklentileridir en önemli olan.
    bu arada pentaxın pro sınıf dediğin sınıfta makinesi yok. o dediklerin canon ve nikonda var. bilginize...

• Ben k200d öneririm. k10d ile aynı işlemciyi kullanıyor bildiğim kadarıyla. . Eğer yeni başlıyorsanız k200d ile yapıpta 10 yada 20 d ile yapamayacağınız birşey olmayacaktır. Hatta K100d bile işinizi fazlasıya görecektir. Aradaki yaklaşık 1000 liralık farklada çanta, tripod vb. ihtiyaçlarınızı karşılayıp artanınıda objektife yatırmak size kit lensle k20d almaktan daha iyi sonuçlar verecektir.
  • usta ben seni anlamadım ya. konuyu açarken sorduğun sorunun içinde bile cevap zaten duruyor. ona rağmen burada birsürü kişi kalkmış cevap vermiş açıklama yapmış. biri bişey tavsiye ediyor yok ona bütçem zorlanacak ama başka bişey tavsiye ediyor ona aldımı en iyisini almak istiyorum ama diyosun. fiyatlar belli, özellikler belli, çekilen fotoğraflarda belli. burada kimse birşeyleri yeniden yazmıyor, dünyada hiç kimsenin farketmediği bir özellik buldumda demiyor. makinelerin en basit incelemelerini geç satıldıkları sayfalarda alış veriş sitelerinde bile yazıyor senin sorduğun şeyler yok seri çekimi var mı vs. k200d kullananda var k10d kullananda var 400d kullananda var d80 kullananda var. bu bukadar akla kara değil ki. en kral makineyi al 6 ay sonra yeni versiyonu çıkar, 2 yıl sonrada ayağa düşer makine. o nedenle ihtiyacın ne kadarsa onu al. acemiyim ilk makinem olacak diosn. adı üzerinde işte giriş seviyesi demişler değil mi belli bir sınıfa

• @Asbestos

kafam karışık daha düne kadar k20 diyordum öderken zorlanacağımıda biliyorum ama k200 üde hiç hesaba katmamıştım gecenlerde denk geldi araştırdım az bişey fiyat oalrak ta yattı kafama

karışıkım işte anla
  • Ilk makine olucaksa kesinlikle K200D yoksa sonra cok büyük hayalkirikligi yasarsiniz ....
  • mesela orta giriş seviyesi değil aslında
    bildiğim kadarıyla
    k100d k100ds k200d bunlar bir seviye
    k10d k20d bunlar bir üst seviyede;

k20d bence ihtiyac fazlası bir model aslında k200d cok yeterli olucaktır ama madem üst seviye istiyorsun uzun süre kullanıyım bütcemi cok sarsmasın diyorsun k10d diyorum ozaman

ben k10d-k20d arasında cok fark göremedim fotolarda
    ama k200d ile k10d arasında baya fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

Acemiyim, ilk makinem olacak ve fazla da para vermiyim diyorsan K200D (Yetmemeye başladığında ki, acemi birisine K200D'nin yetmemesi çok uzun zaman alır eğer yetmiyecekse de..)
    Param var ve almışken giriş seviyesinde bir makine almak yerine orta sınıf alıyım dersen K10D al.
    Ben almışken en iyisini alıyım zaten bir kere alıyorum, zamanla herşeyi öğrenirim dersen K20D al.

İncelediğim kadarıyla, hepsinin çektiği fotoğraflar sizi tatmin edicektir. K200D ile çektiğiniz fotoğrafı beğenmeyip keşke K10D, K10D ile çektiğiniz fotoğrafı beğenmeyip K20D alsaydım diyeceğinizi sanmıyorum.

+1
  • ben de pentaxla canon 450 arasında gidip geliyorum ama
  • K10D düşünen beyler
    Samsung GX-10 a da baksanız iyi olur sonuçta aynı aletler ve samsung daha ucuzdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.